top of page

Livefeed 25 april Del 318.20 BBT Middagsdags i huset! Köttfärsås och spagetti förutom till Dennis. Han fick som straff i "tur i kärlek"att äta ärtsoppa frukost, lunch och middag till på tisdag. Han tittar på de andras mat med avund. De pratar om att bada jacuzzi senare. Judith är på direkt. De tackar Simon och Emelie för maten och försvinner en efter en från bordet.

18.35 BBT Madde, Joel och Adrian är ute på promenad på utegården. Pedram sitter och röker. Emelie kommer också och de går varv efter varv helt i tystnad och egna tankar. De är proppmätta. Mergim kommer ut för att röka och frågar varför de är så tysta. Han säger att det är som om någon dött! De börjar prata om att det bara är fyra veckor kvar. Dennis och Mergim har varit i huset i en månad nu. Emelie ser fram emot att få shoppa igen när hon kommer ut. Madde håller med henne. Tänk vilken massa lyxigt som har kommit ut i butikerna medans de varit i huset! Adrian frågar Joel hur i helskotta han fick in harakiri-korven i ögat. Hur tänkte du där, Joel? De skrattar gott. Emelie säger att det var tur att de fick stopp på honom innan han hällde grädde i ögat! Adrian och Joel går in men tjejerna fortsätter att promenera. Efter en halvtimmas promenad går de in.

19.07 BBT Judith städar i köket, Nardos står och tittar på. Emelie och Madde plockar ihop ölburkar från gårdagens fest. Bb spelar musik för deltagarna. Inne i rosa sovrummet har Dennis lagt sig för att vila. Madde läser sitt brev hemifrån om igen. Hon får tårar i lgonen. Emelie kommer in och lägger sig hos Dennis och myser. Simon är i pool-rummet och mår inte bra. Har som kramper i sin mage. Joel mår inte heller hundra efter harakiri-korven han fick som straff.

19:45 BBT: Brev!! Om 20 minuter är det dags för husmöte. Fram till dess har man tid att komma på om det finns något som man vill lyfta under mötet. Deltagarna verkar inte alls taggade. Judith säger att de kan ju snacka om köksteam osv o sen ta en måbra-runda.

20:00 BBT: Nardos, Emelie och Dompa sitter i hålet i väggen o pratar. Nardos berättar att det är få svenska killar som vågar komma fram till henne o ragga. De som har bollar är oftast killar från utlandet. En gång hade en svensk kommit fram och sagt att hon ser bra ut och att han vill ha hennes snap. Då hade hon svarat att hon redan har kille för att hon inte ville ge bort sin snap till honom och då hade han svarar ”ahah du tror, du är skitful ändå!” Riktig dubbelmoralkille.

20:05 BBT: Alla samlas i soffan för husmöte. De utser Judith till ”ordförande”. Hon föreslår att de ska plocka under sitt skit i köket innan de sätter sig för att äta för att det underlättar mycket. Annars kommer de bli klara med maten och så slänger alla sin disk och det blir bara en stor jobbig hög. Madde föreslår att man generellt bara borde plocka upp det man stökar ner. Fine om man glömmer en mugg någonstans för att det blir brev eller liknande men det konstigt när vissa bara lämnar apelsinskal på bordet.

Judith föreslår att de kan ta en runda och säga tre bra grejer som hänt denna vecka. Simon börjar och säger att han trivs i huset och har roligt men idag har varit lite jobbig då han fick smaka harakirikorven och hans mage är känslig.

Nardos säger att hon mår bra.

Joel berättar att hans rövhål svider. Han har inte mått så bra denna vecka, inget han vill lyfta på husmötet. Intressant vecka har det varit, KÄRLEKSVECKA!! Det var tråkigt med bråk men nu är allt löst vilket känns bra.

Emelie mår bra. Det har varit mycket drama och det känns bra att det är löst. Hon hoppas på mindre drama i framtiden. Annars känns det skit att hon hänger löst.

Adrian mår bra och är glad att alla mår bra.

Pedram säger att han mår bra. Det har varit mycket drama men han är glad att de kan lägga det bakom sig och gå vidare. Det är tråkigt att hänga löst.

Dompa berättar att han mår bra men är lite trött. Han är glad över dagen och hjulet de fick in med hjärtan och kryss var rolig. Det var roligt att det hände något i alla fall.

Madde mår bra. Denna vecka har varit upp och ner, mycket kärlek, bråk o drama. Hon tycker det är jobbigt att Emelie hänger löst för de är nära och hoppas inte att Emelie åker ut.

Judith mår bra, känner att hennes energi går uppåt. Hon är glad över det brev hon fick från sin familj och sina vänner. Hon tycker det är roligt att alla har blivit tajtare, att de umgås mer och har roligt ihop trots det drama som varit. Det är jobbigt att hennes man Pedram hänger löst.

Tanja tycker att allt är skitbra, inget att klaga på. Hon tror att det är positivt att det har varit drama i huset för nu vet de hur de ska hantera det i gruppen tillsammans.

De diskuterar vilka som ska vara i köksteamet, det blir Adrian, Judith och Tanja. De bestämmer vilka som ska ta städning i olika delar av huset. De andra försöker få Simon att ta disken denna vecka men han hatar att diska och är inte bra på det. Simon säger att folk bara kommer klaga på att det är skitigt. Pedram påminner om att det finns en diskmaskin, man ska bara skölja av tallriken och stoppa in den där. Simon säger att han inte vet hur man gör. Till slut säger de att de ska ta det på tisdag för de inte vet vem som är kvar till dess.

20:30 BBT: Deltagarna tycker det är tråkigt i huset och vill att storebror ska skicka in något kul, kanske ett avsnitt av nåt program. Pedram och Emelie föreslår att de ska ha en tyst protest tills storebror ger de något underhållande.

20:35 BBT: De pratar om hur sjukt det är att det bara finns en toalett i ett så stort hus. Det är nog meningen. Judith fattar inte varför grabbarna tar hundra år på sig när de går in o skiter. När hon går in tar det typ fem minuter. Killarna vill inte stressa och krysta för mycket. Han säger att man kan dö av att krysta för hårt. De andra skrattar och säger att han är helt ute o cyklar. Man kan väl inte dö av att bajsa.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page