top of page

Livefeed 25 mars Del 318:00 BBT: I annexet får vi träffa Jacquelin som är den nya deltagaren. Hon får läsa ett brev där det står att hon nu är lärare, därmed immun. Hennes lärarkollegor kommer snart att komma in i rummet, medan kan hon göra sig i ordning. I lärarrummet är det nu fyllt med två hinkar champagne och cider. Det märks att hon är nervös men poppar en flaska champagne. Nu väntar hon bara på att lärarna ska göra entré.

I huset ombeds lärarna byta batterier på deras mikrofoner. Väl inne i slussen så säger Emelie att det säkert kommer komma in en ny deltagare.

”Lärare, samlas i annexet.” Lärarna kliver in i annexet och där sitter Jacquelin. Alla kramar om den nya deltagaren och hälsar henne välkommen. Hon berättar om hur nervös hon är för att träffa de. De häller upp varsin enhet och skålar för en ny deltagare. Deltagarna börjar direkt med att fråga ut henne om ålder, jobb, fritid osv. De vill veta allt. De undrar också om hon sett något av programmet men hon berättar att hon försökt hålla sig borta för hon inte vill skapa en uppfattning av de genom en skärm. Hon har väntat för att komma in och lära känna all på riktigt. Alla går ett varv runt och berättar anledningen till att de sökte till Big Brother.

Jacquelin, den nya deltagaren, känner sig väldigt välkomnad av lärarna. Hon säger att hon var väldigt nervös över att komma in i huset så sent men att det verkligen känns bra nu.

Lärarna frågar den nya deltagaren om hon vet vad Black Magic är och hon svarar nej. De blir besvikna och är trötta på att nya deltagare inte kan komma in med lite info om black magic. Jacki har inte sett programmet vilket förklarar varför hon inte vet vad black magic var. Deltagarna berättar för Jacki vad det var för spel och att Pontus hade hittat på det.

De vill veta allt om Jacki. Allt från vad gör hon om dagarna, hur hon är med sina vänner till hur pedantisk hon är. Simon frågar vem lärarna tror hon kommer klicka bäst med, kanske Stephanie. De skojar om att hon kanske kommer klicka bäst med Nardos och skrattar sen. Alex berättar lite om hur hans intåg var in i big brother. Det var bara en vecka sen.

De överväger om de ska gå in till de andra i huset men till slut beslutar de om att de ska ta vara på tiden som lärare i lärarrummet. Lärarkonferensen innehåller mycket snack om tidigare tema-veckor och hur de har varit. De pratar också om vad de hade hoppats på för tema-veckor i framtiden, de hoppas storebror hör deras önskningar.

18:50 BBT: Äntligen bestämmer de sig för att bege sig ut till de andra i huset. De försöker göra i ordning någon bra entré för Jacki. Så Emelie springer ut och säger till Stephanie att komma in till annexet. När Stephanie är påväg så springer Jacki ut och häller champagne i hennes mun. De andra är chockade men förstår fort att de har fått in en ny deltagare. Nardos, Emelie och Tanja visar runt Jacki i huset. De säger att hon får välja vart hon vill sova, hon får byta och testa om hon vill.

19:00 BBT: BREV!!! Jacki läser brevet. Det är håltimme i huset, gå in i slussen.

Jacki får chansen att inviga slussen och där inne ligger en hink med alkohol. Jacki har också fått in sin magnet som hon hänger upp på kylskåpet. Eftersom att det är hennes första vecka så sitter hon säkert.

19:12 BBT: Jackie behöver ta en rökpaus. Hon och Tanja går ut för att röka. De pratar om yoga och Jackie gillar yoga och vill gärna köra yoga. Tanja berättar att hon har kört yoga med några i huset och Jackie säger att hon gärna vill vara med nästa gång. Yoga är något som hon tycker om säger hon. När de kommer ut till rökrutan så kramar Jackie om Stephanie, och hon säger att det är så roligt att äntligen vara inne i huset. 19:35 BBT: Emelie och Katti går ut och pratar om den nya deltagaren Jackie. Emelie säger att Jackie kommer klicka bäst med Stephanie och Tanja. Emelie säger att man inte ska döma henne för tidigt, för de har bara träffat henne i ca 2 timmar. Katti håller med om det. Samtidigt så kommer Jackie ut och springer några varv runt gården, antagligen så har hon förlorat något vad inne i huset. 19:40 BBT: I köket har Adrian kokat ihop mat som han serverar just nu, vad det är för mat är oklart. Det är häng kring köksön och det är en allmänt härlig stämning i huset just nu.

19:50 BBT: I blå rummet sitter Judith, Tanja, Stephanie och Jacki och pratar om lite allt möjligt.

I köket sitter alla andra runt köksbordet och käkar o dricker. De pratar lite om provet i sexualkunskap idag. Nardos säger att hon inte kunde något. Hon visste typ bara vad Hentai var och det var hon förvånad att hon ens mindes från en konversation hon hade med en vän.

Alla i köket kollar in i kameran och frågar storebror om de kan få in mer alkohol. Nu är allt som de fått in slut. Plötsligt står Pedram i hörnet och Adrian säger att han ska stå där i 13 minuter till. Det verkar vara någon slags skamvrå.

20:00 BBT: Stephanie kommer ut ur rummet och har fixat sig för kvällen. Alla säger "wow" och tycker hon ser väldigt fin ut. Madde ger Simon en blomma från matbordet så att han kan ge den till Stephanie. När Stephanie får den blir hon glad och tackar. Alex ser igenom det och ropar "ooooo, MADDE, årets wingman".

Pedram står i skamvrån och då säger Adrian att alla vid bordet ska hypa upp som att det är något coolt som hänt. De börjar och låtsas som att Madde visar upp något. Det tar en stund men till slut kollar Pedram på de och alla vid bordet skrattar åt honom.

20:15 BBT: Det spelas musik i poolrummet och alla springer in dit för att dansa. De hoppar runt och dansar men de vill höra sin egna big brother låt. Efter en stund hör de "Detta är big brother..." och de blir så glada för de tror att det är deras låt som ska spelas men då fortsätter storebror med att säga "Det är inte tillåtet att röra kameran." Tanja har råkat komma åt en kamera och ber om ursäkt för det.

20:30 BBT: Nästan alla är i rosa sovrummet där de försöker lära känna Jacki med hjälp av heta stolen. De frågar om hon är religiös vilket hon säger att hon inte är. Nardos har lagt märke till att hon har ett kors tatuerat på nacken. Hon berättar att det är för hennes mamma var religiös. Hon berättar att hennes mamma gick bort när hon var 6 år. De beklagar sorgen. Jacki tror allt händer för en anledning så skålar hon för sin mamma.

"Varför är du en värdig vinnare?" Hon svarar att hon inte är där för att vinna utan för att ha kul. Om hon är en värdig vinnare får tittarna bestämma tycker hon.

Nardos frågar vem Jacki tror hon kommer hamna i tjafs med först. Jacki svarar att det nog är Nardos mest för att Nardos verkar proncipfast. Jacki säger att hon uppskattar folk hon kan diskutera med så hon tror ändå de kommer komma bra överens med.

20:50 BBT: Nästan alla är i rosa sovrummet men Pedram, Madde och Adrian kommer på att de ska ge varandra komplimang. Adrian börjar med att berätta några bra grejer om Pedram. Exempelvis att han är lojal, intelligen och rolig och många andra bra saker. Näst ska han ge Madde komplimanger, han hinner bara säga "Ja, Madde du är..." och då märker han att alla i rummet blir tysta och vill höra vad han ska säga. Han uppmärksammar det och går ut ur rummet för "att gå på toa". När Adrian har gått så säger Pedram att de andra får sluta få honom att bli generad. Madde tycker lite synd om Adrian.

20:55 BBT: I badrummet pratar Adrian och Emelie. De pratar om Jacki och vad de tycker om henne. Emelie tror att det är en person som är bra att ha i huset. Mestadels för att hon inte verkar feg. Emelie uppskattar det. Hon tror att de kommer klicka jättemycket, hon behöver någon sån person i huset.

Adrian går tillbaka till rosa rummet och säger sina komplimanger till Madde. Han tycker hon är jordnära, hon verkar brinna för stylistyrket, rolig, mysig och han uppskattar att hon är sig själv.

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page