top of page

Livefeed 26 april Del 2

Livefeed 26 april Del 2

15:00 BBT: Emelie håller på att vika sina kläder och förbereda för packning av väska i rosa sovrummet och Madde hjälper till. Madde säger att Emelie har sjukt mycket kläder.

Simon håller de sällskap och de börjar prata om hur man brukar kommentera på ens kompisars instagram inlägg. Simon fattar inte varför tjejer alltid skriver ”WOOOW TJEJEN” och ”DU LYSER” o liknande saker. Emelie säger att det brukar man skriva till bekanta men är det ens bästa eller en nära vän så skriver man nåt inside-skämt kanske. Madde säger att hon också skriver så till sina vänner, man måste ju peppa och höja sina vänner. Pedram säger att när han kommer ut ur huset så kommer han kommentera sånna saker på Simons instagram.

15:25 BBT: Madde siktar en snodd och skjuter mot Adrian. Han lägger sig ner och säger att han fick den i ögat. De andra skrattar och säger att Adrian är en riktig fotbollspelare som filmar. Han fejkar bara skada precis som alla andra fotbollsspelare. Mergim säger att fotbollsspelare är skådespelare basically.

15:30 BBT: Det märks verkligen att det är måndag. Det är ganska chill stämning i huset trots nervositeten. De pratar mest och ligger i sina sängar.

15:50 BBT: Mergim berättar att han fixat sina tänder och varför han gjorde det. Han var själv osäker över sina tänder från början. Egentligen var det bara en tand som var lite sne, han hade kunnat ha tandställning men det ville han inte. Mergim brukade täcka för hans mun när han skrattade och Judith säger att hon märkt att han gör det ibland fortfarande. Det sitter fortfarande kvar även fast det inte är lika grovt som förut. Han hörde kommentarer och då ville han ändra det. Han åkte till Kosovo och fixade tänderna hos en tandläkare där. Det är sjukt hur mycket andras åsikter och kommentarer kan påverka ens självsäkerhet.

Tanja berättar om att hon blev kallad för Dumbo när hon var liten för att hennes öron stack ut. När hon blev äldre så opererade hon in de. Nardos håller med om att det är sjukt att kommentarer som man hör redan när man är lite kan lämna så djupa spår. Mergim berättar också om att han hatar sina fötter för att han har en tå som ser annorlunda ut. Han har fått kommentarer på sina fötter med och nu har han alltid på sig strumpor, även på stranden. Han kan operera de men då kan han inte sporta längre och Mergim känner inte att det är värt att lägga ner sporten för det betyder väldigt mycket för honom.

16:00 BBT: Dennis och Emelie duschar tillsammans.

16:35 BBT: Dennis och Judith pratar om parkering i stockholm. Det är sjukt svårt att veta vilken taxa man ska betala och ibland vet man inte när det är städdag eller om man ens får stå på vissa ställen. Man kan typ hitta en parkeringsplats men inte ens veta om man får stå där. Dennis säger att han får nog böter varje månad med hans jobb-bil. Då brukar företaget betala men det dras av hans lön. Han orkar inte bry sig ibland.

17:00 BBT: Klockan är fem och det är dags för Adrians titt-ut till hans systersdotter Alicia. Såklart är resterande i huset med. De står i det rosa sovrummet och står vända mot kameran. TITTUT!!

17:30 BBT: BREV!! Idag riskerar Dennis, Mergim, Emelie eller Pedram att få lämna huset. I slussen står resväskorna. De ska vara packade och återlämnade till slussen klockan 20:00.

Emelie och Pedram börjar direkt med packningen så de får det överstökat.

17:50 BBT: Adrian rakar Joels hår.


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page