top of page

Livefeed 26 april Del 318:00 BBT: Adrian rakar Simons hår och Adrian o Pedram lurar Simon att det blev fel. Simon blir orolig och springer direkt till spegeln i badrummet. Han skrattar när han ser att det inte alls hade blivit fel. Tack och lov.

18:10 BBT: Emelie och Madde sitter i rosa sovrummet och sminkar sig och gör sig i ordning inför livesändningen ikväll. Dennis ligger i hans säng och har fortfarande inte klätt på sig sen han duschade för några timmar sen. Mergim som står i rosa säger att han är jättenervös inför ikväll. Emelie är inte nervös just nu men hon vet att hon kommer vara det typ 5 minuter innan livesändningen börjar. Så har det varit tidigare i alla fall.

18:30 BBT: Middagen ikväll är nudlar. Några har redan satt sig ner för att äta medan vissa andra fortfarande håller på att fixa sig och packar för ikväll. Adrian har börjat raka Dennis hår i jaccuzzi-rummet.

18:40 BBT: Nu börjar fler ansluta sig till matbordet och äter.

19:10 BBT: Simon vill veta mer om Taekwondo och frågar Mergim. Han berättar om träningar och tävlingar och varför han kör just taekwendo. Man skadar sig inte lika brutalt som i andra kampsporter. Han pallar inte med brutna näsor, sår i ansiktet osv. De vill veta om Mergim någonsin använt sig av våld mot någon. Han säger att han inte får det förutom om det är i självförsvar. Det är jävligt bra i självförsvar. Till exempel vet han hur man kan få en person som håller i en kniv eller en pistol att tappa den genom att trycka på rätt punkt på handen. Han hade testat på Tanja tidigare och Adrian blir nyfiken och tror typ inte det funkar så han ber Mergim göra det på honom. Efter Mergim gjort det så skriker Adrian ”AJJ”. Han trodde inte det skulle vara sån smärta. Sedan testar Adrian att göra det på Simon men han lyckas inte. Mergim säger att det finns flera punkter på kroppen som många inte känner till som kan vara riktigt bra i självförsvar. Vissa är mer brutala än andra.

19:30 BBT: Emelie och Dennis ligger o myser i sängen under täcket. De andra reagerar o skrattar litegrann. Dennis säger till de att sluta och att han bara vill ha en sista ”tumme upp” innan han åker ut ikväll. De andra skrattar och Dennis återgår till att gömma sig under täcket med Emelie. Plötsligt säger storebror ”Ge oss en tumme upp”. YEEESSS skriker Dompa, han klarade det. Det här kommer bli ett minne för livet.

19:35 BBT: Judith har tråkigt och viker en loppa och går runt och säger till de andra att först välja nummer och sen färg. Hon läser upp ett unikt meddelande till alla som hon tycker att de behöver höra denna tråkiga men nervösa kväll. Madde får höra att hon ska fortsätta vara sig själv, Simon är en stjärna och ska maxa denna kväll, Adrian ska fortsätta svepa cider och Emelie ska sikta på fler tumme upp. Enligt Judith prognoser så kommer det hända sjuka grejer ikväll.

19:45 BBT: Dompa, Pedram och Mergim går ut och o röker. De skrattar och säger att en av de kommer åka ut ikväll. Antagligen kommer de få sitta med varandra i annexet. BB kan lika gärna säga till Emelie att hon inte behöver packa väskan och att hon sitter säkert. Uppenbarligen älskar tittarna Emelie för att hon vinner alla omröstningar när det är bra grejer. Både hon och Nardos är favoriter för att de vann både att bli generaler och sen fick de silent-disco. Pedram säger oavsett vad som händer ikväll så ska man se det som positivt. Får man stanna, är man kvar i tävlingen, får man lämna så är man tillbaka till verkligheten och får träffa vänner o familj.

20:05 BBT: Arantxa soundcheckar inför ikväll och säger att det är en timme kvar till livesändningen börjar. Direkt efter hör de ljud ifrån slussen och fattar att någon från produktionen är där bakom, Mergim skriker ”VI HÖR ER”!! Det klickar och slussen har låsts upp och där inne ligger det prosecco och nosecco. Tillsammans får de en bild med hur de ska sitta i soffan under liven.

20:20 BBT: Alla samlas runt köksön och har var sitt glas med prosecco. De som hänger löst håller ett litet tal. Först är Emelie. Hon tycker det är jobbigt att prata till alla men är så glad att hon fått träffa alla individer inne i huset och hon trodde aldrig att hon skulle få spendera såhär lång tid i huset. Pedram säger att om han åker ut så hoppas han att alla i huset fuckar ut för hans skull. Dennis håller sig kortfattad och tackar för den tid han fått i huset och hoppas de fortsätter ha kul i framtiden också. Mergim kör sitt tal och säger att han är glad att han fått en andra chans att vara med i BB. Om han själv hade fått välja så hade han inte velat va med förra gången och bara vara med från början detta år för han älskar verkligen varenda individ i denna grupp. Han tipsar om att sluta bry sig om spelet och att ta hand om varandra och relationerna inne i huset. Det betyder så mycket mer. Om han åker ut ikväll så hoppas han de har fetaste festen ikväll och att de ses efter tiden i huset. Han hoppas också få se fler lapdances på live på cmore. Direkt efter så håller Simon ett kort tal och säger ”FUCK MÅNDAGAR”. Alla andra håller också ett tal för att hylla de som hänger löst och alla är eniga att det kommer göra ont vem som än får lämna ikväll.

20:35 BBT: Grabbarna grus går in och biktar sig, kanske sista gången i huset då två tredje delar av grabbarna grus hänger löst. Emelie och Madde går till utegården och tar lite frisk luft. Det är väldigt kallt ute så de går snabbt in igen.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page