top of page

Livefeed 26 Februari 2021 Del 2
14.00 BBT: BREV!

14.13 BBT: De flesta sitter kvar i soffan efter brevet och chillar. Judith har Pedram och Emelie på var sin arm, Stephanie ligger i knät på Simon som smeker hennes kind. Jesper är orolig och går runt soffan i stället. De pratar om vad de ska hitta på i kväll. De vill ha swingerstema, eller att man klär ut sig till varandra eller något annat. Tanja ber Jesper sätta på en kanna kaffe, så det gör han.

14.26 BBT: I soffan har nu samtalet kommit in på Bingospelet de hade tidigare. Och de försöker reda ut vilken Rickard de hade i som programledare. De gissar på Rickard Olsson eller Rickard Sjöberg, från Postkodmiljonären. De pratar om ett program i Postkodmiljonären där en person ringer en vän och frågar om hjälp, och kompisen säger helt fel. Dom har nu bestämt sig för att de ska klä ut sig till varandra. Antingen ikväll eller imorgon. Judith vill göra det direkt. Men då säger Tanja att de ska yoga tjejerna. Men först ska de dricka kaffe.

14.36 BBT: I soffan sitter nu Simon, Pontus och skojar om Pansar och vilket program han skulle kunna vara med i mera. Killarna skrattar så de kiknar. Mitt i allt skrattade kommer Pontus på att killarna nog ska göra en matbeställning och bestämmer sig för att gå in i bikten, fortfarande skrattandes.

14.46 BBT: Tanja, Therese och Stephanie går ut på gården och röker. De pratar om allt möjligt, och verkar ha en bra feeling sinns emellan.

14.50 BBT: När tjejerna kommer in igen från utegården bjuder Judith på bullar, kaffe eller saft. Alla berömmer henne för bullarna och säger att de var supergoda. Simon har visst också hjälp till med att göra degen. Therese frågar direkt om han hade tvättat händerna. Simon brukar tydligen missa det ibland. Simon frågar Therese efter ett tag om hon skulle behållit immuniteten till senare om hon hade fått göra det. Therese svarar inte. Han säger även till Emelie att hon kan vara smart och spara ena tacosen för att äta två gånger.

14.58 BREV! Emelie ska läsa brev för gruppen, och den här gången ska alla stänga in sig i turkosa sovrummet eftersom storebror ska utföra lite teknisktunderhåll i huset. Alla går in där, tror gänget. Men sen upptäcker dom att Nardos inte är där. De konstaterar att hon säkert gått in i rosa sovrummet i stället och fortsatt sova. När Judith är vid dörren och ska stänga till den ordentligt, säger storebror i högtalaren ”Judith du bryter mot reglerna…”. Hon går genast in och sätter sig på ena sängen. De upptäcker senare att Nardos visst är i rummet, hon ligger i Pedrams säng.

15.00 BBT – 15.20 BBT: Är deltagarna inne i turkosa sovrummet. När de kommer ut igen har det inte hänt något i huset som de kan se. Så det är bara att återgå till vad de gjorde innan. Förutom Joel, Emelie, Judith och Simon som står vid soffan och hänger. Emelie frågar om inte Joel kan tweerka, men han säger nej, inte alkohol i kroppen. Efter ett tag blir det en gruppkram mellan Joel, Judith och Emelie. Joel säger att han saknar kramar och närhet. Och då säger Emelie att hon är så dålig på att ha närkontakt. Hon säger att hemma har de långt avstånd mellan varandra hela tiden. De bestämmer sig för att gå ut och ta lite luft.

15.30 BBT: BREV! Det är dags för Therese att göra sitt val. Hon ska välja vem av Jesper, Joel eller Katti hon vill ge immunitet till. Therese ska börja med en motivering och sen tala om vem hon väljer. Therese berättar att hon har haft en jobbig eftermiddag och velat fram och tillbaka på vem hon ska välja. Men till slut faller det på Joel. Så Joel är immun på nästa utröstning och sitter så säkert. Joel blir glad och lättat och gråter. Han kramar om alla, och Therese blir väldigt ledsen hon med. Hon ville inte välja bort någon av de andra, men hon var tvungen att göra sitt val. Katti är fundersam och tyst efteråt. Hon säger att det inte är någon fara men man ser att hon givetvis är orolig. Hon säger att hon ska behöva stå där igen och vara nervös. Pedram och Jesper går in i poolrummet och pratar om omröstningen. De inser att det kan bli någon av dom som får lämna. Therese går in i turkosa sovrummet och gråter fortfarande, hon blir tröstad av flera andra. Och Katti sitter där inne under tystnad.

16.00 BBT: -16.30 BBT: DC visar en privat fest i gymmet bakom några skynken. Där sitter Judith, Tanja, Jesper och dricker smuggelalkohol från festen igår. Simon och Emelie kom in dit också och är med. De berättar om hur sina liv ser ut utanför huset. Judith bland annat berättar att hon börjar jobba redan kl.05.00 på morgonen.

16.40 BBT: Inne i turkosa sovrummet håller Therese och Stephanie på att göra sig fina inför kvällen. Och Pedram ligger på sängen och tittar på. Katti är där inne också och säger att hon måste rycka upp sig nu och reser sig, men ramlar på Pedrams säng. Och alla skrattar gott.

16.45 BBT: Blir Emelie kallad till slussen. Där inne ligger alla vinster som dom vann tidigare idag när de spelade Big brother Lotto med Rickard Olsson. Simon blir väldigt glad för sin sushi men ännu gladare för sin idolbild med Pansar. Han springer runt och visar den för alla i huset. Det är bilden när Pansar skäller ut Jesper och det tycker alla är extra skojigt. Emelie som vann en tacomiddag för två, blev lite besviken över att hon måste laga till middagen själv. Det var alltså bara ingredienser. Joel står bredvid och undrar vem hon ska välja att bjuda. Hon blir stressad och säger till slut att hon bjuder honom. Men då måste han hjälpa till att laga i ordning maten. Han börjar genast ta fram en stekpanna.

17.14 BBT: Vid soffan har Pedram, Jesper och Pontus lånat Emelies golfspel som hon vann. Och de använder klubborna som ”nät” och bollen använder de och spelar pingis med på bordet. De använder skärbrädor som raket. Judith kommer och får också spela. Hon vann ett Alfons Åbergs pappakit. Alltså en morgonrock, tofflor och en pipa. Judith och Jesper börjar spela.

17.20 BBT: Nu har även Tanja och Nardos anslutit till pingisen. Så nu kör Tanja, Judith, Pedram, Jesper och Nardos rundpingis på soffbordet.

17.33 BBT: Therese och Stephanie är ute och promenerar på utegården.

17.40 BBT: Pontus blir kallad till bikten och där får han hämta ett kuvert där det står att han kan bege sig till Annexet för sitt pris att sola i en sollampa i 10 minuter. Han byter den med Simon som går in i Annexet och njuter i fulla drag framför en liten lampa på ett bort, med solglasögon på sig och sippar på en drink. Han säger att det här är top 10 bästa som hänt i huset, och att han känner sig som en prinsessa. Han får även musik spelat för sig.

17.54 BBT: Säger storebror ”välkommen ut ur Annexet”. Simon blir besviken att det redan var slut på soltiden. Men han tackade så mycket för upplevelsen. Men när han kommer ut till de andra i köket så säger han att det var världens sämsta lampa. Det var musik, en sollampa, en drink och bollar och lite saker på golvet. Även växter.

Skribent denna eftermiddag Helene

Det finns flera filmklipp från dagen i gruppen.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page