top of page

Livefeed 26 Mars 2021 Del 318.16 BBT: Middagen är klar och de två sista vid matbordet är Nardos (som vanligt) och Pedram. De stressar aldrig med att äta. Men de har något bus ihop med Simon, Adrian och Judith. Riktigt vad det är har jag inte hängt med på. Men de kallade Simon för ”golare”.

18.25 BBT: Huset har fått information via brev att de ska ha skolavslutning och den ska börjar ca 18.30. Därför har huset nu ätit och håller på att göra sig fina inför skolavslutningen. De ska klä sig somrigt stod det i brevet. Tjejerna sminkar sig och tar längre tid på sig än killarna av förklarliga skäl.

18.33 BBT: Över hela huset hörs storebrors röst som säger ”Alla ska genast samlas i uppdragsrummet”. Där inne står två bort fullt med alkohol, glass, blommor, rulltårta, svenska flaggor, blomkransar och allt som kan tänkas behövas till en skolavslutning. Där står även en lapp där det står att eftersom det är dåligt väder så har skolavslutningsfesten flyttats in till poolrummet i stället för som var tänkt på utegården. Alla hjälps åt bära in allting till poolrummet, och tar för sig av drickan. Idag fick de även små alkoholflaskor så det kan tyda på att det blir en bra fest även denna kväll.

Gänget står kring bardisken inne poolrummet och tar fram sina sånghäften som de fått med också och börjar sjunga på Sveriges nationalsång (med blandat resultat). Sen skålar de med sina små alkoholflaskor. De sjunger även en till sommarsång. Sen hugger de in på glassen de fick med in också eftersom den börjar smälta.

18.47 BBT: Simon tar sig ton mot ena kameran, och säger att den är kaxig och tar sig ton. Han skojar givetvis, som de brukar göra mot kamerorna ibland. Speciellt Simon brukar titta in i kameran rätt ofta och prata. Det kanske han lärde sig av Luis som också gjorde det ofta. (Like father, like son).

18.53 BBT: Nu har gruppen skingrats lite men några är fortsatt kvar i poolrummet. De har börjat ta in barstolar och lite andra stolar så att de kan sitta. Simon vill leka sanning och konsekvens säger han till Judith. Hon frågar vilka som är med på det. Och de andra säger att det nog bara är du Judith och Simon. Så skrattar alla. Simon flinar och säger att han väljer konsekvens. Han vägrar inse att ingen vill leka så tidigt. Men de andra ignorerar Simon och fortsätter prata om andra saker. Tanja kommer in med Prosceco flaskor och glas, som hon öppnar och häller upp. Sen går hon runt och delar ut glas till de som vill ha.

18.59 BBT: Hälften av huset har nu satt sig i poolrummet och bestämt sig för att leka den leken där man ska göra olika ljud i stället för att säga siffran. De går laget runt och om någon missar så skålar de tror jag.

19.12 BBT: Stephanie, Nardos, Madde, Emelie, Jacki och Joel sitter kvar runt lilla bordet i poolrummet. Tjejerna pratar och berättar för Jacki hur ofta man bör bikta sig per dag. Jacki frågar om lite andra praktiska saker som sker i huset. Joel sitter och tittar på tjejerna utan att säga något. Festen har inte riktigt börjat ännu. Nardos frågar vart alla har tagit vägen. Joel börjar prata om uppdraget de gjorde idag och Madde missförstår honom och tror att han fortfarande pratar om bikten.

Men Joel är nog fortfarande starstruck över att han har träffat Filip Dikmen idag. Så han vill berätta och prata om hur det gick till när han kom in i uppdragsrummet. Han säger att Filip var så cool, och han har tydligen skrikit så att de andra ute i huset hörde när han skrek. Han berättar åter igen att han ville krama hans ben. Men då fick han krama honom på riktigt. Men det var bara Joel som fick en kram. Storebror hade sagt åt honom sen att han inte fick kramas deltagarna. De andra undrar hur Filip var där inne i rummet de som inte fick träffa honom en och en. Madde berättar att hon var så lugn jämfört med Joel, och att Filip också hade påpekat detta, att hon spred ett lugn i hela rummet. Men Nardos berättade att han höll på att stressa och hetsa henne med att säga ”jalla, jalla” hela tiden. // Skribent Helene

19:33 BBT:Efter sångerna så berättar Tanja om sitt studentfirande hon hade. Nardos berättar sedan sen sitt studentfirande hon var med om, hon berättar bland annat att de kasta öl burkar till varandra och att det blev kaos på flaket. Hon berättar om bröstbild som dök upp på studenten när de åkte flaket. Jackie berättar för Nardos att hon kan anmäla om den personen publicerar hennes bröst någonstans. Nardos berättar att hon hade sagt det till personen som tog bilden, att hon kommer anmäla om den dyker upp någonstans.

19:47 BBT:Tanja och Madde byter samtalsämne och börjar prata om marknader och parader. Tanja berättar om påskparaden som är väldigt populär där hon bor. Madde berättar om en mat festivalen i Skövde som är väldigt populär. Tanja tycker det är synd att allt är inställt nu pga corona.

20:00 BBT:Stephanie och Jackie är i rökrutan och pratar om hur dynamiken i huset har förändrats sen Pontus fick åka hem i måndags. Samtidigt i poolrummet så startar storebror musiken och det blir jubel från samtliga. De har önskat musik en stund, men nu äntligen drar musiken i gång.

20:13 BBT:Nardos är danssugen och börjar dansa och säga ”eeey”. Storebror maxar och spelar låten ”aldrig, aldrig och den låten är visst populär, alla börjar dansa och sjunga med i låten. Storebror maxar musiken ikväll och kör ytterligare en låt som deltagarna gillar. Judith dansar och sjunger och säger sedan, vad händer med musiken ikväll.

20:19 BBT:Fler låtar kommer och de fortsätter dansa, Nardos börjar med att fånga kameran och kör en dans, sen gör Madde, Pedram, Stephanie, Adrian och Alex samma sak. Det är minsann en feststämning i huset nu ikväll, precis som det ska vara när det är skolavslutning.

20:37 BBT:I relaxrummet sitter man och pratar om Pontus och Jesper.

De har pratat om mullvadar ett tag men inte listat ut om det har funnits någon mullvad i huset. Joel tror skarpt att Pontus var en mullvad, han tror även att Jesper också var en mullvad, med tanke på att dom kom in samtidigt och bott tillsammans innan de kom in. Adrian tror inte att Pontus och Jesper har varit mullvadar, de diskuterar vidare kring detta.

20:45 BBT:Simon Stephanie är i rökrutan och pratar om provet med Filip Dikmen, Stephanie frågar Simon om vart olika maträtter kommer ifrån och sen berättar hon vad hon svara på vissa maträtter.

20:53 BBT:I poolrummet sitter man och chillar och pratar rent allmänt. Judith berättar om en händelse när hennes grannar påpekade för henne att de blev störda. Judith säger då till grannarna att hennes syster fyllde år och att det inte skulle upprepas. Tanja berättar när hon blev tagen av polisen. Hon hade träffat en kille och båda var fulla och lite sugna på varandra säger hon, sen gick de till skogen och kolla läget. Efter en stund i skogen, så ligger dom där och tar en cigg, då dom plötsligt får ett ljus i ögonen. Det visa sig vara polisen. Tanja berättar att det blev lite konstigt, sen fortsätter hon och berättar att polisen fick hjälpa till att leta efter hennes trosor. Trosorna hittas inte och hon bestämmer sig för att åka hem utan trosor säger hon. //Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page