top of page

Livefeed 27 Mars 2021 Del 213:00 BBT: Lunchdags i huset. De äter tillsammans och pratar bland annat om hur vissa maträtter gör att man blir mer mätt än andra och varför det är så. Joels förklaring är att viss mat är mer packad medan annan mat är mer luftig men de andra har annan förklaring. Han säger att han bara killgissade.

13:25 BBT: Judith och Emelie sitter på utegården och pratar. Emelie tycker att stämningen har blivit så tråkig eftersom att deltagarna inte är med varandra som att de är vänner. Det är liksom som att vissa inte vet hur man kan ha roligt utan alkohol. Hon orkar inte riktigt de lekar de spelar under fyllan, sanning o konka. Det gör man inte på fester på utsidan. Då är man social och är med sina vänner. De har varit i huset i 40 dagar nu och de är inte främlingar längre. Emelie känner att de måste sluta va så ytliga och börja lära känna varandra på riktigt och göra saker med sina vänner som man också gör på utsidan.

13:50 BBT: I blå rummet ligger Pedram och Jacki o pratar. Hon berättar om att det bara finns en youtuber som hon tittar på. Det är en som håller på med tarotkort. Jacki berättar att hon har med sig tarotkort men hon säger till Pedram att han inte får berätta för någon än. Hon vill att det ska va rätt tid att ta fram de eftersom att när det blir tjatigt och påtvingat så blir det inte lika bra. Pedram vill veta hur det funkar och om det bara är vissa människor eller om alla kan läsa tarot. Jacki berättar om sina egna erfarenheter och hon säger att hon kan känna energier. Exempelvis har hon känt sin mammas energi som gick bort när hon var sex år gammal. Ibland när hon kommer in i en kompis lägenhet hon inte varit kan hon känna energier av till exempel personer eller husdjur som har varit på denna plats tidigare. Hon säger att hon inte förväntar sig att alla ska tro henne men hon vill hjälpa de som är öppna för det.

14:00 BBT: Jacki och Tanja förbereder en kortlek inför ett drickspel som de vill spela ikväll. Inte alla förstår riktigt hur det spelas men det blir nog tydligare ikväll.

14:10 BBT: I blå rummet så ställer sig Simon upp och han har stånd. Han känner sig jättefrustrerad och hade jättegärna velat ”befrukta” någon säger han. Judith är nyfiken och frågar om killar känner att det typ pulserar eller liknande när de får stånd. Om det finns några signaler i kroppen som säger att nu kommer man få stånd. Simon och Pedram säger att det är så, man vet ju när man är upphetsad.

14:30 BBT: BREV!! Det är Madde som läser. Alla samlas i soffan. Katti, Adrian, Stephanie och Madde ska svara på tittarnas frågor. Först ut är Madde.

”Vem av killarna i huset kan du tänka dig ha relation med?”

Hon säger att hon känner sig intresserad av Adrian. Hon känner en trygghet när hon är med honom. De har likadana intressen och när hon tittar på honom så blir hon glad. Hon vet inte hur det blir på utsidan för hon förstår att känslorna blir mycket starkare i huset. Men hon skulle kunna tänka sig dejta Adrian utanför huset.

”Vem tror du har intresse för dig kärleksmässigt?”

Hon vill inte spekulera för mycket men hon tror kanske Simon. Han visar intresse men hon känner att han gör det mot de flesta tjejerna inne i huset så hon vet inte om hon misstolkar hur han är.

Hon vet inte om Adrian gillar henne på samma sätt tillbaka.

Alex ser hon bara som en bra killkompis.

”Är din vänskap med Emelie äkta?”

Ja det tycker hon. De är väldigt olika vilket kanske är en av anledningar till att de klickar. Madde tycker att Emelie är smart, fin och äkta vän.

”Är det något mer än vänskap mellan dig och Alex?”

Madde svarar att för henne är han bara en riktigt bra killkompis.

”Varför förtjänar du att vinna big brother?”

Hon berättar lite om sitt liv och hennes karriär och hur tufft det har varit för henne att komma till det stadiet hon är i idag. Hon verkligen bryr sig om andra och kan glömma sig bort själv lite ibland. Madde blir väldigt känslig när hon berättar om detta och börjar gråta. Hon vet att hon kommit in senare än de andra och förstår att det kan vara till nackdel men hon tycker att hon borde ha lika mycket chans att vinna. Hon är sig själv och bryr sig om de andra.

14:45 BBT: När hon går ut från annexet och är färdig med tittarfrågorna så börjar hon gråta ännu mer och Joel, Nardos och Emelie kramar om henne och tröstar henne. Hon säger att den sista frågan fick henne att bryta ihop. Hon börjar reflektera över de andra frågorna och att alla handlade om killar, är det liksom det enda tittarna ser av henne. De andra påminner henne att frågorna inte var negativt laddade som de var exempelvis med Therese och att de tror att tittarna bryr sig mycket om relationer. Det är ju det som är intressant och det man ser på tv.

15:00 BBT: BREV! Katti läser. Katti ska svara på tittarnas frågor. Frågorna lyder:

”Vad tycker du om Jacki?”

Hon säger att hennes magkänsla just nu säger att de inte har något gemensamt. De har ännu inte klickat på något plan ännu. De har pratat om det och förstår varandra. Jackis spontanitet och energi är för mycket för huset. Det kan bero på att hon är ny i huset. Katti tycker att Jacki är lite bufflig och Katti berättar ett exempel som hände i köket.

”Tycker du att du är hårdare mot Nardos än de andra i huset?”

Katti tycker att Nardos är lite seg och vill göra saker när hon vill utan att tänka på andra ibland. Till exempel så kan det handla om att alla ska äta tillsammans runt bordet. Katti stör sig på att hon alltid kommer sist till matbordet och Katti anser att det är respektlöst mot de som har matvecka.

Tycker du folk i huset är fega som inte säger till andra vad de egentligen tycker?

”JA”, Katti är tydlig med att hon tycker att folk i huset är fega. Till exempel kan folk vara helt tysta när hon lyfter något viktigt. Så kan folk komma och säga att de höll med men de vågar inte säga det framför de andra. Så är det utanför huset också.

”Vad tycker du om simon o stephanies relation?

De är jättesöta ihop. Hon tror däremot att de gör illa varandra. De är inte jättetydliga med vad de vill och vart de har varandra. De verkar bli sårade över vissa saker som den andra gör men de vågar inte lyfta det med varandra. De myser ju ofta och gosar men Simon kan säga till andra att de har fina bröst eller röv. Stephanie blir ledsen men vågar inte säga något. Stephanie brukar också säga ”hoppas det kommer in en hunk som är trevlig att titta på” men då tror inte Katti att hon menar det egentligen utan Stephanie säger sånt för att visa att hon också kan säga sånt om Simon kan.

”Förtjänar du att vinna big brother om du hängt löst så många gånger?”

Katti tycker det är en märklig fråga. Hon tycker det är självklart att hon ska ha en chans. Anledningen man hänger löst är för att man inte presterar på tävlingarna. Det handlar ju mer om fysisk prestation. Det är viktigare att vara en bra person och ha en personlighet som tittarna gillar. Hon gör ju sitt bästa på fysiska tävlingar även om hon inte är den fysiskt starkaste. Hon säger att hon är en bra medmänniska och det kan man inte tävla i. // Skribent Rawan

15.35 BBT: Katti går ut på gården och röker efter hennes frågerunda inne i Annexet. Hon får sällskap av Jacki som är nyfiken på frågorna. Hon är extra nyfiken på vad Katti svarar på frågan om henne. Katti svarar helt ärligt till Jacki vad hon svarade på. Och Jacki förstår helt och fullt vad hon menar. Tror att hon lyssnar och tar till sig vad Katti säger. Pedram står även där ute och väntar på att få röka. Han står och tittar in i kameran och flinar lite, och spexar med kameran. Tjejerna säger att de säkert kommer hitta varandra på något plan. Och Katti säger att om de inte klickar fullt ut kan de ändå ha kul med varandra. Och de kramas. Men Jacki säger till Katti att om det är något hon stör sig på så vill hon att hon kommer till henne direkt. Katti svarar att hon inte kan alla regler i huset ännu eftersom hon är så ny, så det är förståligt, men Jacki säger att hon vill lära sig och växa som människa. Och det är ett sätt att göra det på, genom att få konstruktiv kritik.

15.41 BBT: När det är Jackis tur att röka står Katti och Pedram kvar och håller henne sällskap. De pratar om att kamerorna förföljer dom och Pedram lipar åt kamerorna flera gånger. Jacki skulle vilja få in sprayfärg så att de kunde måla den vita väggen på utegården. Den skulle bli finare med lite graffiti på.

15.49 BBT: Inne vi köksön sitter några och äter glass. Pedram får order att visa hur han raggar. Så han får visa på Nardos. Men jag vet inte om han har så stor framgång. Han går rakt på sak. Och alla skrattar åt honom. Stephanie fortsätter och frågar Pedram hur han skulle ragga när han ska närma sig en tjej. Han säger att han är mera en ”Nardostyp” som går rakt på sak. Men sen visar han på Stephanie hur han skulle göra genom att få fram till henne och lägga armen på köksön och så frågar han ”hej, vad händer?”, och så tittar han henne djupt i ögonen. Stephanie blir jättegenerad och kan inte sitta kvar, och börjar skratta. Hon och Nardos säger att han har väldigt sensuell blick.

15.51 BBT: Katti fortsätter och fråga vad olika namn har för betydelse jämfört med när hon var ung. Hon tänker på ryska posten som de lekta här om dagen. Vad det innebär när man säger hångel, och vad det kallas när man kramas och gosa med kläderna på. Jacki vill att de ska berätta om historier från sina liv. Och hon börjar att berätta om en kväll när hon var ute på krogen. Hon var väldigt torr om händerna, och en kille kommer fram och säger att hon har ”sådana här döda bebishänder”. Jacki blev så arg så hon bad honom gå och lägga sig i ett hör. De andra tycker det var en hemsk replik.

15.58 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter nu Adrian och Katti och pratar om tittarfrågorna. Hon säger att hon inte tycker att man kan tävla i personligheter.

16.00 BBT: Adrian får in sina frågor och går in till Annexet och svarar på dom.

Är du feg med att visa dina känslor när det gäller kärlek och ilska?

Han säger att ilska kan han vara lite feg med att visa det är ändå inne i ett hus. När det gäller kärlek så är han väldigt försiktig med att visa känslor, han vill inte gå in i någonting för snabbt. Han vill inte skynda sig om det inte behövs. I den här situtionen blir det ofta att folk trycker på. Men han tar det dag för dag och vill inte stressa och pressa fram något. Därför är han ”lugn/feg” med att visa känslor. Han har blivit sårad tidigare och därför vill han vara försiktig, han har byggt upp en mur omkring sig. Och när det kommer till ilska blir han inte så ofta arg. Han har bara blivit småirriterad i huset ännu. Och man behöver inte alltid visa det utåt. Men han säger hemma och utanför huset med nära och kära så visar han mera känslor vad gäller ilska. Kärleken får ta tid.

Vilka tjejer tror du är lite kära i dig?

Jag tror inte någon är det säger Adrian. Men han säger om han ändrar frågar att någon har ett litet intresse för honom så tror han det är Madde. Men de har inte pratat om känslor utan hon har bara bekräftat de i lekar. Eller att någon annan i huset har påpekat det. Han tror inte att någon annan är intresserad i honom. Emelie tror han inte det är. Hon är för kräsen och vill ha in en ny kille i huset. Han går igenom alla tjejer i huset och tror inte det är någon. Katti gillar honom men bara som vän. Nardos nej säger han, det är bara som en lillasyster så det tror han inte heller. Så svaret är madde.

Tycker du att du förtjänar att vara autonominerad?

Han tycker att han förtjänar det för att han har sagt något som inte bör eller ska sägas eftersom det kan uppfattas fel. Men just i stunden tänker man inte på det. Vi pratade om hur vi såg ut när vi var små och han kom att tänka på en sak när han var yngre och 13-14 år och hans syster hade kallat honom för just det ordet. Och han ångrar sig jättemycket och ber tusen gånger om ursäkt. Det var dumt sagt, men kan inte göra det ogjort. Han är bara människa och man kan säga fel saker ibland. Han säger att han kan bli en bättre människa och bättra sig efter detta. Visst är det surt att vara autonominerad men han förtjänar det. Han blev orolig och fick ångest när det hänt med brevet, och han är mera orolig för sin syster också så att hon inte fått hat.

Vilken tjej i huset är mest din typ? OM du måste svara någon?

Min typ av tjejer som jag dras till bara utseendemässigt. Så är det naturligt fina vackra tjejer som tar hand om sig själva. Har fint leende och stora ögon. Sen kvittar det med hårfärgen. Det är svårt att svara på. Det handlar om connection. Fint leende. Insidan är viktigaste och det är viktigt att man klickar och att den han träffar har liknande värderingar, lite samma uppväxt kanske. Men man behöver inte vara identiskt lika. Det är inte så han menar utan man kan även komplettera varandra. Men det är också hur man ser på förhållande och kärlek. Och det är ett val man gör, det finns både uppgångar och nergångar men älskar man någon så kämpar man så mycket man kan för att lösa det och fortsätta tillsammans. Men han säger att hans typ av tjej i huset skulle vara Madde. Hon har mycket av de kvaliteter han söker hos en tjej.

Varför borde du vinna Big brother?

Han säger att han inte borde göra det. Det finns ingen anledning. Han gillar att vara där inne och tycker det är kul med tävlingar och spel. Och han kan uppfattas som hetsig och matcho men det är för hans del bara en kul jargong. Han har alltid haft den med sina barndomsvänner. Man triggar varandra, men med kärlek alltid. Så för honom är det inte dödligt allvar även om det ser ut så. Det sätter igång andrenalinet bara i kroppen. Han gillar tävlingar, och sen när det kommer att han borde vinna så borde han inte det. Gör han det så gör han det. Och då skulle han vara världens lyckligaste. Han citerar Katti och säger att i slutändan är det inte en tävling utan man kan inte tävla om att vara ödmjuk och att göra andra människor glada. Han skulle bli glad om han vann givetvis. Men han tycker att många människor är fina och roliga där inne. Men han tycker att formuleringen ”förtjäna”, känns fel.

Han säger att om han inte utvecklat sina svar så kanske han gör det i bikten. Han hatar att snacka så här med sig själv och att han hoppas att vi har överseende med detta. Han säger att han all respekt för Influencers och Youtuber som jobbar med detta. Och han hoppas att vi vill stötta hans resa och honom där inne. Sen tackar han för sig och går ut.

16.19 BBT: Ute i soffan är det ett helt annat samtalsämne. De pratar om onani och om någon har lagt en kondom med påstått sädesvätska i. Men ingen vill erkänna detta. Och om det verkligen hänt är svårt att uppfatta.

16.40 BBT: Stephanie går in till Annexet.

Vad skulle det komma in för kille i huset för att du skulle bli kär?

Hon säger att det är en komplicerad fråga. Hon säger att hon utvecklat någon för Simon. Men det går inte att utveckla det i huset just nu. Men han skulle också kunna vara en del av hennes familj. Han är en trygghet. Men vad för annan typ av kille. Någon som tar mig med storm, och är jävligt omtänksam och fin människa typ. Sen känner hon att hon har känslor för Simon men hon måste pausa det eftersom de inte ska utveckla något i huset. Hon tycker att Simon har mycket ögongodis i huset men hon kan bli sotis för det. Hon skulle också vilja ha det.

Har du kommer närmare Nardos?

Hon svara att det tycker hon absolut. De har börjat viba mera och de finns som stöd för varandra och hon skulle lätt kunna hänga med henne på utsidan. Hon älskar att hon är ärlig och då skiter man nästan i vad som kommer ut. Hon är en störtskön tjej och hon älskar att dansa ihop med henne.

Hade du kunna göra samma sak mot Emelie som hon gjorde mot dig?

Om de menar alkisgrejen så….*tvekan* Eller menar de att hon håglade med Simon. Hon säger att de hånglar alla med alla i huset och hon har ingen som hon håller på med. Men sen tvekar hon igen och säger att hon måste tänka lite. Hon säger att på utsidan skulle hon aldrig göra så att hångla med en annans kille. Men hon säger att om hon varit någon lika nära i huset som hon och Simon är så skulle hon nog inte gjort det. För henne är det mest en kul grej med hångladet i huset. Men hon är inte arg på henne för detta.

Tycker du Simon respekterar dig? Är du klar med honom?

Hon tycker att han gör det. De har kommit supernära. Hon säger att hon inte är klar med honom. Men får också påminna sig själv och med tanke på lappen från nära och kära. Så har hon börjat tänka lite och hon måste tänka sig för, så att hon inte förlorar sig själv och sin egen resa i huset. Så det inte blir för mycket hon och Simon i huset. Hon behöver sätta sig själv i första hand. Det är viktig, men betyder inte att hon kommer sluta sova med honom utan försöka fortsätta att utveckla deras relation.

Varför ska vi rösta på dig?

Om ni verkligen vill rösta på mig ska ni verkligen göra det. Ni ska rösta på mig för jag vill så gärna fortsätta på den här resan. Jag har jämför mig för mycket med andra och förlorat mig lite där. Men jag vill gärna fortsätta att vara sig själv. Hon hoppas att ni tittar vill ha kvar henne. Hon känner att hon har gått igenom så mycket där inne och det skulle känna extremt trist att åka nu. Hon säger att de just fått in en underbar person i Jacki och hon vill inte lämna de här människorna ännu. Hon säger att hon blir alldeles blödig och det är svårt att svara på frågorna. Men hon vill fortsätta och stanna kvar. Fortsätta utvecklas och stanna kvar. Hon tackar alla som röstat på henne tidigare och säger att hon Fu**ing älskar er alla.

Hon säger Kärlek till kameran och hon säger att vi håller tummarna till måndag. Puss och kram. Sen lämnar hon Annexet.

16.51 BBT Simon och Nardos möter upp henne och frågar om det gick bra. Hon säger att det är så svårt att svara på frågorna. Hon frågar Adrian hur han svarade. Han säger som det är när han fick frågan om varför han skulle vinna. De andra främst Simon börjar skoja och skämta och att svara si eller så och Alex hänger på och skämtar.

16.57 BBT: Emelie pratar med Simon om Stephanies frågor. Hon är lite irriterad över detta och tror nu att Stephanie har sagt något annat till andra än vad hon sagt till Emelie om Simon. Hon säger att Stephanie tydligen sagt till Emelie att hon inte är intresserad av Simon och därför har hon trott på det. Men samtidigt säger hon att alla hånglar med alla så vad är grejen. Simon säger inte så jättemycket till svar. Men säger att de får ta det i bikten senare kanske.

De andra i soffan sitter och leker sitt vanliga pel. Med att glida en snusdosa/burk över bordet och inte låta den ramla över kanten.

17.00 BBT: BREV! Tanja ska läsa brevet och hon läser följande.17.50 ska SAMTLIGA i huset ha ätit och varit färdigfixade inför kvällens 30-årsfest. Allt ni behöver finns i slussen. Deltagarna går in i slussen och hämtar ut skumpa, tårta, ballonger och annats skoj som kan behövas till en 30-årsfest. (Gänget gissar direkt att det kommer in en ny deltagare ikväll. Och tänk så rätt de gissar. Ikväll är det den nya deltagaren Dennis som fyller 30 år idag och därför ska fira sin årsdag i huset.)

17.10 BBT: Emelie är fundersam efter att Stephanie fick en fråga om henne i sina tittarfrågor och tar Stephanie med sig in i rosa sovrummet och stänger dörren. Tjejerna reder ut vad som kan menas och de kramas och är överens och har rett ut det hela. Vi får hoppas att de lagt det bakom sig nu när det ska vara fest ikväll.

17.15 BBT: - 17.40 BBT: Alla springer runt som myror för att hinna bli klara till 17.50 då storebror har sagt åt de att vara klara. Det verkar inte som de lär hinna äta. För alla håller på att prova kläder, sminka sig och piffa hår. Någon tar en macka i farten ser det ut som. Om de inte äter ordentligt så lär det nog bli en väldigt onykter kväll ikväll gissar admin.//Skribent Helene

Opmerkingen


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page