top of page

Livefeed 27 Mars 2021 Del 3
18:00 BBT: I köket har de pyntat fint för ett 30-årskalas. De spekulerar fortfarande om vad som ska hända ikväll. Vissa tror att det kommer in en ny deltagare ikväll. Tanja säger att hon har en känsla av att det kommer komma in en ny tjej. Pedram säger att han också har den känslan. Vissa håller med eftersom att pyntet som är inköpt är rosa och guldigt och det förknippar de mer med tjejkalas. Stephanie tror att storebror kanske bara försöker psyka de.

Plötsligt blir det avbrott och när bild är tillbaka så sitter alla i soffan och väntar på den nya deltagaren. De hör någon skratta bakom dörren som de alla kom in genom första dagen. De ropar och hoppas få svar men till slut öppnas dörren och storebror spelar musik. Där kliver Dennis, den nya deltagaren, in med två flak öl. Han får konfetti och ett varmt välkomnande. Deltagarna sjunger för Dennis och gratulerar honom på hans 30-års dag. Han kramar om alla och presenterar sig. Han säger att det känns skönt att krama folk äntligen.

Alla sätter sig i soffan och presenterar sig och pratar. Dennis berättar att han fyller år idag och jobbar som försäljare. På fritiden spelar han fotboll, innebandy, padel, hänger med grabbarna och krökar. Kröka gör han 80% av tiden säger han. De andra skrattar och säger att han kommer älska stämningen i huset.

18:20 BBT: De går på en rundvandring i huset och visar runt överallt. Dennis känner inte sig så nervös men han frågar lite om hur saker och ting funkar. Han har aldrig sett big brother och förstår inte riktigt konceptet men han kommer lära sig med tiden. De frågar honom om varför han sökte till big brother och då berättar han att han inte sökte. Han blev uppringd förra veckan och de frågade om han vill vara med och han tänkte ”sure varför inte”, han gillar att vara spontan. De på jobbet tyckte det lät bra så det funkade där så han satte sig i karantän direkt och idag fick han komma in i huset. Han har varit utan telefon sen igår kl 17 men han fick lov att ringa sin mamma imorse eftersom det ändå är hans 30-årsdag.

18:40 BBT: Dennis kommer inte undan den traditionella heta stolen. Han fattar inte vad det är men han är redo. Han sätter sig på en stol framför soffan medan de andrar sätter sig i soffan och börjar ställa frågor.

Första frågan är ”Vart ser du dig själv om 10 år?” Dennis säger att han vill bo utanför Sverige och att han vill vara ekonomiskt oberoende. Är han kvar i Sverige så vill han bara må bra och leva livet med sina boys.

”Vad skulle du göra med miljonen?” Med miljonen hade han lätt rest efter corona och sen investera pengar för att få pengarna att växa.

”Nåt ställe på hela världen han fick bo på, vart skulle han välja?” Han gillar spanien, det är varmt med nice stränder. Annars kanske han hade kunnat tänka sig bo i Miami.

”Vad är din typ?” Han gillar tjejer. Det är lite varierat vad han gillar. Men personlighetsmässigt vill ha en tjej med lite skinn på näsan.

”Kändiscrush?” Han svarar Megan Fox eller Jessica Alba.

”Drömbil?” Dennis svarar G63.

”Vem här inne tycker du är sötast?” Han pekar ut Emelie.

”Sjukaste festminne?” Dennis berättar om en barcavideo som gjorde att han blev castad. De festade hela dagen med öppen bar. De var 10 personer som hade the time of their life.

”Egenskaper hos din framtida tjej?” Dennis tycker det är en bra fråga men han vet inte. Men som han sa innan en tjej med lite skinn på näsan.

”Din största svaghet?” Han vet inte hur han ska svara.

Dennis säger till Simon att han ska sätta sig i heta stolen. Han säger till alla att ställa de sjukaste frågorna som de vet att han kommer tycka är jobbiga.

Simons frågor:

”Vilka två vill du sitta i final med?” Simon svarar Judith och Stephanie. Eller Judith och Alex.

”Egenskap du vill förbättra” Simon säger ”mitt beroendesinne”.

”Har du några komplex?” Han svarar att det är hans tänder. När han och Nardos satt ihop så hade Nardos sagt att han kan göra teeth-whitening.

”Ditt första intryck av Dennis?” Simon svarar en jävla jätte och att det syntes direkt att han gillar att kröka vilket Simon älskar.

”Vad är det mesta spontana du gjort på fyllan?” Han svarar att han en gång drack sitt piss. Det var också sjukt när han visa sitt rövhål för kameran inne i huset.

”Skulle du kunna knulla i huset?” Simon svarar ”ja”. På utsidan så runkar Simon minst en gång per dag. Så nu är det en challenge hur länge han kan hålla sig.

”Vad stör du dig på?” Simon svarar att det är när folk inte kan läsa av situationer. Han berättar om ett exempel när Alex hade sin gympalektion och hade dialekt. När Katti skadade sig så fortsatte han med sin dialekt. De skrattar riktigt mycket åt det. Sen säger Simon att han stör sig på långsamma människor.

19:10 BBT: Nardos och Stephanie pratar i poolrummet och Nardos tycker det är jobbigt när frågan ”Vem vill du stå i final med?” var med i heta stolen. För han sa först ”Judith och Stephanie” och sen sa han eller ”Judith och Alex”. Nardos tycker att det var dålig stil. Stephanie tycker det är konstigt för hon inte förstår vart Simon står. Nardos ångrar själv att hon svarade på frågan när hon fick den i heta stolen fr hon tycker alla förtjänar att stå i final. Det var bara dålig stil hur Simon formulerade sig är de båda överens om. Stephanie säger att hon ska prata med Simon om det.

Simon kommer in i poolrummet och Stephanie säger direkt att hon vill prata med honom. Nardos går därifrån så de får prata ifred. Hon frågar om formuleringen. Simon förklarar och säger att han menar att han vill stå tillsammans med Stephanie eller Alex. Han menar verkligen att han vill sitta i final med Stephanie men han vill också stå i final med andra. Stephanie går ifrån samtalet och känner sig färdig. Simon frågar om hon är sur över det. Stephanie säger bara att hon inte behöver en mans bekräftelse för att må bra och så går hon därifrån.

19:25 BBT: Alla sitter i soffan och pratar. De pratar om autonomineringarna som har varit sen säsongen startade. Katti, Adrian och Pedram har blivit autonominerade för lite olika anledningar. De förklarar att man kan sitta löst och sitta säkert beroende på om man vinner på tävlingarna under veckan. Allt är väldigt nytt för Dennis men de berättar lite om tävlingarna den här veckan med skoltema.

19:30 BBT: BREV! Dennis läser. I brevet gratulerar storebror på Dennis 30-års dag. Denna vecka är han immun och kan hänga upp sin magnet på kylskåpet. När de andra får se Dennis bild så blir de helt galna. De tycker det är roligt att han står och flexar sina muskler på sin bild. Han känner sig stolt över bilden och tänker att om man ska in i bb-huset så ska man göra det med stil. De välkomnar Dennis ännu en gång. Judith börjar med att säga att idag har de fått en ny gäst, inte bara en gäst men en ny familjemedlem. De sjunger för honom och gratulerar på hans födelsedag. De poppar mer konfetti och de råkar få lite in i Adrians pannkakssmet och i stekpannan.// Skribent Rawan

19.39 BBT: Gänget står runt köksön och har både partyhattar på sig och blåser i festblåsor. Dennis ropar högt att han vill ha in ny leverans av alkohol, och slår sig för bröstet. Stämningen är på topp och de är stoj och stim på de flesta kring köksön. Emelie börjar prata med Dennis och pratar om hur det kändes innan de kom in i huset och satt ensamma i ett hotellrum. Emelie säger att man har varit osocial i ett helt år nu pga Corona och har vant sig vid det. Men nu när man kommit in till huset så ska man helt plötsligt vara jättesocial. Dennis svarar att det är bara att skita i om folk inte vill vara sociala. Han vill vara det med alla. Han frågar även Emelie om det är grupperingar i huset. Hon svarar väldigt diplomatiskt, att om man sover i samma sovrum, eller går ut och röker tillsammans så blir det man bondar med de personerna.

19.43 BBT: Ropar storebror Dennis till slussen. Där inne står en stor balja full med burkar av både öl och cider. Han går in och hämtar den och när han kommer ut säger han ”Kungen ber…och kungen levererar” när han ställer den på köksön. Katti reagerar över att den är full baljan. Han och Emelie fortsätter att prata med varandra och hon berättar att det bara är Simon som dricker öl i huset. Och Dennis svarar att han tror att de kommer ha mycket kul tillsammans han och Simon. För han gillar att festa precis som han.

19.45 BBT: - 19.53 BBT Tillfälligt AVBROTT

19.53 BBT: När DC är igång igen så är vi på utegården vid rökrutan. Där står Tanja, Stephanie, Jacki och Dennis och skojar och skämtar. Dennis vill ha in en krona till honom eftersom det är hans födelsedag. Strax efter så blir Jacki kallad till slussen för att byta batterier, så merparten går in igen. Väl i ett tomt kök sitter Nardos och ser lite halvuttråkad ut. Judith kommer ut från slussen och säger att dörrarna är öppet överallt och det ska de inte vara. Så hon går och stänger dörren in till poolrummet.

19.57 BBT: Runt köksön står Joel, Katti, Adrian, Alex och Emelie och de tittar lite busigt på Emelie och retas med henne lite över att den nya killen Dennis har kommit in. Hon har kvällen till ära väldigt fint och inbjudande läppstift med lite rödbrun färg. Hon fnissar och säger till de att hon får allt hon önskar sig i bikten. Hon säger att hon önskade sig en gymkille, och då kom Adrian in. Sen önskade hon sig en charmig kille med skägg, då kom Alex. Och nu har hon tydligen även önskat sig en snygg ”hunk” som ser ut som Dennis. Man märker att hon blev lite extra smickrad tidigare ikväll då de hade heta stolen med den nya killen Dennis. Och han svarade att han tyckte att Emelie var den sötaste av alla tjejer i huset.

20.04 BBT: Inne i rosa sitter Nardos och Emelie och pratar om hetsen i huset. De säger att det blir så mycket hets med allt, att dricka, att flirta med varann etc. Tjejerna pratar också om Madde och Adrian och hur det är egentligen mellan dom. De tror att det kanske finns något där mellan, för de vet att Madde är intresserad av Adrian. Men de tror att det kanske är bättre för dom att agera utanför husen.

Men nu har tjejerna börjat inse att Madde kanske gärna vill sova med Adrian. Nardos säger att hon nu har börjat känna sig som att hon är i vägen för Madde. Men hon säger att hon ser Adrian som bara en storebror (det var vad han svarade i tittarfrågorna också, att hon är som en syster). Hon fortsätter och berättar för Joel att hon känner att Pedram och Adrian är som hennes storebröder. Men nu säger hon till Joel att hon tycker att hon känner sig som att hon varit i vägen. Joel tipsar Nardos om att hon ska prata med Adrian. Det hela handlar om jag förstått det rätt om att de vill ändra sovplatser.

20.09 BBT: Simon kommer in i rosa sovrummet till Nardos och Joel. Och han säger att Madde hade sagt helt öppet bland folk att och Adrian kunde sova ihop ikväll. Och han hade sagt att det kunde dom. Simon säger att Madde är en otroligt vacker människa och Nardos undrar om han är intresserad av henne. Han säger ja, men nej sen. Han ger inget direkt svar. De går över till att prata om sovplatser. Nardos tycker att man ska låta folk få sova vart de vill själva. Hon förstår inte varför alla ska bestämma vart alla ska sova. Nardos försöker de andra förstå att det är vuxna människor i huset så låt de få ta sina egna beslut. Jacki kommer in och avbryter de och berättar att hon och Tanja har gjort en egen kortlek idag. Och hon vill att alla ska vara med och leka en ny lek med kort. Hon förklarar reglerna för alla kring köksön.

20.20 BBT: Alla sitter nu i soffan runt bordet och spelar kortspelet som tjejerna kommit på under dagen. Hur det går till vet jag inte. Men deltagarna verkar ha väldigt kul. Och de får dricka om de missar verkar det som. Och det är aldrig fel.

20.30 BBT: Blir det helt plötsligt freeze för deltagarna inne i huset. Alla lyder och fryser sig i sina positioner. In kommer en person utklädd till ekorre. Han har en skumpaflaska i handen och går rätt in till gänget och kliver upp på bordet. Han slänger ner flaskan i Dennis knä, och sen så samlar han ihop kortleken som de spelar med (gjord av hushållspapper). Sen knölar han ihop det och kastar, och sen går han tillbaka ut genom skjutdörren bredvid storbilds-tvn. Deltagarna får sitta i freeze en stund men har svårt att hålla sig för skratt. Men till slut hör låten release. Och alla skrattar gott.

20.35 BBT: Gänget sitter och soffan och pratar hur det var under freezen, och att det var svårt att håll sig för skratt och vilka som var sämst på att hålla sig. De tänker om det möjligen blir något straff för att några inte kunde hålla sig för skratt eller sitta stilla.

20.45 BBT: Musiken drar igång och Nardos, Judith, Madde och Joel ställer sig och dansar. Och Nardos sjunger med och skriker EYY lite här och där.

20.47 BBT: Joel drar ut Madde i poolrummet för att prata om Emelie och den nya killen Dennis, han säger att det ska bli intressant att se deras resa. Nardos kommer ut och flera verkar vilka komma ut. Så Joel säger att de ska börja dansa så det ser ut som de bara dansar där ute. Nardos fortsätter ropa EYYY lite hör och där som bara hon kan. Madde säger att hon har mycket att läsa sig från Nardos, och de börjar dansa olika rörelser och bland annat shaka på rumporna.

20.52 BBT: I soffan pratar de om olika tv program. Simon berättar att Tanja har varit med i PH för Dennis och han blir förvånad hur hon har hunnit med det hon som är så ung. Hon berättar att det spelades in förra året och sändes nu i vår. Mitt i deras samtal blir det freeze igen. Den här gången kommer det in en rosa kanin i stället. Han har med sig ett brev och går fram till Stephanie. Det är lite otydligt vad som händer. MEN när det är release igen så förstår vi vad som hänt. Kaninen har sprayat bajspray på Stephanie. I brevet står det ”Du rörde dig under freeze, och därför har du blivit fist. Nu börjar poolpartyt” Hon rusar in i duschen och kastar av sig kläder för att få en dusch och tvätta av sig den äckliga lukten.

20.59 BBT: Ute i poolrummet pågår musiken för fullt och Joel, Emelie, Nardos och Madde står och dansar för fullt. De undrar om de ska bada. Men vattnet är inte riktigt så fräsch så det går att bada i kommer Pedram ut och konstaterar. Fester pågår säkert ännu några timmar. Men nu får ni följa huset via filmklipp. // Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page