top of page

Livefeed 28 Februari 2021 Del 318:01 BBT: Judith undrar om hon kanske kan göra pannkakor av den mixen hon redan gjort, det kanske blir enklare att äta då. Hon blir peppad av tanken och tar sig ur sängen för att gå och laga harakiri-pannkakor.

Hon sätter sig i köket och börjar äta harakiripannkakorna. Jesper häller upp mjölk till henne och peppar henne och fyller på mjölkglaset när det behövs. Simon tar fram en spypåse och Judith tänker inte så mycket på att tugga utan hon sväljer bara och sköljer med mjölken. Hon lägger på citronzest och socker. Hon kämpar hårt och när hon ätit en av de tre pannkakorna så spyr hon upp lite grann och Jesper fortsätter peppa och säger “det gör inget, det behövdes saftas till lite” och då skrattar Judith. När Pontus kommer med ostbågspåsen så ber Judith om att få ostbågar på sina pannkakor. De får sig ett gott skratt och Judith tycker att de andra borde vara avundsjuka över denna delikatess. Jesper säger att han vill ha receptet så han kan laga harakiri-pannkakor när han kommit ut ur huset.

18:30 BBT: Katti sitter i sovrummet och håller för öronen. Hon klarar inte av att sitta nära Judith just nu när hon kräks.

Efter en stund tar det stopp för Judith då går hon in till sovrummet för att vila en stund. Jesper följer med henne och de pratar lite. När det gäller andningen så känns det hittills okej säger Judith.

18:50 BBT: Luis berättar om sin barndom för Tanja. Luis blev adopterad när han var yngre från Colombia. När han var två år gammal så hittades han på någon gata av en polisman och efter det togs han till ett barnhem. Han berättar lite om livet på barnhemmet och Tanja tycker det är intressant och frågar lite om hans resa till Sverige osv (sen blir det ett avbrott).

19:00 BBT: Jesper kommer in med en tallrik där han delat upp pannkakorna i 24 bitar. Han har gjort en adventskalender. För varje tugga som hon tar så berättar Jesper ett avsnitt av en berättelse.

19:05 BBT: BREV! Alla sätter sig i soffan men ingen lyckas hitta Katti. De frågar Big Brother om Katti är i bikten och de svarar “nej”. De fortsätter leta efter Katti men lyckas inte hitta henne någonstans. De frågar storebror om de får läsa brevet även om Katti inte är där och storebror svarar “ja”. Nardos läser brevet:

“Judith, tittarna har röstat och de anser att du har klarat uppdraget.” Judith blir jätteglad och säger att hon aldrig kommer göra om detta igen. /Skribent Rawwee Be

19.35 BBT: Inne i gymmet sitter Tanja, Therese, Pedram och Judith och pratar om hur dyra gymkort är. Och Judith säger att det är som en månadsbiljett i Stockholm för att åka kollektivtrafik. Tanja som bor i Göteborg säger att där betalar ingen för att åka spårvagn. Även Simon kommer in till gymmet, och börjar lyfta lite bänkpress. Samtalet går över till olika förorter till Stockholm. Judith och Pedram pratar om vart de har bott tidigare, och nu. Tanja vill också prova bänkpress och Simon ställer sig framför hennes huvud. Tanja skriker till och säger att han lägger ”kulorna” i panna på henne. De andra skrattar.

20.05 BBT: Vid köksön sitter Adrian och Pontus och spelar schack och har pannorna i djupa veck. Emelie, Luis och Jesper sitter bredvid och tittar på. I soffan sitter Katti och har hittat ett snöre och sitter och leker med det mellan sina händer, så som man gjorde när man var barn. Tanja kommer dit och undrar vad hon gör, och Katti visar henne. Hon vill också testa så klart. Tanja springer iväg till köket och vill ha något att dricka. Hon vill göra lemonad, men saften verkar vara slut. Under tiden har Katti hittat ett till snöre så de kan göra samtidigt båda två. Tanja springer genast dit igen och de börjar trä snörena på fingrarna.

20.22 BBT: I andra ändan av soffan sitter Simon, Stephanie och Therese och pratar om tatueringar. Vad de ska tatuera in här näst. De skojar en del också om vad de kan tatuera in. Simon ger förslag till Therese.

20.26 BBT: I soffan sitter nu Katti, Stephanie och Emelie och spekulerar om vad det blir för tema kommande vecka. Emelie säger att hon tycker det är så skönt att inte hon hänger lös imorgon. Hon frågar hur Katti känner sig. Men Katti säger att hennes magkänsla säger att hon kommer vara kvar i huset nästa vecka. Emelie säger att Kattis magkänsla brukar stämma, så tjejerna säger att dom hoppas att den stämmer. Stephanie säger att hon vill vinna tidigt kommande vecka så hon kan slappna av och känna att hon sitter säkert. Emelie håller med.

20.35 BBT: Tanja och Therese sitter nu i bubbelpoolen efter sitt träningspass. Judith sitter på en stol på sidan om. Och hon berättar för tjejerna om hur hon träffade sina ex-flickvänner. Tanja ställer många nyfikna frågor medan Judith berättar.

20.50 BBT: Middagen är klar och det blir ikväll Lax och ris. Simon ville först göra korv Stroganoff och ris, men Pedram och Judith vägrade korv efter deras Harakiri Challenge. Därför blev det i stället Lax. Tjejerna i bubbelpoolen vill dock vänta med att äta lite. Så dom säger åt de andra att äta före dom. Dom vill sitta kvar i där en stund till. Och Judith säger att hon sitter så skönt just nu och vill också vänta. /Skribent Helene

Kommentare


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page