top of page

Livefeed 28 Mars 2021 Del 3

18.05 BBT: Judith och Simon ska gå ut och starta igång grillen och stannar till vid poolen och tittar på rengöringsmaskinen på botten. De tror inte den är i gång och Simon kollar lite, då verkar det som att den startar upp. Vattnet är alldeles grumligt så det behövs nog en rejäl rengöring. När Judith och Simon kommer ut frågar Simon vad det är för skillnad på vanligt kol och briketter. Vet inte om han fick något ordentligt svar.

18. 12 BBT: Dennis och Pedram står i rökhörnan och pratar. Dennis säger att det är konstigt väder för att grilla. Men några öl skulle vara gott till idag. Pedram berättar om Farmenveckan när de fick sova i poolrummet på hö och EU-pallar. Och berättar att de inte fick annat än gröt under veckan. Men att Judith gjorde i ordning knäckebröd i ugnen. Han säger att det var lite bättre, för han åt inte gröt. Men han säger att de fick lite annat i slutet på veckan med potatis, grönsaker etc. De går vidare och pratar om veckan när de satt ihop varandra. Dennis var nyfiken på hur den veckan var.

18.19 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter flera stycken och diskuterar längden på killar vs längden på deras könsorgan. Emelie har en klar teori om hur olika kroppstyper har olika typer av könsorgan. Katti säger att seniga killar har oftast stora enligt hennes erfarenhet. Och en stor biffig kille kan ha liten. Och då säger Katti vad menar man då med stor. Vart går gränsen. Emelie säger över 17 cm. Simon säger att alla har olika djup. Och då blir Emelie generad och killarna tar ton och frågar hur man märker det på tjejer då i stället. När Simon börjar att svara så blir storebror skraj och sätter upp Tillfälligt avbrott skylten.

18.22 BBT: Återkommer DC och är fortfarande inne i rosa sovrummet, och de pratar fortsatt om djupet på kvinnors könsorgan. Och de spekulerar om tvillingar har likadant djup. Eftersom alla har olika, men en äggs tvillingar ska ju vara identiska.

18.29 BBT: Fortsätter samtalet på sex och onani i rosa sovrummet. Simon får den briljanta ideen att testa om man kan gå in i en garderob. Och JA det går och Simon blir alldeles lyrisk och skriker. Det HÄR går ju. De andra skrattar, och Emelie säger att de hade sex i garderoberna förra året. Simon börjar genast planera för hur han eventuellt ska kunna kliva in i garderoben för att lätta på trycket.

18.33 BBT: I köket har Jacki och Pedram börjar förbereda för middagen. De har fått in pommes så det blir både pommes och hamburgare. Judith står ute vid grillen och kollar läget. Det är snart dags att börja grilla säger hon för det börjar bli varmt. Joel kommer ut och tittar och känner på vädret. Sen går han in igen. Judith börjar lägga på hamburgare på grillen.

18. 35 BBT: Samtidigt inne i huset pågår kuddkrig runt soffan mellan Madde, Emelie, Alex och Adrian. De samlar på sig massor med kuddar och lurpassar på varandra. Adrian står i dörröppningen till rosa sovrummet och Emelie står utanför i hålet och lurpassar. De går till anfall inne i rosa sovrummet både Emelie och Alex. Men Adrian lyckas värja sig bra och de går ut igen till vardagsrummet. Det är bra att de kan roa sig i huset. Nardos kommer in i rosa sovrummet och vill sova. Hon säger åt Adrian att gå ut och stänga dörren, och det gör han snällt. De får fortsätta sitt kuddkrig ute i stället i resten av huset. Alla ger sig på Adrian och jagar in honom i turkosa sovrummet. Han säger att han ger upp och att han är slut. Alex är glad att de har besegrat honom och säger att det känns som de har besegrat Katla.

18.45 BBT: Nu är middagen klar. De har dukat upp inne i poolrummet vid bardisken så att folk får stå där och göra i ordning sina hamburgare. Det blir både hamburgare och pommes. Men även Sallad. Några går in till köket och soffan för att äta sin mat. Medans andra slår sig ner runt om i poolrummet för att äta sin mat. Tanja och Adrian sitter mitt emot varandra vid det lilla bordet precis bredvid bardisken. Simon kommer in och säger att det även finns läsk. Han har med sig några flaskor. Alla är helt överens om att det var jäkligt gott. Speciellt en sås med jalapeño i.

Tanja frågar varför det inte finns typ som salladsbar fast med hamburgare. Alex säger att där har hon ett koncept hon kan starta upp när hon kommer ut.

19.03 BBT: Medan de andra äter middag, går Joel in och frågar om Nardos vill ha mat nu. Han tycker att hon ska komma och äta medan det är varmt. Men hon vill inte ha och han säger att de ska sparat till henne då i stället. Hon fortsätter att sova vidare. Innan pratade de precis om henne och att hon sovit i flera timmar. Det var därför Joel frågade nu om mat.

19.07 BBT: Pedram börjar sjunga på en känd låt och alla säger NEJ till Pedram. Någon säger åt honom att sluta sjunga, annars kanske han får bajsspray på sig. Pedram säger neej sluta ge storebror idéer nu. Och de andra skrattar. Flera visslar och det är en god stämning kring det lilla bordet vid bardisken. De sitter på små sittpuffar och har det mysigt

19.15 BBT: Simon och Stephanie börjar helt plötsligt hetsa varandra att de ska spruta senap, ketchup eller annat på varandra. De står på var sin sida av bardisken. Simon med en Senapsflaska i högsta hugg och Stephanie letar efter något att använda som ”vapen” i sin tur. Hon säger att hon avskyr senap, och oavsett vad hon tänker välja så säger Simon att han tycker om allt så det gör inget. Hon går iväg och sätter sig hos de andra. Men Simon kommer efter och helt plötsligt ligger Stephanie på rygg och får både senap och ketchup på ansiktet. Judith är också med att kleta in. Hon skrattar så hon storknar. Men sen kommer hon upp och börjar jaga Simon in i huset och de springer runt soffan och skrattar. Efter ett tag så försöker även Tanja istället kleta ketchup på Simon. Han tar tag i en dressingtub och beväpnar sig med. Se springer runt poolen några varv och till slut så säger Simon att han ger sig och släpper tuben och springer ut i huset till sofforna. Det är mycket flams och trams denna kväll i huset.

19.22 BBT: även i köket håller de på att skratta vi köksön och gör olika poser och grimaser. De vill även berätta olika händelser för Dennis. Madde och Joel berättar om den dagen som han var så otroligt full och kräks.// Skribent Helene

20:10 BBT: Adrian, Katti, Dennis, Jackie, Emelie, Joel och Madde sitter i soffan och leker en lek. De ska komma på vad man får ta med sig. De säger något om linnebyxor, polis, apa och sen ska de komma på vad Emelie tänker på. De ser lite förvirrade ut och kommer inte på vad Emelie tänker på.

För övrigt så är det lugnt i huset denna söndagskväll.

20:27 BBT: Pedram och Alex är i slussen, Alex tar hand om sin tvätt som han har tvättat idag.

Pedram frågar hur det är med honom, Alex svarar att han har varit lite nere idag.

20:30-20:50 BBT: Leken fortsätter i soffan, några till kommer dit och sitter där en kort stund innan de går vidare. Vissa tycker inte om den leken när det börjar bli för avancerat och man ska komma ihåg hundra saker säger Pedram i det turkosa sovrummet.

Alex berättar för Pedram och Stephanie att han sorterar sina kläder i färg ordning, då får man en bättre överblick vad man har för kläder i de olika färgerna. Storebror kallar på Judith att hon ska byta batterier, och hon springer och gör det och kommer sen tillbaka till sovrummet till de andra.

Alex säger att han gillar ordning och reda, han berättar när han kom hem till sitt ex och såg hennes kylskåp, då hade han sagt att det måste bli mer ordning.

Alla börjar sedan diskutera vilka saker de har hemma som måste ligga på sitt ställe.

Som sagt, det är en lugn stämning i huset. Det är söndag och då brukar det vara lugnt.

De behöver en lugn dag, för imorgon är det veckofinal //Skribent Ann-Sofie


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page