top of page

Livefeed 29 april Del 318:00 - 18:30 BBT tävling för lilla BB gänget. Efter tävlingen sitter alla i lilla BB och tar några öl i lilla BB rummet. Alla tävlandes bidrag kommer att ligga ute i gruppen som ett klipp per deltagare. Nardos ropar ut vinnaren av tävlingen och vinnaren är Emelie som vann på tid med 13 sekunder. Emelies vinst blev att hon kliver ut ifrån lilla BB och in till stora BB.

18:46 BBT De fortsätter och pratar om tävlingen och gissar hur mycket det va i varje låda.Simon frågar Judith om det är okej att gå ut och ta en cigg. Efter en stund går Judith fram och öppnar grinden och dom går ut på en cigg.

18:54 BBT Grinden till lilla BB är öppen och alla får gå ut och rasta sig på cigg eller bara frisk luft.

19:00 BBT alla i stora BB är inne i kontrollrummet och ska visa Emelie deras tankar och ideer kring allting. De fortsätter och planerar inför kvällen. När det ska bli läggdags för lilla BB och om det ska bli fest och om Lilla BB ska få vara med på festen eller inte. Planer och planer och diskussioner. Vad kommer dom komma fram till och vad kommer hända i natt. 19:10dom fortsätter och diskuterar och dom hoppas på att få ett brev från produktionen med starka tydliga regler samt straff. Emelie skriver på tavlan, Brev om straff, 22:00 pynta 22:30 filmar festskärmen. Köra bil. springer frezze. Och lite allt möjligt med planer som Emelie skriver på tavlan. Lampan släcks. Madde i slussen Nardos i Badrum Juddan i garderoben.

19:25 BBT Adrian och Pedram hämtar saker hos stora BB i deras kök samt ifrån kylen. Dom springer och kastar in saker in till lilla BBs kylskåp samt kastat saker in till Lilla bb rummet. Efter de springer dom ut på utegården och stannar där. Efter en stund springer Judith ut ur kontrollrummet och får tag i några av sakerna som dom i lilla BB har snott. Stora BB får till en riktigt bra skräcknatt. Blir spännande att se och vara med om senare ikväll/natt. Annars i huset vid denna tiden händer inte mycket. Mer än att stora BB försöker planera kvällen.

19:35 BBT: I lilla bb sitter de o spekulerar om vad som händer ikväll. Hoppas det blir gemensam fest tycker de. Dennis föreslår att tittarna ska få bestämma om det är lilla bb eller stora bb som ska få fest ikväll. Han är övertygad om att tittarna hellre ser lilla bb ha en fest. De där inne i huset verkar ju bara bittra och tråkiga säger Dennis.

Emelie kommer in för att räkna att alla är inne i uppdragsrummet vilket alla är. De i lilla bb tror att stora bb ska till annexet för att planera mer aktiviteter eller regler. Planen är att lilla bb ska in o raida mer hos stora bb när de är inne i deras kontor. Tanja springer fram till dörren och öppnar den litegrann för att lyssna om de är i huset eller i annexet.

19:55 BBT: Middag! De käkar i både stora och lilla bb. Emelie går in till lilla bb och säger att de måste vara i säng klockan 22. De andra storebröderna kommer att kolla in de senare. Emelie tar med sig en av ballongerna i rummet för att kunna ge någon signal när det är något som kommer hända men Emelie vet inte ens själv vad det är som ska hända.

20:05 BBT: Tanja kommer ut till grindområdet och frågar storebröderna varför de lämnade henne med grabbarna grus, det enda de pratar om är fotboll. Judith frågar varför de i lilla bb gav Emelie en ballong. Något känns inte rätt och tänk om Emelie försöker förstöra planen.

Lilla bb frågar vad stora bb har beställt för mat idag. Inget är svaret då Madde lät bli att säga att de fick beställa mat efter incidenten igår som skapade kaos i huset. Nardos blir besviken och säger att hon hade velat beställa eritreansk mat.

20:10 BBT: Judith säger till Pedram att ta av hennes hatt. Pedram gör det och då säger hon ”nu bryter du mot reglerna nu blir det straff.” Straffet är att han ska gå ut i 10 minuter. Syftet är att han och Nardos ska prata ut om konflikten tidigare idag men just nu pratar Madde och Nardos i turkosa sovrummet. Judith skickar tillbaka Pedram till lilla bb tills Nardos känner sig redo för att prata. Dennis säger att han vill prata med Judith enskilt men de verkar inte komma överens för Judith vill inte prata just nu för det finns inget att prata om enligt henne. Dennis fortsätter hetsa om att han vill gå ut och till slut bestämmer de att alla får gå ut o ta frisk luft.

20:25 BBT: Adrian och Dompa är på utegården och tror att det kanske är nå planering av fest på gång. Det är därför Emelie ska spräcka ballongen och 2 minuter efter så ska lilla bb springa in o raida stora bb. Adrian tror att Emelie försökte säga något nu när de skulle gå ut men att Dennis inte märkte att hon försökte signalera till honom.

20:30 BBT: I turkosa sovrummet går de igenom planen igen. Emelie säger att de måste få igång festen snart för att sedan ska hon spräcka ballongen. Då kommer lilla bb springa in i stora bb och raida de på alkohol. Det kommer att hålla lilla bb inne i uppdragsrummet ett tag i alla fall. Under den tiden som lilla bb dricker och har sitt kul så ska stora bb klä ut sig och gömma sig i huset. De ska under hela natten skrämma lilla bb, det ska bli roligt. Nardos säger att det är viktigt att de vilar och laddar sina batterier inför ikväll. De verkar ha en stabil plan men kommer de lyckas?

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page