top of page

Livefeed 29 Mars 2021 Del 318:50 BBT: Deltagarna börjar göra sig i ordning för veckfinalen. Madde frågar Dennis om det känns konstigt inför kvällen, men han känner sig rätt så lugn. Han frågar Madde samma fråga, Madde förklarar att detta är första gången hon hänger löst, så det är nervöst.

19:08 BBT: I köket är maten strax klar. Det blir kyckling, halloumi och pasta som är blandad i currysås. Det har tydligen varit lite rörigt i köket, så Judith har fått komma dit och rädda allt. Kycklingen verkar dock ta tid, för den är fortfarande rå inuti. Men Judith skär i den istället så den ska bli klar mycket fortare. Vi får se om de hinner äta innan veckofinalen

19:23 BBT: Alex och Dennis sitter i soffan och pratar om skor. Dennis tog inte med sig några extra skor direkt, för han tänkte inte att han behövde skor inomhus. Men ett par inneskor skulle ha varit skönt säger han. Jackie säger att han gå in till bikten och kanske önska sig ett par tofflor. Men han säger att han kommer nog klara sig ändå.

Samtidigt så är maten klar - äntligen. Det är många som har varit hungriga ett tag. Så de börjar hugga in nu, så de hinner diska bort disken innan veckofinalen. //Skribent Ann-Sofie

19.35 BBT: Gänget sitter och äter middag som Emelie och Judith har lagat till under högljudda rop i köket främst från Emelie som tycker att Judith är elak emot henne när hon säger att hon ska ”rädda” maten.

I DC syntes Tillfälligt avbrottsskylten i ca 5 minuter. Den kommer till och från några gånger.

19.50 BBT: Slås storbildskärmen igång och Arantxa syns på skärmen. Alla blir glada och ställer sig på rad mellan soffan och köket och ropar hej på henne. Hon undrar hur det är och alla svarar att de är bra. Hon riktar en personlig fråga till Simon och frågar om hans mollusk och den är kvar eller borta. Han skrattar och svarar att den är kvar. Och vill tillägga att han älskar henne.

Hon säger åt de att de ska få något att fundera på eftersom de inte har några mobiltelefoner plocka med. Hon ger de ett citat som lyder.

“Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.”

19.55 BBT: De undrar givetvis vad det kan betyda. Nardos tror att det betyder att ingen åker ut ikväll. Men Madde kan tänka sig att det kanske blir två som får lämna ikväll kanske i stället. Spekulationerna är i full gång vad hon kan mena med det citatet. Under livesändningen lär vi nog få veta.

20.01 BBT: Storebror har sagt till att slussen är öppen och de har fått in lite bubbel så att de kan ta sin obligatoriska skål och önska de som händer löst lycka till. Och om de vill säga några ord så är det nu de kan göra det i lugn och ro. De får dock vänta på att alla ska samlas vid köksön. Flera är inte färdigfixade ännu.

Storebrors röst hörs jättehögt i hela huset och Katti, Stephanie och Nardos som sitter vid köksön hoppar högt. Och Katti skriker HERREGUD. Sen slår storebror på musik också väldigt högt.

20.04 BBT: På utegården står ett helt gäng i rökhörnan och pratar om musiken som sätts i gång. De tycker det är lite djungeltema på musiken, eller superhjältemusik. Spekulationerna är genast i full gång om det är någon ledtråd till kommande tema, eller om de bara överanalyserar lite. Storebror kanske bara slog på en låt helt enkelt inget mera. Simon är skeptisk och säger att det aldrig är musik på utegården. Så det måste vara en hint till något. Alex säger att det kanske bara är en hint. De går in igen och nu har musiken tystnat.

20.06 BBT: Gänget börjar samlas kring köksön för att skåla. Simon tar ton och vill utbringa en skål för alla som hänger löst och tala om att de är bäst. Och att det suger att någon av dessa ska åka ut ikväll. Det är en tyst första skål denna kväll. Allvaret har lagt sig som en blöt filt över huset. Nardos vill börja prata men de säger att de ska vänta på att Pedram kommer dit också.

20. 08 BBT: Nardos får äntligen hålla sitt tal och hon säger till de som hänger löst att hon känner att hon kommit alla nära och oavsett vem av de som lämnar så kommer det vara jobbigt. Och hon hoppas att de lärt sig något av deras tid i huset och säger att hon tycker om dom och vill gärna träffa de på utsidan. Hon har lärt sig mycket och sen skålar alla.

Emelie vill också prata. Hon säger att hon inte är så sentimental, men hon börjar med Madde, hon säger att hon fått en vän för livet, och att de som inte tror det är genuint har fel för det är den. Katti jag förstod inte först att du är våran psykolog och mamma här inne. Det kommer vara så tung om du lämnar och du behövs i huset. Stephanie vi är så olika men vi har även varit med om liknande grejer. Och jag uppskattar dig massor. Du är den som inte dömer utan tar det som en stjärna. Adrian jag har lite tuff loving till dig. Men när jag fick sitta ihop med dig första veckan visste hon att det skulle bli bra. Den här köksveckan har du visat att du kan ta initiativ. Och rädda det hela. Jag vill tacka för att jag fått lära känna er, även om det har varit ups and downs så kommer hon sakna de. Skål!

Jacki säger att hon bara varit där i fem dagar men hon säger att det är så absurt att oavsett vem som åker så kommer hon känna en saknad och tycker det är konstigt. Hon har varit deppig över att det är någon som ska försvinna. Men hon hoppas att de kommer ses på utsidan.

Joel säger vi har alla fått lära känna så enormt fina människor och som Nardos säger så har ni varit varma och givmilda och bidragit till gruppen Han ser upp till dom väldigt mycket och det här är bara början. Joel står med gråten i halsen och flera gråter. Madde säger att han fuckar hennes smink och alla skrattar.

Madde jag har varit här inne lite mera än två veckor och jag sökte hit för att utmana mig själv. Och fann ett helt jäkla dunder man jana gäng. Och det hon är mest rädd för är att lämna gruppen. För de är så otroligt snälla. Sen klarar hon inte av att prata mera utan de skålar. Katti säger att hon inte klarar av att prata.

Adrian säger att han hatar tal men har nu ändå varit där i några veckor. Han trodde aldrig han skulle skapa sådana band, där inne som de har fått och en familj. Man känner sig som hemma och han är så glad att han fått träffa allihop. Han vet inte vad han förväntade sig men detta toppar det. Och han vet att de kommer att träffas utanför sen. Det är jobbigt, han sitter löst för första gången. Men han vill att de ska veta att han gillar de alla. Skål på det säger han och alla skålar.

Stephanie gråter och säger att hon inte orkar hålla något tal. De säger att hon inte behöver men hon försöker och säger att hon hatar måndagar och dom suger. Hon är så rädd att hon måste lämna alla och att hon kommer sakna de. Skål säger de. Hon torkar tårarna och Judith bryter av med att hon fick inte ens sina söt pommes, och alla skrattar. Stephanie säger att hon skiter i det bara hon får stanna.

Simon säger igen att måndagar är det hemskaste dagen på hela veckan och det lär bara bli värre. Dennis säger att han också tycker det är en jobbig stämning och känns inte kul att detta ska hända. Även fast han bara varit i huset några dagar känner han av stämningen.

Katti säger att de inte ska tro att det bli lättare för hon vet. Och Nardos säger att det är därför vi ska ta vara på tiden som vi får i huset. Simon försöker att höja energin lite då, Joel bryter av och pekar mot slussen, Vi har hyrt in Benjamin Ingrosso och han kommer här. Och alla skrattar ett befriande skratt.

Det är ingen rolig stämning måndagarna med utröstningar. Gruppen skingras.

Alla går in i bikten och ska göra en gemensam bikt denna måndag också.

20.30 BBT: Flera av rökarna går ut till utegården för att ta en cigg och lite luft. Där ute pratar Joel och Stephanie med varandra och sen kramar de om varandra och gråter båda två. Joel skojar lite med Stephanie om hur det var förra veckan och de skrattar och gråter om varannan och kramas.

Väl på utegården sätter storebror på lite ”hemsk” musik igen och de börjar genast spekuleras om det är skräckveckan som börjar. Katti blir helt till sig och säger att hon MÅSTE få stanna om det är den som kommer. Hon slår ihop med händerna och ber och tittar in i kameran. Hon vill verkligen vara med då. Både Simon och Alex säger att de inte kommer att gå själva i huset i så fall under hela veckan. Simon säger att han kommer ha en flaska och pissa i på natten vid sängen. Detta gav verkligen spekulationer i huset.

20.42 BBT: Några av deltagarna i huset har spelat något spel och troligen förlorat ett vad. För Tanja, Adrian, Nardos, Pedram. Judith, Madde och Alex står i ”skamvrån” vid kameran i hörnet mellan storbildskärmen och dörren ut till poolen. De står tysta och fnissar lite. Dennis kommer också och ansluter och även Joel. Nu står nästan hela huset snart i ”skamvrån”. Jacki undrar vad som hänt. Och alla andra ställer sig där med. Någon svarar Jacki att det är strejk. Och Katti som inte står där blir alldeles förskräckt och undrar vad de håller på med. Hon försöker få kontakt och få svar varför de står in mot väggen som zombisar. Helt plötsligt springer alla skrikande mot Katti och omringar henne. Hon blir helt skraj så hon tappar andan. Sen skrattar alla.//Skribent Helene

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page