top of page

Livefeed 29 mars Del 213:00 BBT: Deltagarna blir kallade till annexet en och en för corona-testning.

Alex går och frågar Madde om det va hon som ”prankat” honom. Hon säger att hon var med på det men det var Adrian som gjorde det. Adrian hällde salt i hans vattenflaska.

13:30 BBT: Madde går och häller salt i Adrians vattenflaska. Hon säger att han ska få smaka på sin egen medicin.

De flesta verkar ganska uttråkade. Det händer inget speciellt nu. De hoppas att rosa knappen börjar lysa snart så de kan få göra något roligt. Simon tycker att det är konstigt att de fortfarande inte har fått in något brev idag.

14:00 BBT: Nardos berättar om en kille som hon va på G med förut. De var i långdistansförhållande och hon tyckte det funkade bra men det var något större bråk som fick de att göra slut efter två års förhållande. De träffades en gång i månaden och Nardos tycker det var nice ändå för att då hann man sakna varandra.

14:20 BBT: Kring matbordet är det några som sitter och äter och pratar om serier. Judith berättar att hon inte kan kolla på serier under en längre tid utan hon streckkollar serier. De pratar om någon serie, vilken vet jag inte, men de flesta hade sett den. Det är många konversationer som pågår i vardagsrummet/köket och Judith tycker det är jobbigt, hon kan inte fokusera på vad Jacki säger som hon pratar med.

14:30 BBT: BREV! Pedram läser. Alla samlas i soffan. I brevet står att Adrian, Katti, Stephanie och Madde ska packa sina väskor. Senast klockan 19:00 ska resväskorna stå i slussen.

Adrian fixar en fade till Dennis.

Jacki och Stephanie går ut och röker. Stephanie är supernervös inför ikväll och det börjar kännas mer ju mer tiden går. Jacki råder henne att ha roligt och vara positiv. Om det visar sig att hon åker ut så har hon i alla fall haft en bra dag. Stephanie berättar för Jacki att hon uppskattat henne enda sen hon kom in, man känner av en god energi från henne. Jacki blir känslosam för att hon har tvekat lite på sig själv och om vad de andra tycker om henne. Hon vet inte riktigt om hon passar in men det känns skönt att få en bekräftelse av Stephanie. Jacki berättar att många av hennes vänner sa till henne innan hon kom in att hon säkert kommer klicka med Stephanie. De är superglada över att de hittat varandra. Jacki säger att hennes magkänsla säger att Stephanie kommer få stanna ikväll.

15:00 BBT: I rosa sovrummet packar Adrian och Madde sina väskor. Nardos hjälper Adrian med packningen och Adrian sätter på sig sin outfit för kvällen. Madde testar olika outfits och kan inte riktigt bestämma vad hon ska ha på sig ikväll.

15:40 BBT: I blå sovrummet ligger några i sängarna och pratar om allt från musik till filmer och serier. De pratar om svenska produktioner och många säger att de inte gillar svensk film utan är mer för amerikansk film. De pratar om äldre filmer och serier som ondskan, skam, fucking åmål, snabba cash med mera.

16:00 BBT: Ja denna diskussion om filmer har inget slut.

Plötsligt berättar Dennis om en ny säsong av en serie som Tanja gillar har kommit ut. Storebror säger att Dennis bryter mot reglerna. Han får inte berätta om saker som hänt under tiden som de andra har varit i huset. De säger att det är okej, några som kommit in sent har redan hunnit tabba sig.

Jaaa… sen fortsätter diskussionen om filmer.

16:20 BBT: Jacki och Katti går ut och röker. De pratar om hur ens verklighet förändras när man går in i huset. Man slutar tänka på kamerorna ganska snabbt tycker Jacki men för henne är de ändå en trygghet som hon kan vända sig till om hon vill säga något till storebror eller någon vän utanför huset. Katti kollar ner på sin tröja och den är helt nermjölad. Jacki säger att det ska va så ”har man egentligen bakat om man inte har mjöl på kläderna?”

De pratar om ikväll och att de är nervösa. Det är Jackis första måndagsfinal. Katti är nervös för att hon hänger löst och det är hennes femte gång. De går ifrån det samtalsämnet för de inte vill skapa onödig stress. De börjar istället prata om när de började röka och hur de började. Båda började när de gick i skolan och berättar att de hade andra som köpte ut till de.

Katti går in igen innan Jacki rökt färdigt för Katti vill göra klart i köket innan hon börjar göra sig i ordning för kvällen.

16:30 BBT: I rosa sovrummet sitter Madde och Emelie o sminkar sig inför kvällen. Joel och Adrian sitter o tittar på. Joel säger att han ska säga något till Adrian men att han inte vill att han ska ta illa upp eller tro att det är det han vill. Emelie säger att han inte borde säga det för att han inte riktigt vet. Han hade sagt till Madde tidigare att han tror att det kommer åka ut två personer. Adrian frågar varför Joel tror det och Joel säger att det är för att två personer kom in denna vecka. Joel säger att Emelie är elak för att hon säger att Joel är elak för att han sprider rykten han inte vet något om egentligen. Joel tycker det är okej att spekulera. Madde stoppar tjafset genom att säga att de gärna vill ha positiv energi en dag som denna. De slutar de bråka.

Madde och Adrian pratar om tittarfrågorna och vad de svarade. Madde berättar att hon fick frågan vilken av killarna hon skulle kunnat dejta. Madde berättar att hon svarade Adrian men utanför huset. Adrian blir glad och ler stort.

17:10 BBT: I köket sitter Judith, Tanja, Pedram, Nardos och Adrian o spelar deras burkspel. Man ska knuffa iväg en burk från ena sidan av bordet till den andra sidan och det ska vara med perfekt kraft så att halva burken är på bordet och halva är utanför bordets kant men burken måste fortfarande stå stadigt på bordet. De kör med att förloraren måste stå i ett hörn i fem minuter. Först förlorar Judith, sen Tanja och sen Nardos. Nardos springer därifrån och gömmer sig. De andra försöker hitta Nardos. Samtidigt kör Adrian och Judith en match. Adrian förlorar och Judith blir väldigt glad för att ingen någonsin har slagit Adrian förut. Då är det Adrians tur att stå i hörnet.

17:30 BBT: Nu börjar Stephanie packa sin väska. Hon tycker det känns jobbigt att hon behöver packa igen därför har hon skjutit upp det så mycket som möjligt. Men nu ska väskorna vara inne om en o en halvtimme. Hon frågar om storebror kan spela lite musik för de men ja musik får de inte. Istället sjunger Simon för henne, han sjunger ekorrn satt i granen.

17:45 BBT: Storebror säger att alla måste samlas i ett av sovrummen. Alla väljer att gå till det turkosa rummet för att Stephanie och Katti packar fortfarande sina väskor.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page