top of page

Livefeed 3 maj Del 109:00-09:30 BBT: God morgon

Det kommer flera avbrott under denna tiden.

Men det spelas en lugn melodi för deltagarna denna morgonen. Men det är ingen som verkar vilja slå upp sina ögon efter melodin slutat spela.

Storebror drar på lite hårdare musik nämligen hårdrock och då minsann är det några som vaknar till direkt.

Simon och Tanja ligger i sängarna och diggar men sen går Simon upp och spelar luftgitarr i sovrummet och får feeling.

Dom går upp och byter batterier och hälsar varandra god morgon.

09:40-10:00 BBT: Det börjar bli dags för frukost och dom bestämmer sig för att äta frukosten inne i poolhuset denna måndagsmorgon.

Pedram plockar lite och Emelie skapar en myshörna med kuddar och bord där dom kan sitta och äta.

Pedram, Judith och Dennis dukar fram frukost och Emelie, Madde och Simon kommer och sätter sig och äter.

Dom pratar lite om veckofinalen ikväll och hur dom tror det kommer se ut dagarna framöver. Judith säger att det troligen kommer bli så att någon kommer åka mitt i veckan.

Dom fortsätter prata lite om ämnet och vad dom tror, dom hoppas lite på lyx också.

10:15-10:30 BBT: Nardos kommer upp och skär upp passionsfrukt som hon tar med sig till poolhuset där hon sätter sig och äter frukost med dom andra.

Fler kommer upp och sätter sig hos dom andra och äter och pratar allmänt om dagen. Det är lite nervöst säger dom. Dom börjar sedan prata om hundar och hundvalpar.

Dom byter sen samtalsämne och börjar prata om olika filmer. Det är en film som dom inte kommer på namnet på, dom ger varandra flera ledtrådar men det är ingen som kommer på vad filmen heter. Madde brukar vara bra på att komma på vad filmer heter, så Simon tycker hon borde komma på detta snart.

Dom kommer in och pratar om hundar igen, och Nardos berättar att hon nästan blev uppäten av en ilsken hund. Nardos förklarar att den hunden inte borde få vara ute. Emelie förklarar att en hund måste gå ut och rastas. Troligen var det en vakthund du mötte säger hon, då skäller hundar för att skydda sin matte.

Dom fortsätter prata om hundar och hundars beteende.

10:45-11:00 BBT: Dom har nu bytt samtalsämne igen. Dom har börjat prata om katter nu istället. Emelie berättar om lagen som har kommit, att alla utekatter måste kastreras för det har blivit massa oönskade kattungar som hamnar ute och blir vildkatter.

Judith berättar om sina två katter som hon har hemma. Även Simon börjar prata om hans katt Frans som är en maincoon katt. Simon berättar att hans mamma hade sagt att han skulle bli jättestor, och det blev han också säger Simon.

Dom fortsätter prata om husdjur och efter ett tag börjar några känna att dom ska göra sig i ordning.

Det är en lugn dag i huset idag. Det är lite nervös inför veckofinalen ikväll och senare idag blir det mer påtagligt då väskorna ska packas. //Skribent Ann-Sofie

11:10 BBT: Judith och Adrian går till gymmet för att träna. De säger att de vill ha musik och då spelar storebror musik. Det får de verkligen att bli mer motiverade till att träna. Judith tar motionscykeln först för att värma upp medan Adrian hoppar på de tunga vikterna direkt. Idag ska de svettas.

11:25 BBT: Pedram är ensam i turkosa sovrummet och dansar. Det är bra musik tycker han men han vill inte träna, bara dansa.

I rosa sovrummet har vi Nardos som också står o dansar och vibear för sig själv samtidigt som hon fixar med sina sängkläder.

11:30 BBT: Mågnga håller på med städning just nu. Tanja diskar, Madde organiserar i köket, Simon dammsuger, Dennis rengör toaletten och Emelie moppar. Vissa gör lite småsysslor runt huset och i rummen också.

11:50 BBT: Nardos joinar gänget i gymmet men hon är inte på träningshumör utan fortsätter dansa.

12:20 BBT: Pedram och Dompa går ut o röker. Då börjar storebror sänka musiken. Dompa säger till att inte sänka musiken och att de ska vara tysta för de vill ha musik. Då stoppar storebror musiken och Dompa blir besviken. De säger att det har varit en bra morgon. Enda sen de börja spela musik så har alla varit inne i good vibes. Dompa hoppas att storebror kan skicka in alkohol lite tidigare och kanske tre glas istället för ett bara.

12:40 BBT: I rosa sovrummet pratas om vad de ska käka idag men också vad de ska ha på sig och hur de ska fixa håret inför ikväll.

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page