top of page

Livefeed 30 Mars 2021 Del 3
18:15 BBT: Uppdragsrummet är nu öppet och alla ska gå in.

Julia går först in och börjar skratta. På bordet inne i uppdragsrummet ligger det röda peruker, massa skumpa flaskor och en banderoll som det står “olgafest” på.

18:27 BBT: Folk har klätt upp sig i Julias kläder, de har alla perukerna på sig och alla börjar minsann likna Olga Denna kvällen kan bli spännande. Jackie har varit lite sliten idag och sovit en stund, så hon har börjat fixa sig nu. Snart är alla redo för fest.

18:32-19:13 BBT: Nästan alla är samlade på utegården.

De ställer sig på rad och försöker göra en dans, det går lite sådär med samspelet.

De fyller upp glasen och pooldörren öppnas, och ut kommer Julia ”Olga” och de andra jublar när hon gör entré på festen. De skålar tillsammans och säger att det ska bli en kul kväll. Mergim nämner lite om vad som hänt på tidigare Olga fester.

De önskar musik till festen och till slut så kommer det lite ljud från högtalarna.

Mergim ställer sig på bänken och säger åt Big Brother att byta låt, han vill ha någon annan låt med power i.

Stephanie vill se Olga, hon frågar Mergim om man verkligen vill se Olga. Mergim säger att Olga kan börja bråka med vem som helst och säga exakt vad hon tycker.

Det är flera som vill lära sig dansa, Mergim kör en liten danskurs med dom och de verkar tycka det är roligt.

Stephanie och Madde står och pratar och Stephanie pratar om att hon fick snedfyllor i början.

Joel ställer sig på bänken och säger att de ska sjunga för Olga.

Hela gänget sjunger ja må hon leva för Olga!

Nu har även Nardos och Viktoria kommit till festen, och Nardos vill ha skumpa. Simon och Pedram säger till Nardos att hon blev fin.

Judith har startat grillen och börjar grilla. De andra dansar runt och njuter av musiken.

Nardos vill även hon skåla för Olga, så hon ställer sig på bänken och säger SKÅL.

Nardos fortsätter dansa på bänken och säger ”eeey” ett par gånger.

Julia och Nardos dansar, så dansar alla andra också och äter hamburgare samtidigt.

Storebror fortsätter att leverera och mer dans ute på gården blir det, och alla hoppas att Olga kommer fram.

19:20-19:30 BBT: Viktoria säger åt storebror att sätta på BB låten dom gjorde 2020, så de andra deltagarna kan få höra den. Den låten har spelats tidigare i huset under säsongen.

Jackie kör en dans mitt ute på gården och går ner i spagat. Nardos står och hejar på henne.

Det är chill på altanen där de sitter och snackar och kollar på dom som dansar.

Det blir ett litet mindre krig, då Tanja får hamburger dressing på sig. Hon tar ketchup i handen och försöker träffa Jackie, men det går inte så jättebra Istället får Pedram lite ketchup på sig.

Julia säger att detta är ett typiskt Olga beteende och peppar Tanja till att fortsätta.

Joel känner att han var lite i skottlinjen, så han flyttar på sig och går och dansar med Nardos och Stephanie.

Stephanie är inte riktigt nöjd med musiken så hon ber storebror att sätta på något annat.

På altanen sitter Julia med gänget som chillar och hon säger att det är helt sjukt att hon har 16 hundar härinne. Alla har nämligen ett foto på Svante på sig. Som alla vet så är Svante Julias allt.

Julia säger att hon grät mycket efter Svante förra året. Sen erkänner hon att hon var ett kaos förra året, hon kasta mat på folk, kissa i duschen tillsammans med andra.

Madde och Emelie sitter och pratar om hemlängtan. //Skribent Ann-Sofie

19.38 BBT: Emelie och Madde står inne i slussen och pratar, och går ut i köket. Joel kommer och ansluter. Emelie har en teori om att storebror hade en tanke med att låta Madde gå in i Annexet för att Adrian ska bli rädd att förlora Madde. Men hon är inte helt övertygad. Hon tycker att han tagit lite avstånd efter livesändningen igår. Emelie är säker och vet att det är kärlek och hon vet vad hon ser. Tjejerna går in i bikten för att prata vidare om detta.

På utegården står de flesta upp och dansar nu och Nardos skriker sitt EYY lite här och där. De kommer på att de ska dansa som man gör på Balkan och håller varandra i handen och försöker cynka sina danssteg. Det blir fort tramsigt och alla skrattar och gör lite egna steg. Dansen fortsätter uppe på borden i stället. Men Pedram och Judith står kvar på marken och håller varandra i händerna och snurrar.

19.49 BBT: Inne på toaletten är nu Madde, Joel och Emelie som kommit ut ifrån bikten. Madde säger att hon vill ha mera dricka. Men när hon går ut och för att hämta var den nästan slut. In på badrummet kommer Simon och de frågar honom vilken enhet han är på. Och han säger att han

borde få en egen hink bara för att inte fucka upp för alla andra, eftersom han dricker mycket fortare och mera än alla andra. Jag tror dock inte att storebror skulle gå med på detta. På utegården fortsätter festandet och skrålandet. Det är helt klart på utegården festen håller till ikväll. Åtminstone så här tidigt på kvällen.

Dennis, Julia, Judith och Tanja har svepartävlingar och står och hetsar varandra lite för att svepa.

20.03 BBT: Ropar alla ägg, ägg, ägg och Joel är den som ska bli ”äggad”. Vad han har gjort som kräver detta straff vet jag dock ej. Han måste stå uppe på altanen och dansa och använda en grillpinsett och står och åma sig med. De hetsar honom att hoppa i poolen. Han gör det med byxorna på sig. Mikrofon och allt var redan borttaget eftersom han skulle äggas. Julia säger ”Nu får Sigge jobba extra mycket”.

Det står nu ett helt gäng med ”Olgor” på bordet och bänkarna längst bort på gården. De står just nu och diskuterar vad de är för hundras, eller vad för hundras som passar ihop med deras personligheter.

Helt plötsligt spelar storebror en låt som Mergim blir helt lyrisk över och skriker att storebror ska höja låten. Han minns den från förra året. De börjar genast dansa runt till musiken. Men över lag så är det mycket som händer på olika ställen just nu. Några står i rökhörnan och pratar, några står vid borden och bänkarna och pratar och sjunger. Jacki tar av sig toppen och börjar dansa helt vilt. Kameran fokuserar inte på något speciellt samtal utan vi får se en överblick över utegården.

20.20 BBT: Tillfälligt avbrottskylten syns en bra stund. Och när vi kommer åter så är gänget i färd med att kasta Mergim i poolen. Han har blivit straffad för något tydligen. Svanteskylten håller på att sjunka till botten och Julia ropar att de måste rädda Svante. Joel kommer ut i poolrummet och Julia säger att han saknar peruk och därför ska ha bli äggad. Joel säger att någon har gömt hans peruk med flit. Dock är det nu flera som tagit av sig sina peruker. Storebror ropar att slussen är öppen och där inne står en stor hink full med burkar av både cider och öl. Och två flaskor Prosceco. Festen fortsätter, och folk plockar på sig flera burkar och går iväg. Detta gäng förser sig själva, inte som förra året då det skulle delas helt rättvist. Här är det nog mera först till kvarn som gäller.

Flera personer är inne i rosa sovrummet nu och Tanja försöker få folk att gå ut igen. Men de som hänger i rosa sovrummet nu tycks verka det är rätt behagligt att hänga där. Emelie har skippat peruken nu och står och lockar sitt hår. Joel har dock hittat sin peruk igen och tagit på sig den.

Nardos gör något prank på Emelie och helt plötsligt är det Pedram som får skit för det och som hon jagar med en ketchupsflaska. Hon kommer i kapp honom på utegården i rökhörnan där Simon sitter inte ont anande och hamnar i skottgluggen och förstår ingenting. Emelie lyckas smeta Pedrams hår med ketchup. Men när de kommer in så hamnar de mitt i ett tafs mellan Mergim och Victoria där Mergim är arg över att han hamnade i den äckliga poolen, när han sa nej. Ingen respekterade det det utan kastar i honom ändå. Victoria säger åt honom att han bara behöver gå ut ur poolen då. Mergim blir arg på att Victoria ska säga något och han ber henne försvinna där ifrån. Hon säger att han inte har ändrats ett dugg sen förra säsongen som han påstår. Adrian tar med Victoria ut för att sära de åt. Viktoria börjar berätta för hur han betedde sig förra säsongen. Men berättar ännu mera om hur han agerat efter Big brother.

Inne i poolen är det istället Mergim som förklarar sin syn på det hela och pratar om Victoria och hur hon är. Han säger att de två är ovänner och det får de veta nu. Mergim är upprörd på sitt håll också.

20.59 BBT: Julia, Judith, Jacki har flyttat festen till poolen. Där i ligger även Mergim kvar efter att ha blivit i kastad. Han har förklarat för Pedram, Adrian och Simon att han och Victoria inte är vänner utanför huset. Och nu kunde de inte hålla sig längre, utan ”bubblan” sprack så att säga. Därför måste de nu förklara för folk att de är ovänner och att det är därför det blev som det blev nu. Detta gjorde att stämningen blev lite sämre i huset.

Pedram står i rosa sovrummet med Nardos nu efteråt och han vill att de ska reagera som grupp om detta kommer att fortsätta. De har haft en sån fin gemenskap och sammanhållning och de här tre nya ska inte få komma in och förstöra den.

På utegården sitter flera och pratar med Victoria och har fått höra sin sida av det hela. Och Stephanie säger att de nu har fått höra hennes historia och att de inte vill ta någons parti. Där kommer tillfälligt avbrottskylten. Och det känns som att storebror tycker att delar av denna kväll är något obekväm.

Jacki och Tanja springer in på toaletten och kameran följer med in. Där står tjejerna och kissar i kors i toalettstolen samtidigt. Utanför håller Pedram på att tvätta ur sitt hår som han fick ketchup i tidigare av Emelie.

21.13 BBT: Ute i slussen står nu Victoria, Nardos och Simon och pratar. Hon berättar nu för Simon och Nardos sin version av hur det var med Mergim förra året.

Samtidigt på utegården sitter nu Mergim i rökhörnan och berättar för Stephanie vad som hände. Och det var att Victoria fick de andra att kasta honom i poolen. Det som de andra inte då visste är att Mergim och Victoria är ovänner. Han säger att hon har pratat så mycket skit om honom förra året, och hon är den som fått honom att må sämst nu efteråt när han sett på säsongen. Stephanie säger att hon hörde Victoria berätta på utegården tidigare och hon säger att hon inte vill ta någons sida utan hon vill förstå bådas sidor och bilda sig en egen uppfattning. Hon säger att det är hemskt att han kände så efter förra året och hon säger att även Victoria tyckte det var jobbigt att få veta att de båda skulle vara där inne samtidigt. Mergim gråter och försöker förklara hur han kände sig förra året. Och han säger att han inte är någon negativ person på utsidan. Han säger att hon pikar honom hela tiden.

21.29 BBT: Samtidigt som dramat pågår i huset så sitter nu Dennis med fem stycken tjejer och myser. Där dricker de fortfarande alkohol och festen pågår för fullt. De leker någon dricklek där förloraren får dricka. Simon blir övertalad att hoppa i han med så han går i väg och tar på sig badbyxor. Och samtidigt ytterligare blir slussen åter igen öppen och där inne finns en balja dricka till som Simon hämtar.//Skribent Helene

Vi har även filmer ifrån kvällen. OM ni söker under inläggsämne "Videos från huset". i vår FB https://www.facebook.com/groups/1532540363661085

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page