top of page

Livefeed 31 mars Del 2

Livefeed 31 mars Del 2


13.00 BBT: Deltagarna är just nu inlåsta i rosa sovrummet eftersom storebror gör underhållsarbete i huset.

13.07 BBT: Får de lämna rummet och de ser inget speciellt som hänt. Julia och Madde går ut i poolrummet och sätter sig i var sin solstol och pratar. De känner att det luktar väldigt mycket klor i poolrummet så de tror att det är det storebror har varit inne och fixat. Det kan behövas för poolen är rätt äcklig just nu. Den har varit kristallklar förut men just nu är vattnet helt grumligt. Inte helt oväntat så pratar tjejerna om kläder. Och att folk lånar kläder av dom i huset. Men det är bara kul säger Madde, för det ser annorlunda ut på någon annan ett plagg än vad det kan se ut på henne. De börjar prata om olika klädstilar på folk i huset.

13.16 BBT: Tanja och Jacki kommer ut i poolrummet och säger åt tjejerna att de ska ut och spela kubb på gården. Tanja säger att Julia börjar bli riktigt riktigt brun nu efter att hon BUSat sig. Tanja säger att hon inte kan ha BUS i ansiktet för det blir bara fläckigt. Men då tipsar Julia om att hon kan blanda med vaselin kanske för att det ska bli bättre. JA säger Tanja och ska testa de sen.

När Tanja och Jacki kommer ut på gården ser de att storebror har gjort ett streck vid rökhörnan. Så att folk inte får vara innan för strecket. De tycker det är tråkigt för då blir man blöt om man ska hålla någon annan sällskap men de förstår också att det är för att man inte ska stå och tjuvröka med någon. När tjejerna byte plats för att röka skojar Jacki om att sätta en fot innanför strecket och ta ut det igen. Och när hon väl sätter sig i stolen utanför så håller hon foten innanför men i luften och skrattar och säger ”Luften är fri…” båda skrattar.

13.22 BBT: De börjar prata om att man faktiskt kan köpa luftrum. Och pratar om någon man i USA som köper luftrum. Dock är det bara en film. Men de tycker att den var så bra.

13.25 BBT: Inne i köket har Judith och Simon gjort i ordning lunch till alla. Maten är redan klar när Tanja och Jacki kommer in från sin rökning. Och Judith säger åt de att hämta alla andra för nu är maten klar.

De är så många i huset just nu så att de inte ens får plats runt bordet, så några får sitta vid köksön. De som sitter där är Victoria, Nardos och Adrian. Och de pratar lite om förra årets Big brother och Victoria berättar lite om sina filmproduktioner hon jobbar med. Men hon stoppar sig och säger att hon inte får prata om det. Men de pratar istället om Youtube-personligheter och det är tydligen okej istället.

13.54 BBT: Efter lunchen har folk skingrat åt och gör sitt. En del tar säkert en cigg efter maten. Mergim och Julia ligger i turkosa sovrummet och pratar. Han är nyfiken på hennes jobb som hon jobbar med. Alltså naglar, vilket material hon använder och lite annat.

14.27 BBT: Julia, Mergim och Tanja sitter i turkosa sovrummet och pratar. Julia blir kallad till bikten. Gänget i turkosa sovrummet undrar varför Julia, Mergim och Victoria blev kallade till bikten samtidigt. Troligen så handlar det om gårdagens bråk kanske och att storebror vill ta reda på vad som hände. Men man vet aldrig. Pedram och Judith håller på att byta kläder. De vet att tävlingarna ska börjar 14.30. Det stod det i brevet tidigare idag.

14.35 BBT: Pedram går ut i badrummet där Nardos står och fixar håret och han säger att hon liknar Crusty the Clown när hon skrattar på ett visst sätt. Adrian som står bredvid håller med lite och båda skrattar. Även inne i rosa sovrummet har de nu börjat att byta kläder inför tävlingen. Man märker på folk att de går och väntar nu och laddar.

14.37 BBT: Kommer Victoria och Mergim in i rosa sovrummet och ser lite luriga ut. De har alla tre varit inne i bikten och de i rosa sovrummet försöker pumpa dom på vad som hände inne i bikten och vad de sa. Men de säger inget.

Tanja tar med dig Mergim, Adrian och Pedram för ett lagmöte innan tävlingarna börjar, för att prata lite taktik. De peppar varandra inne i gymmet och säger att de ska vara positiva och försöker lista ut vem som ska göra vad. De står även i ring och håller varandra i händerna och hummar. (Klipp finns i Facebookgruppen)

14.50 BBT: BREV! Det är dags för lagtävling. Den är utformad som en turnering. Och varje lag tävlar med en spelar åt gången mot varandra. Det lag som kommer sist får inte fortsätta att tävla. Eftersom de är fyra lag från början så minskar det till tre och sedan två. Tills det är ett lag kvar som är vinnare och immuna.

En från varje lag möts åt gången i en turnering. De två lag som är sist kvar tävlar emot varandra och det lag som vinner får immunitet och sitter säkert. I slussen finns lagtröjor och alla rusar dit och hämtar sina lagtröjor. De får olika färger på de. Sedan samlas de olika lagen på olika ställen i huset för att prata taktik. Det är fyra lag allt som allt som ska tävla.

14.56 BBT: Inne i poolrummet sitter lag Simon och pratar taktik. De lag med Madde och Dennis sitter i soffan.

15:02-15:10 BBT: Storebror säger åt alla att samlas i soffan.

Deltagarna har fått lag tröjor med olika färger och snart vankas det tävling Strax efter deltagarna satt sig i soffan så säger storebror att uppdragrummet är klart för tävling.

Mergim, Joel, Alex och Madde är först ut för att tävla.

De ska med hjälp av stegräknare få så många steg som möjligt på två minuter. Stegräknaren sitter på ett pannband, ramlar den av så måste den sättas på igen innan man börjar röra sig igen. När tiden är ute så måste alla stå still så storebror kan kolla antalet steg. Den som har minst steg får inte tävla vidare i nästa tävling.

Tävlingen startar på Big Brothers kommando.

De börjar göra olika rörelser och framför allt så skakar dom rejält på sitt huvud. Mergims stegräknare åker av så han får sätta dit den på nytt, Alex blev lite yr så han fick titta upp en stund.

15:27-15:30 BBT: Nästa tävling!

Lag rosa är utslaget då Madde förlora förra tävlingen.

Det är Simon, Tanja och Viktoria som tävlar denna gången.

Deras uppgift är att på snabbast tid blåsa ner alla muggar med hjälp av en ballong.Den som kommer sist i denna tävlingen får inte tävla vidare i nästa tävling.Alla förstår reglerna direkt och drar igång när signalen går.

Tävlingen är avslutad snabbt och Simon vann denna tävling

15:45-15:50 BBT: Den avgörande tävlingen

Det är Jackie och Adrian som ska göra upp i den sista tävlingen.

Ert uppgift är att bygga en sån hög konstruktion som möjligt på tre minuter med kikarögon.

Den som bygger högst konstruktion vinner. Tävlingen startar på big brothers kommando.

De tar på sig mössorna och kikarögonen och flyttar över alla klossar till andra sidan, sen börjar de bygga.

Jackie börjar snabbt få ett torn, men det är inte så stabilt så hon börjar om.Adrian hittar rätt direkt när han börjar bygga, men det ser ut att luta lite men det står.

Adrian är vinnare i denna tävlingen.. //Skribent Ann-Sofie

16: 00 BBT: Runt matbordet pratar Gula och gröna laget om hur de tror det blir på utröstningen på måndag. Simon är lite deppig över att deras lag inte vann tävlingen. De andra försöker peppa honom genom att säga att det kommer fler chanser. De börjar spekulera om det kanske blir två som åker ut på måndag. Joel tror att det är logiskt att två åker ut för det har varit fyra personer som kommit in nu senaste veckan.

Adrian blir kallad till slussen. Där finns redskap för att göra rent poolen.

16:15 BBT: Alex och Judith pratar i poolrummet. De har efter Mergims uttalande om att man inte kommer ha kontakt med gamla deltagare börjat tänka på om det kommer stämma på de med. Judith tror inte det kommer bli likadant. Judith säger att hon vill träffa Alex efter big brother. De ska spela in en youtube-video tillsammans och Alex ska sjunga på videon också. Judith tänker att det känns omöjligt att hon träffar så fantastiska människor och att hon inte kommer ha kontakt med de på utsidan.

16:25 BBT: I soffan pratar de om saker som de gör som de själva inte tänker på men andra i huset ser. Exempelvis att Stephanie säger ”såhära” och tittar till höger. De frågar om hon tänker på det, hon svarar att hon inte gör det. Julia säger att hon är likadan med ögonen, att hon tittar till sidan när hon pratar ibland. De säger att Nardos alltid brukar säga långa meningar. Det räcker aldrig för henne att säga en sak utan hon måste utveckla ”the obvious”. Hon fattar inte riktigt och sen pratar de om hennes skratt. Hon har ett skratt för olika tillfällen. Simon listar alla sätt som Nardos skrattar och alla i soffan skrattar åt det.

16:35 BBT: BREV! Joel läser. I brevet står det Grattis till Mergim, Adrian, Tanja och Pedram, ni sitter säkert och kan flytta era kylskåpsmagneter. Nu är alla guldramar upptagna vilket betyder att det är upp till tittarna om Victoria får stanna inne i huset eller inte.

16:50 BBT: Judith håller på att baka, något chockladigt. Det blir en chockladkaka. Tanja äter från smeten när Judith tittar bort men sen förstår Judith det och flyttar skålen. De andra hakar på och käkar resten efter att Judith hällt smeten i en bakform. Emelie tar en slev och då skojar Adrian med henne och försöker rycka ifrån henne den men då ramlar han av stolen som han satt på. De skrattar och efter det så ger Pedram en annan slev till Adrian fylld med smet. Adrian säger ”Det är först till kvarn i detta hus” så man måste ta för sig.

17:15 BBT: Victoria förlorade burkspelet mot Adrian och för att hon förlorade ska hon äta en hel rödlök utan tillagning. Hon säger att det är enkelt för henne. Hon hugger in utan en min och tycker det är gott. Efter en stund känner hon hur löksmaken blir jobbigare. Hon börjar må illa och då frågar hon Dennis om han kan hjälpa henne att äta resten, och det gör han. Hon utmanar Dennis i burkspelet och att förloraren får välja vad den andra ska göra.

17:25 BBT: Chockladkakan som Judith bakade är nu färdiggräddad och alla samlas i köket och äter. De tycker det är suuupergoott!! De vill bara ha mer men de har inte tillräckligt med ingredienser för att göra en ny smet.

17:45 BBT: Tanja och Alex bakar överraskningsbollar. Alex säger att han denna gång kan tänka sig äta dessa för att han varit med och bakat de. Men sen så tänker de att de ska hälla nå äckligt i nån av de så får någon en överraskning. En av överraskningsbollarna fylls med svartpeppar.

BREV!! Dennis läser. Tittarnas take-away middag går till Emelie. Hon ska få äta thaimat och får välja två personer hon ska ta med sig på middag i annexet. Emelie väljer Madde och Victoria att ta med på middagen. De ska gå in i bikten och beställa mat. Maten kommer om ungefär en timme.

18:00 BBT: Madde berättar för Emelie att hon var ledsen igår. Emelie undrar vart hon var och varför Madde inte kom och pratade med henne. Madde säger att Emelie redan hade somnat då och hon ville inte väcka henne. Madde berättar att det handlade om många grejer som ledde till att hon bröt ihop. Bland annat bråket i huset igår mellan Mergim och Victoria; det blev ganska påtagligt. Även att hon inte fick tävla på dagen och sitta säkert på måndagsfinalen. Sedan tänkte hon på många grejer hemifrån.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page