top of page

Livefeed 4 maj Del 318:10 BBT: De pratar om lite olika samtalsämnen mesta dels historia. Emelie o Madde kommer in i rosa sovrummet där Nardos ligger i sängen. Emelie kollar runt i rosa sovrummet efter black magic. Emelie och Madde lägger sig också i en av sängarna. Dom ligger och vilar bara.

18:30 BBT: Madde frågar Emelie om, undra om vi får en sista ledtråd. Nej säger Emelie det tror inte jag att det gör. Tanja står i köket och fixar med maten. Judith sitter på en stol bredvid och tittar på. Adrian sitter i soffan och läser i en bok om besvärjelserna som det står på boken.

18:55 BBT: De samlas runt matbordet och äter. De ser ut att vara kyckling i huset idag.Efter maten springer Tjejerna Madde Emelie Judith Tanja ut på utegården. Några för att röka och Judith vill dansa och frågar om nån vill dansa med henne eller för henne. Och tjejerna börjar dansa lite smått medans dom promenerar runt runt. Det regnar även ute men inget som stör dom.

19:15 BBT: Judith och Tanja har gått in men Madde och Emelie är kvar och promenerar fortfarande. Handlar mycket om tjejerna dessa en och en halv timme skrivande

19:20 BBT: Inne i huset sitter några av killarna i rosa sofforna. Nardos ligger och sover.Efter en stund gör även Judith och Tanja sällskap med killarna i sofforna. Dom gissar på om dom har gissat rätt på black magic grejen eller inte. De diskuterar och kommer fram till att det inte tror att dom har rätt.

19:24 BBT: Helt plötsligt från ingenstans så börjar lamporna att blinka och alla skvätter till. Adrian sitter fortfarande med samma bok som han gjorde 18:30 Tanja sitter bredvid Adrian och tittar även hon i boken tillsammans med Adrian. / Skribent missis cissi

19:30 BBT: Emelies mikrofon strular så hon kallas till bikten och blir ombedd att stå tyst utanför bikten tills mikrofonen är lagad.

19:35 BBT: Det är inte bara de magiska krafterna som behöver laddas, utan även batterierna. Samtidigt så kommer Adrian och Pedram på en lek som de kan tävla i. Man ska balansera sitt trollspö på ett finger och den som kan balansera längst vinner. De kör och Pedram verkar vara överlägset bättre på den leken. För en gångs skull en gren som Adrian inte är bäst på. Simon hänger på leken och de kör om. De kör försten till fem vinner och den som förlorar får ett straff.

19:40 BBT: I turkosa sovrummet är Emelie. Hon har med sig något som hon gömmer i ett av nattduksborden. Det tillhör hennes uppdrag.

19:45 BBT: BREV!! Där i finns en bild. Det är nästa ledtråd för att hitta black magic. Det är som sagt tittarna som bestämt vad black magic är. Bilden som deltagarna fått är på en champagneflaska. De går runt och kollar vad det kan vara. Plötsligt säger storebror att slussen är öppen. De springer dit och det ligger en champagneflaska där. De tror att det kanske betyder att om de gissar vad black magic är så får de en fest. Alla sätter sina bilder på champagneflaskan, alltså gissar alla att champagneflaskan är black magic. De slår de snabbt att det kanske inte är så smart att alla lägger på exakt samma objekt, de kanske behöver sprida ut sina bilder för att få rätt. Men det vågar de inte då de tror att champagneflaskan betyder fest och det får man inte missa. De låser sina svar.

19:55 BBT: Brev igen!! Det var bra gissat men tyvärr var det fel. Ni har inte lyckats lista ut vad black magic är. Storebror vill bara göra de galna igen bara för de vet hur det var när Ponne fick lämna huset utan att säga vad black magic är. Nu kommer de alltid undra vad black magic är men det får de inte veta.

20:20 BBT: Adrian och Nardos går ut på promenad och pratar om Adrians hemliga uppdrag. Han säger att han måste gömma allas kuddar idag. Nardos vet inte om han driver men hon säger att han kan lita på henne. Såklart vet Adrian att Nardos är en riktig bra skådespelare men Nardos påminner honom ändå. Planen är att de ska gömma kuddarna ovanför badrummet där det finns galler och där ingen får klättra upp. Adrian måste låtsas som att han inte mår så bra och att han vill vara lite ensam idag, då kan det verka mer trovärdigt än att han bara vandrar helt ensam bort från de andra i huset.

20:25 BBT: Nardos springer genast in och lägger några kuddar i en tvättpåse. Hon är noggrann med att se till så ingen kan se henne. Sen gömmer hon tvättpåsen i hennes garderob. Några kuddar plockar hon och bara trycker in i garderoben antagligen för att hon inte tror att någon kommer öppna hennes garderob. Någon ropar på Nardos och hon tror att någon håller på att komma in i rosa rummet och då hoppar hon in i sin säng och låtsas som att hon vilar. Någon minut därefter plockar hon några fler kuddar och lägger ovanför garderoben.

20:45 BBT: De kommer på att de kan flytta ut och mysa utomhus. De bär ut soffan som står i jaccuzzirummet och bär ut några av möblerna i poolrummet också. Adrian plockar fram några filtar, täcken och kuddar från soffan. Samtidigt blir Emelie lite misstänksam.

20:55 BBT: Nardos orkar inte gå ut och lägger sig i sin säng. Emelie går till Nardos och säger att Adrian beter sig konstigt. Han brukar aldrig komma med idéer på vad de ska göra men helt plötsligt säger han att de ska ha mys utomhus. Nardos avslöjar inget men nekar inte helt heller. Emelie kollar mot kameran och ler lite. Det känns som att hon kanske har listat ut något som hon inte ska veta.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page