top of page

Livefeed 5 maj Del 2

Livefeed 5 maj Del 2

13:15-13:55 BBT: Det händer inte speciellt mycket i huset just nu. Dom väntar på tävlingen som ska vara nu under eftermiddagen.

Emelie ligger i sängen och har somnat en stund, för hon var väldigt ledsen.

Tanja, Madde, Judith och Simon hänger kring köksön och pratar, Tanja spår i Maddes händer. Samtidigt så får dom veta i huset att poolen nu är stängd.

Efter en stund så kommer Emelie upp efter en kort nap och tar sig en kopp kaffe.

Big Brother meddelar nu att poolen och utegården är öppen igen. Simon är snabb med att kolla vad som har försvunnit. Tanja, Judith, Madde hänger också med och kollar.

Det är en kamera som har tagits bort ser dom. Dom trodde nästan att buren skulle vara borta, men den står kvar.

Alla går in igen och läser boken som Pedram har och får lära sig saker om ord. //Skribent Ann-Sofie

14:15 BBT: BREV!! Nu har det blivit dags att utse lag. Det kommer hatten att göra, den finns i slussen. Varje lag ska bestå av två personer som bestäms av Emelie och Adrian men Emelie och Adrian får inte vara i samma lag.

Adrian och Emelie går till slussen där de bestämmer att lagen blir

Gula laget: Nardos och Adrian

Rosa laget: Emelie och Simon

Lila laget: Madde och Pedram

Gröna laget: Tanja och Judith.

14:20 BBT: De tar med sig hatten ut till alla i huset och alla får komma upp en och en o sätta sig längst fram för att få veta vilket lag hatten har tilldelat de. Först ut är Nardos: GULAAA LAGET!! Sen är det Simons tur: ROSAA LAGET! Näst ut är Tanja: GRÖNA LAGET. Hatten bestämmer att Madde hamnar i LILA LAGET. Sen blir det Pedrams tur. Först råkar de säga fel och att han är i gula laget men sen ändrar de sig o säger att han är i lila laget. Hatten har ändrat sig, precis som den gjorde för Harry Potter. Nästa person upp är Judith: GRÖNA LAGET!! Hon blir jätteglad att hon hamnade i samma lag som Tanja. Då är det Emelies tur och Judith är säker på att Emelie är rosa laget eftersom att Adrian råkade försäga sig i början om att han och Nardos är i samma lag.

14:30 BBT: Runt köksön sitter Emelie, Judith, Madde, Adrian och Tanja. De spelade ett spel med makaroner. Judith skulle börja välja ut en makaron som hon skulle tänka på. O sen ska varje person plocka en makaron var. Den som först tar makaronen som hon tänker på vinner de. Det är som när man spelade om non-stop när man var liten säger Judith.

Emelie spekulerar om att det kanske kommer komma in något om black magic idag också. Att det kanske blir en ny black magic eller kanske att de får fortsätta på samma spår som igår. Antagligen får deltagarna en fest om de lyckas lista ut black magic. Tittarna vill se fest så de måste ju få en till chans tycker Emelie.

14:45 BBT: Alla ska genast samlas i uppdragsrummet. När de kommer in finns det fyra stolar i en halvcirkel. De läser instruktionerna men ja det är väldigt komplext att förstå. De fattar inget först men till slut faller pusselbitarna på plats. De ska i sina lag binda fast sin lagkamrat med rep i 7 minuter och så ska personen som sitter på stolen försöka ta sig loss efteråt. Man måste springa ut för uppdragsrummet för att vinna tävlingen, först ut vinner. De fyra som sätter sig i stolarna är Simon, Adrian, Tanja och Pedram. De startar tävlingen och är taggade. Det går fort och de som binder fast med rep jobbar hårt och blir snabbt andfådda. Efter 7 minuter säger storebror att tiden är slut och räknar ner för att starta andra delen av tävlingen. Alla börjar direkt försöka ta sig ut och som många andra tävlingar vinner Adrian. Han tar sig loss på mindre än 30 sekunder.

15:05 BBT: BREV! Simon läser. Grattis Adrian och Nardos, ni har vunnit tävlingen! Adrian, du är blockad och är därmed inte immun. Men Nardos du är immun och kan nu flytta din kylskåpsmagnet. De kör sin lilla ritual och Simon använder sina krafter för att få lamporna att blinka o fira Nardos. De applåderar och kramar om Nardos, detta förtjänade hon.

15:30 BBT: Alla förutom Nardos sitter i poolrummet och pratar. De snackar om Michael Jacksons död. Pedram minns precis när och vart han var när han läste nyheten. De andra försöker också minnas för det blev ju ett jävla liv i världen när han gick bort. De pratar också om hur han gick bort, att han överdosade. Madde frågar om alla andra skulle vara med om hon o Emelie planerar lite lekar inför ikväll. Deltagarna tycker det låter som en bra idé. Madde och Emelie springer genast därifrån för att börja planera kvällens aktiviteter.

15:40 BBT: Madde och Emelie sminkar sig och fixar håret. De hoppas på fest. Simon håller med om att idag måste de ju få fest, annars är det ju skittråkigt. O han fattar inte hur Adrian inte kunnat lista ut hur han fixar fram en fest till alla.

15:50 BBT: I rosa sovrummet pratar Madde, Emelie och Simon om namn de tycker är fina. Simon gillar tjejnamnen Wilma och Olivia. Madde berättar om en släkting som heter Kilian som är lite annorlunda men Madde tycker det är fint.

16:05 BBT: I köket lagar Tanja mat. Idag blir det pasta och köttbullar. Hon har lagat väldigt lite pasta som de andra reagerar på. Judith säger att det där kanske räcker för två-tre grabbar. De bestämmer att killarna får ta mat först så väntar tjejerna en stund till. Adrian och Pedram skyndar sig till köksön och häller upp mat på deras tallrikar.

16:20 BBT: Nu sitter alla och äter. Tanja tittar runt och frågar ”är det bara vi?” de börjar inse att de är väldigt få inne i huset nu. Det är helt sjukt. I början var det nästan så alla fick plats runt matbordet och nu är det stora tomrum.

16:50 BBT: Nardos tar Emelie åt sidan och säger att hon har fått ett hemligt uppdrag som Emelie måste vara medhjälpare på. Om de klarar uppdraget så får de något lyxigt denna vecka. Detta stämmer inte, Nardos har hittat på det och skojar med Emelie på samma sätt som Adrian drev med Nardos igår. Nardos säger till Emelie att uppdraget är att stjäla allas trollstav, Pedrams bok, de ska lyckas få alla att träna i gymmet och sen att de måste sätta på sig ett plagg av varje person i huset. Emelie är med och sätter igång direkt. Hon går in till turkosa och hämtar Judiths sportbehå. Emelie springer till toan och sätter på sig sportbehån under sin tjocktröja. Därefter springer hon tillbaka och tar Tanjas baddräkt. Emelie lyckas stjäla några trollspön i köket och vardagsrummet men hon hittar inte sin egna trollstav.

17:05 BBT: Judith går in till turkosa där Nardos, Pedram och Adrian är. Judith anklagar de för att ha stulit deras trollspön då allas trollspön är borta förutom Adrian, Nardos och Pedrams. De låtsas som att de inte vet något och skådespelar sig igenom situationen. Judith tror inte på de och är misstänksam.

17:10 BBT: Emelie försöker få alla att gå till gymmet för en träning. Hon tror fortfarande att detta är en del av ett uppdrag. Det tar inte lång tid tills alla är i gymmet och gör sig redo för en av queen bardos träningspass.

17:15 BBT: Storebror spelar musik och Nardos kör igång. Alla är med och härmar förutom Simon. Han ligger fortfarande i sängen och då springer Emelie o övertalar honom om att vara med. När Simon också är i gymmet så går Emelie till rosa sovrummet där hon nu är ensam. Hon sätter på sig Tanjas bikini-underdel under sina byxor sedan sätter hon på sig Simons strumpor under sina egna strumpor. Därefter springer hon tillbaka till gymmet. Pedram håller hårt om sin trollstav och sin bok, det blir svårt om hon ska ta de ifrån honom.

17:25 BBT: Madde och Emelie har sen innan planerat lekar som de nu förbereder lite med. Efter träningen ska alla samlas så kan de köra tillsammans. Emelie kallar det för de tre pusitivitetslekar. De delas upp i lag om 2 personer. Judith och Pedram är ett lag, Simon och Adrian är ett lag, Tanja och Nardos är ett lag.

17:30 BBT: Första tävlingen går ut på att man ska tillsammans med sin lagkamrat trycka en kudde mot varandras bröst. Sen ska de släppa kuddarna i en korg. Den som först klarar tre varv vinner. Simon är på ganska dåligt humör verkar det som och tycker inte detta verkar kul alls trots att Madde och Emelie verkligen ansträngt sig för att de ska ha kul. Han säger att detta är minusroligt, vad det än betyder. Vinnare av tävlingen är Judith och Pedram.

17:35 BBT: Nästa tävlingen är balongjuck. Man ska springa fram till tre ballonger och genom att jucka mot den andra och ha ballongen emellan så ska man få ballongen att spräckas. Innan tävlingen börjar så frågar Adrian om någon kan göra hans partner lite positiv. Han syftar på Simon. Denna gången så anstränger sig Simon och det slutar med att han och Adrian vinner.

17:40 BBT: Judith, Pedram, Adrian och Simon koras till vinnare och priset är 10 minuter massage.

17:45 BBT: Emelie går o pratar med Nardos. De måste komma på ett sätt att få Pedram bort från sin bok. Han lämnar den aldrig, det kommer bli konstigt om de frågar om de får läsa. Vad är planen härnäst?
Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page