top of page

Livefeed 9 maj Del -2 och 317:45 – 18:00 BBT: Denna eftermiddags kväll är det slapp och häng i soffan. Målning av naglar eller sover i soffan och de pratas om lite allt möjligt. Väldigt lugnt i huset denna Söndag. Men det är som alla söndagar. Inte många dagar kvar nu innan säsongen av big brother är slut och en vinnare ska koras. Men nu ska vi inte tänka på slutet av denna resa utan vad som sker och händer i huset denna söndags kväll, även om det är lugnt så kan man hänga med i deltagarnas diskussioner i huset.

18:00 BBT: BREV. Adrian läser, Alla samlas i sofforna. Från och med nu fungerar alla dörrar igen. Du kan gå ut på utegården. Men alla handdukar är fortfarande trasiga.Efter brevet går Judith ut i köket och kylen för att kolla efter mat. Från kylen tar hon med sig grädde och Philadelphia ost. För Tanja ska göra en cheesecake. Hon hitta något recept på en cheesecake på strösocker påsen.

18:15 – 18:30 BBT Pedram går runt och pratar för sig själv, Eller pratar med kameran. Han pratar om lite allt möjligt men högt för kameran. Adrian kommer in i rummet och han har stått utanför och lyssnat på Pedram. Han tycker Pedram är rolig. Pedram har bytt rum till gymmet. Där även Nardos är. Dom dansar framför spegeln. Kör nån dans som dom kallar för offerkoftan. Adrian kommer in och kör ett litet gym pass.

19:00 – 19:15 BBT: Tanja står vi spisen och fixar en soppa.Simon går ut med soppan och mixar den. S Ett annat gäng är i gymmet och gymmar eller dansar. Emelie och Madde går fram o tillbaka och runt och runt. Runt 19:10 är maten klar och alla kommer och tar sig en skål soppa med bröd och ost på.

19:15 – 19:30 BBT: De sitter och äter och njuter av soppan. Efter maten så blir det Tanjas Cheesecake Ute på utegården kryper en liten mus runt om kring. Som BB studion filmar. Bild på den finns i detta inlägg bland alla andra bilder. De sitter kvar runt köksbordet och pratar om mat veckorna som har varit i huset. Vilka som har haft mat vecka och när och med vilka. Annars är det väldigt lugnt i huset både för människor och råttor skribent / missis cissi

19:45 BBT: Tanja och Nardos pratar och kommer på att de har en gemensam vän. De skrattar ihop och snackar om en kille som de tycker är legendarisk. De tycker det är sjukt hur liten världen är. Alla som man pratar har man typ gemensam kompis eller koppling med fast man inte vet om det. Tydligen så känner Pedram en av Nardos före detta bästa vänner, det är sjukt!!

20:00 BBT: Simon sätter på en ögonbindel på Adrian och så hjälps han och Tanja åt med vägledning ut till poolrummet. Adrian säger att han har panik, de får absolut inte kasta in honom i poolen. När de kommer ut till poolrummet får han ta av sig ögonbindeln. Han möts av att alla deltagare står i en halvcirkel och sjunger ”ja må han leva”. Adrian fattar inte vad det är som händer men när de sjungit klart så skriker han ba ”EYYYYY”. Han tror att deltagarna har ordnat det själv vilket faktiskt är fallet men de vill att Adrian ska tro att BB ordnat detta. Judith har bakat en cheesecake som de skär upp och äter tillsammans med ett glas saft. Adrian är glad men vill egentligen inte fylla 31 ännu. Pedram försöker övertyga honom om att detta var ett hemligt uppdrag han fick i bikten men Adrian går inte på det. Judith frågar Adrian varför han inte sagt något om att han fyller år idag. Adrian spelar med och säger att han har åldersnöjja, han vill inte fylla 31. Simon ställer sig upp och improviserar lite sång och ett tal till Adrian.

20:25 BBT: Simon får ångest då han råkade säga vad hans kodord är under en fylla några veckor tidigare. Pedram vet vad det är och retas lite med Simon. Simon rodnar och låtsas att han är big bro o säger ”Detta är Simon, byt ämne.”

20:35 BBT: Adrian trimmar lite på sidorna av Simons hår. Simon säger att han har lite frisörskräck för att han inte haft bra erfarenhet sen innan. Adrian skämtar lite med Simon o säger plötsligt ”åååhhh neeejjjj”. Han lurar Simon att han råkade raka av för mycket och Simon går på det först men fattar sen att det bara är på skoj.

20:45 BBT: I poolrummet pratar de om hur mycket de har fått gå igenom sen de kom in i huset. De minns när Jeppe var i huset med sitt leende och sin energi. De minns också tävlingen när de tävlade om 15000 kronor som Ponne vann. Tiden har gått så fort men de har hunnit med mycket.

20:50 BBT: Tillbaka i jacuzzirummet klipper Adrian fortfarande Simons hår. Simon rycker till varje gång Adrian klipper för att han tycker att Adrian klipper bort för mycket.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page