top of page

Livefeed Fredag 19 Februari Del 213-14.15 BBT: Alla sitter i soffan och kör flera av dessa lekar de hittat på senaste dagarna. Vad man kan ta med sig till månen. En lek som de kallar ”Psykologen”, ”Maffia” etc.

14.15 BBT: Alla blir inkallade till uppdragsrummet för att få information om Cash Price tävlingen, som går ut på att de ska ha en ballong fastsatt runt midjan och en nål i ena handen. Den som sist har kvar sin ballong hel blir vinnare av 15 000 kronor. Deltagarna får vistas i hela huset och för att vara säkra måste dom stå upp eller vara i rörelse. Så fort de sitter ner eller lutar sig mot en vägg eller bordsyta kan någon motståndare smälla deras ballong. (Klipp finns i Facebookgruppen)

14.30 BBT: Emelies ballong sprängs först av misstag, Katti gick in från poolrummen och fick sin ballong pangad av dörren.

14.45 BBT: Big brother sätter på Freeze and Release några gånger, men inget speciellt händer under detta utan de tvingas bara att stå helt stilla.

14.51 BBT: Katti, Judith och Pedram är inne i slussen. Judith lutar sig framåt och då passar Katti på att panga hennes ballong. Men sen när de kommer ut ur slussen så börjar gruppen diskutera om det var riktigt eller ej. De tolkade det som att när de bara lutade sig framåt lite. (MEN i reglerna stod det om de lutade sig mot en vägg).

15.30 BBT: Therese och Nardos börjar diskutera om något som Therese sa till Nardos. Therese anser att Nardos tog det fel det Therese sa. Och Nardos brusar upp och Therese blir uppenbart sur hon med. Vad tjejerna bråkar om till slut vet dom nog inte själva. Men Nardos bestämmer sig för att gå därifrån. Men då kommer Katti och försöker få tjejerna att lösa sin konflikt. Men just i den stunden känns det inte som att tjejerna är redo att lösa det, utan är irriterade fortsatt. Stephanie står och skrattar och försöker få tjejerna på annat humör. Nardos blir även sur på att alla ska lägga sig i. (Klipp kommer finnas i gruppen)

15.37 BBT: Känner Nardos att hon behöver gå in och bikta sig. De flesta som fortfarande har kvar sina ballonger går runt och vaktar sina ballonger så att de inte smäller. De som fortfarande har kvar ballonger är Joel, Luis, Therese, Nardos, Judith, Pedram, Jesper, Pontus,

15.53 BBT: Smäller Pedram sin egen ballong av misstag. Besviken så klart, tävlingsmänniska som han är. Men nu får han i stället fortsätta att jaga de med ballonger kvar med sin nål. Alla är överlag fortfarande på sin vakt dom som har ballonger. Alla vill vinna 15 000 kronor.

15.59 BBT: Smäller ytterligare en ballong. Det ser ut att vara Joel som fick sin ballong smälld. Han står i köket tillsammans med Simon som står och lagar mat på spisen. Den krånglar men han har tydligen lyckats få i gång en platta åtminstone. I soffan sitter Stephanie, Emelie och Nardos och pratar om hur tjejer kan vara mot varandra. Nardos tycker inte att man ska gruppera sig utan det är bättre att man rensar luften direkt om det är något man tycker olika om. Så det inte blir dåligt stämning.

16.12 BBT: Simon har lagat pyttipanna och stekt ägg till alla deltagarna och dukat. Han har lagt ut ett stekt ägg på allas tallrik på bordet. Och alla får ta sig pytt själva. De som har ballonger får inte sitta så de får stå och äta i stället. De som fortfarande har kvar sina ballonger nu är Nardos, Jesper, Pontus, Luis och Therese.

16.24 BBT: Emelie och Pontus är ute i poolrummet och pratar om de andra deltagarna i huset. Båda är överens om att det är skönare att prata med de man kommer bättre överens med och mindre med de andra. Men egentligen borde man prata med alla säger Emelie. Pontus säger att grupperingarna ändras hela tiden. Det är som att man byta bästisar hela tiden inne i Big brother huset. Det växlar hela tiden. Emelie är orolig för att hon ska åka ut på måndag. Men hon tror inte att hon har fått visa sig själv på bästa sätt ännu. Hon vill så gärna stanna kvar minst en vecka till. Emelie säger att hon inte orkar vara social hela tiden, och Pontus håller med. Han orkar inte vara där inne i huset just nu för det är bara bråk och småtjafs ändå. Och han orkar inte med sådant. Emelie håller med.

16.31 BBT: Simon kommer ut och hämtar Pontus tallrik. Sen går han en bit bort i poolrummet och upptäcker dörren som är närmast tv-skärmen. Han blir helt förvånad och visste inte att den dörren också gick att öppna. Man kan tydligen upptäcka nya saker hela tiden i Big brother huset.

16.44 BBT: Inne i gymmet står nu Nardos och Therese och pratar ut om det som hände i köket. Tjejerna är överens om att det var ett missförstånd. Nardos säger att hon inte haft tid att umgås med Therese så mycket i och med att de nu sover i olika sovrum. Därför vet hon inte riktigt hur Therese fungerar. Men hon säger att hon ville trigga Therese lite, för hon uppfattade det som att Therese också hade en attityd. Men det var inte riktigt så Therese upplevde det. Tjejerna är överens om att de är väldigt olika som personer. Tjejerna kramas och allt är lugnt mellan dom. (Klipp kommer upp i Facebookgruppen)

17.05 BBT: Inne i slussen ligger Jesper i godan ro på golvet. Han tycks ha hittat det perfekta ”gömstället” och samtidigt får han vila sig. Han har sin rosa ballong bredvid sig. Då blir Pedram kallad till Slussen för att byta batteri. Då hittar han Jesper där inne och när han får lov att komma ut igen. Han går i stället ut till Poolrummet där Pontus, Luis och Simon sitter långt ifrån varandra i var sin stol. Jesper ställer sig och lutar sig mot bardisken lite nonchalant. Rätt vad det är så springer Jesper emot Luis som sitter ner, men Luis var snabb att ställa sig upp. Killarna skrattar och även Luis, men han blir lite irriterad och går ut i huset i stället. Nu är det Jesper, Pontus, Luis, Therese, Nardos och Judith som har sina ballonger kvar.

17.15 BBT: Lampan vid köket blinkar och huset får in ett brev. Judith läser att gruppen ska göra sig redo för fest som börjar om 1 timme. Alla jublar och är glada över att det blir fest denna kväll. Simon, konstaterar att det är 5 dagen i rad de dricker. De som inte har några ballonger kvar går och letar kläder för att göra sig fin. Men dom som har ballonger kvar är lite tveksamma till att byta kläder. De flesta tycker att de kan festa i samma kläder dom har på sig.

17.30 BBT: Nardos kommer på att hon kan stå upp och fixa håret, och sminka sig. Så hon ber Emelie att hjälpa henne med håret. Inne i badrummet står Pedram och rakar sig med en rakkniv så skägg linjen blir snygg under hakan.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page