top of page

Livefeed Fredag 19 mars del 109:45-10:17 BBT: Musiken slår igång och lamporna tänds.

De börjar genast prata om vad som hände igår egentligen.

Judith berättar att Tanja och Pedram var helt nakna i poolen igår, Simon körde helikoptern och gjorde kissbomben helt naken i poolen igår. Judith säger att hon var fullast igår, men det vet jag inte om jag kan hålla med om Tanja sitter i sängen och säger att det blev en nakenfest, Judith undrar varför de ska spåra varje gång det kommer in en ny deltagare. Simon ligger i sängen och verkar ha lite ångest över gårdagen. Det kändes som att det var en hemmafest, för det var folk överallt.

Tanja har lite minnesluckor så hon frågar om hon gjorde något konstigt. Judith börjar berätta vad Tanja gjorde, bland annat att hon hade sex i poolen med Pedram och att hon höll Simons könsorgan.

Det är mycket skratt när de pratar om gårdagen, de frågar om Alex hångla med någon annan igår än Emelie, men han säger att han hånglade med henne bara. Judith berättar att hon grät mycket när hon skulle sova, hon hade sagt att hon älskade Tanja och älskade Pedram, men hon hade fått tröst av Pontus, att allt kommer lösa sig. Nej hade Judith sagt och fortsatt grina, och det blir mycket skratt när de pratar om det.

Simon frågar hur Alex mår idag, Alex svarar att frågan är hur du mår Simon.

Sen släpper Tanja, Judith och Pontus en bomb till Simon, de hade tidigare sagt till Simon att han missat nakenfesten sist han däcka, men nu kommer det fram att det aldrig har funnits någon, men nu finns det och den nakenfesten starta du Simon säger dom. De förklarar att de har lurat honom hela tiden, och han säger att han ville vara med på nakenfesten så det var därför han sprang naken igår. Judith säger då att nu har han fått vara med på nakenfest, den första nakenfesten i huset, som Simon själv starta. Simon ser min sagt chockad ut! Han har blivit grundlurad.

Emelie och Adrian kommer in och de berättar för dom att de har berättat för Simon, att det aldrig har funnits en nakenfest, men nu gör det för Simon gjorde den till en succé.

Katti kommer in och tar på sig kläder, och hon verkar ha hittat sina glasögon som hon söp bort igår.

Det är en härlig stämning i det turkosa sovrummet. De undrar också om hockey veckan är över, Pedram tolka brevet som att veckan var över. Sen pratar de om Alex entré. Simon kommer in i sovrummet igen och säger att han bara ville toppa nakenfesten, Pontus svarar igen att det gjorde han, du toppa våran fantasi nakenfest. Simon säger att han är riktigt bakfull idag.

10:20 BBT: Adrian, Nardos, Stephanie och Tanja är i köket och äter frukost. Stephanie säger att hon hade skit kul igår. Adrian berättar att han tycker Joel var crazy igår.

Det blir en skön sång vid bordet och Alex kommer till köket för att käka frukost.

Joel sitter vid bordet och ser lite trött ut. Madde kommer upp och börjar rosa bröd som hon vill ha till frukost. Adrian säger till Alex att det var en sjuk kväll som han kom in till.

10:30 BBT: Judith kommer till köket och förklarar att Simon kissade i poolen igår, Joel tycker inte det är hygieniskt så han funderar på hur länge det behövs för att få poolen sanerad.

Nu börjar fler komma upp och för att äta, de som sitter vid bordet tittar på Simon som sitter i soffan och sen börjar de skratta. Adrian frågar om han kan ha ångest, och visst har jag ångest säger Simon. Adrian säger att han toppa festen igår. Då säger Simon att han toppade festen som inte ens fanns. Sen får Simon springa till toan och kräkas. Joel säger att vissa behöver kräkas dagen efter för att det är överfullt i magen, en del gör det på fyllan också säger han.

10:40 BBT: Tanja, Pedram, Pontus, Stephanie och Judith ligger i sovrummet och pratar.

Judith berättar att hon har fått en tillsägelse till av storebror för att hon är för närgången mot folk. Storebror hade förklarat för henne att alla är inte lika närgångna som hon är. De andra i sovrummet fattar ingenting, och Judith säger att hon aldrig skulle ligga med en kille. Judith säger att hon hoppas att folk säger till henne om hon gör något som inte känns fel, så slutar hon med det. Judith säger till Simon att han inte får visa snoppen för henne, för storebror vet inte om hon kan hantera alkohol och snoppar ihop. Alla tycker detta låter väldigt konstigt.

10:55 BBT: Alex kommer in till sovrummet och de andra frågar hur hans första frukost i huset var, det var trevligt säger han, sen fortsätter de prata om hans första bikt. Inne i det turkosa så har Stephanie börjat sminka sig, och de andra pratar med Alex om olika filmer, bland annat någon film där Britney Spears var med i.

11:00 BBT: BREV

Alex som nyast i huset sitter du säkert denna veckan.

Senare idag kommer det bli en individuell tävling mellan alla som sitter säkert. Där vinsten är att vinna en immunitet och kunna rädda någon. Det är en tävling ingen vill komma sist i står det med fet text. Tävlingen börjar halv två.

11:10 BBT: Nardos och Simon börjar diskutera tävlingen som kommer ske i eftermiddag. Nardos hoppas att det inte blir något med inlines, för det tycker hon är orättvist isåfall för hon kan inte åka. Simon säger då att det kan bli så att man ska åka inlines, sen försöker han förklara för Nardos att hon sitter säkert, för att hon har åkt inlines bra. Men hon är inte riktigt med på det. Katti ligger i soffan och lyssnar på dom och vilar. Det är flera som är trötta idag. Nardos frågar Katti om det blir fest ikväll, då berättar Katti att hon tänkte på det i morse när hon rökte, att det bara var fredag idag.

11:25-11:58 BBT: De sitter i soffan och pratar om gårdagens fest vilken som har det bästa pokerfacet. Mitt i allt så säger storebror till att alla genast måste samlas i det turkosa sovrummet. Alla rör sig till det turkosa sovrummet, det är bara Adrian som fattas, han behövde gå på toan först. Efter två korta tillfälligt avbrott så är vi tillbaka i sovrummet och nu har även Adrian kommit. I rummet pratar Joel om gårdagens händelser, vad som hände och vilka som fick ångest. Katti har fått tillåtelse att gå ut från rummet av storebror, och hon undrar såklart varför. Hon kommer tillbaka och har ett leende och ser lite hemlighetsfull ut. Men hon säger ingenting. Joel fortsätter berätta om festen i detalj för de andra.

Sedan har dom ett allmänt snack och har det trevligt.

12:10 BBT: De har fått komma ut från sovrummet, så nu sminkar sig Emelie och Simon sitter bredvid och pratar. Lunchen håller på att förberedas också, Simon pratar om att det blir burgare till lunch.

Alex sitter i sängen och pratar Joel, Alex härmar olika personer och det tycker Joel han gör bra.

12:50 BBT: Det är en lugn dag i huset, det händer inte så speciellt mycket just nu, det som dom pratar mest om är gårdagens fest.

Lunchen är klar och det blir burgare till lunch idag. De som sitter säkert får ta mat först eftersom de ska iväg och tävla senare. Köksteamet vill att de ska hinna äta i lugn och ro innan tävlingen som beräknas att börja mellan halv två eller två, med BB vet man aldrig

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page