top of page

Livefeed Fredag 19 mars Del 318:00 BBT: Stephanie och Judith är på utegården. Stephanie säger att hon känner sig nere och kanske inte kommer vara på bästa humöret ikväll. Så får det vara ibland, inte varje dag är en good-feeling dag. Judith håller på med grillen och kritiserar Simons grill-skills. Han har inte spridit ut kolen eller hällt tändvätska rätt. Stephanie fortsätter med att säga att hon kommer nog åka ut på måndag eftersom hon i veckan sagt att hon vill åka hem och saknar hennes egna liv utanför huset. Judith tror inte att tittarna tänker så. Alla i huset har ju någonsin tänkt att de vill lämna och att de har frågat sig själva vad de gör med sitt liv.

18:15 BBT: Nardos sitter i köket och säger till Big Brother att hon vill veta sitt straff nu. Hon har en dålig magkänsla och tror att det kommer bli någon hemsk konsekvens.

Simon verkar vara på bra humör. Han är glad och försöker peppa de andra men det går inte särskilt bra. Det har gått en timme sen de fick in alkohol och han har redan druckit fem enheter.

18:30 BBT: I köket förbereds hamburgare, kycklingburgare och korv för att grillas. Simon försöker få med alla till utegården men det är ingen just nu som vill med just då. Men när han tar med sig maten och går ut och börjar grilla så börjar de flesta komma ut även om det tar lite lång tid.

Pontus har satt på sig en peruk med en headband och lite coola kläder. Alex tycker han ser ut som Fricky och de börjar sjunga på Frickys låtar.

18:45 BBT: Nu har fler tagit sig ut på utegården och Judith har hand om grillen. Trots att hon och Tanja bytt roller så verkar inte Judith kunna släppa matlagningen. Deltagarna ber storebror om musik men det får de inte. Vi får se om det blir något senare ikväll.

19:00 BBT: MUSIK!! De blir glada att det spelas musik men de hade hoppats på något mer pumpigt och inte ”svampbob musik” som de kallar det.

19:10 BBT: BREV!! Nardos får lite panik för hon tror det handlar om hennes straff. Stephanie ska samla alla i soffan och läsa brevet högt.

Snart har ni varit i huset i fem veckor. Det har varit tufft för deltagarna och deras självförtroende har inte alltid varit bäst. Därför ska de som sitter säkert få brev från någon de saknar.

”Adrian, gå till slussen” säger storebror. Där inne ligger ett lila kuvert. Han går ut och sätter sig i köket och läser för sig själv innan han läser upp det högt för alla andra. Den andra personen som får ett brev är Joel. Alla blir kallad en och en till slussen och får varsitt brev från en familjemedlem eller nära vän. Efter en stund så klarar inte Stephanie av att höra alla hälsningar. Hon går bort och sätter sig utanför det blå rummet. När Simon frågar hur hon mår säger hon att hon verkligen hade behövt få höra något från någon i familjen. När det är Nardos tur att gå till slussen får hon ett brev från storebror där det står att hon inte kommer få en hälsning för att hon förlorade tävlingen idag. Hon tar det väldigt bra och hade förväntat sig detta ändå. De andra spekulerar kring när de som hänger löst och Nardos kommer få sina hälsningar för de borde också få det. (Ett videoklipp när alla får sina brev finns uppe i gruppen).

För övrigt så uttrycker Simon sitt hat mot hockey många gånger under kvällen.

20:10 BBT: Tanja, Stephanie och Simon går ut och röker. De tycker att det är surt att de inte fick sina brev. De som hänger löst behöver det ju mest just nu när de mår som värst. Simon skiter i regeln om att man inte får vara två personer i rökrutan och går och röker samtidigt samtidigt som Stephanie. Även Stephanie känner att det är hopplöst och hon säger att hon ska skita i att vara förebild ikväll.

I det rosa sovrummet pratar Emelie om sitt brev från sin mamma. Det var ett kort meddelande och Emelie säger att hon kommer gå runt o överanalysera det hela kvällen. Vad menar hon med “fortsätt med stilen.” En meter bort börjar Simon och Pontus med 100 minutarn. Det går ut på att man ska ta en shot öl eller cider varje minut i hundra minuter. De lyckas också få med sig Alexander i leken. De pratar till tittarna och utmanar de till att vara med i 100 minutarn. Efter sjunde minuten lyckas de övertala Tanja att vara med.

20:20 BBT: Simon hoppas det händer något kul ikväll. Att storebror anordnar något till deltagarna och att de inte bara ska sitta där. Simon föreslår att de kör heta stolen. Han hämtar en stol från köket och sätter sig i rosa rummet. De väntar på att alla ska samlas så de kan köra igång.

Tanja frågar “vad är din svaghet?” Simon svarar att han är väldigt väldigt naiv och tror på allt(speciellt nakenfest).

Pontus frågar “Vad är det sämsta med mig?” Simon tänker en stund och svarar att det är hans skäggväxt och att han sover mycket om dagarna.

Emelie frågar “om du var lagt åt andra hållet, vilken kille hade du hoppat på?” Helt klart Adrian, det är inget snack om saken.

Madde frågar “om du hade fått ändra på en dålig egenskap hos dig själv, vad skulle det vara?” Han är snabb på att svara att han är vinnarskalle och skulle vilja vara duktigare på att hålla in känslorna när han förlorar tävlingar.

Nardos ställer frågan “vem tror du bidrar minst i gruppen?” Det tar en stund innan han svarar men han säger Stephanie. Nardos undrar varför? men han kan inte riktigt sätta ord på det för han älskar henne mycket men vet inte vad han ska svara. Sen lägger han till Pedram också.

Joel frågar “Vem är du närmast?” och för Simon är det Pontus som är närmast honom i huset. Och då har Simon fått frågor från alla och nominerar Joel till heta stolen.


20:30 BBT: Joel i heta stolen.

Simon frågar “Vem av killarna är snyggast?” Joel svarar “Adrian”

Nardos frågar “Vem av personerna i huset stör du dig mest på?” och då svara rJoel att det är nog Adrian men att det bara är hatkärlek.

Madde frågar “vilka av killarna skulle du kunna tänka dig att byta garderob med?” Änne en gång är svaret Adrian.

Emelie undrar “Vem skulle du vilja byta liv med?” och denna gång svarar han Madde för att hon är stylist och han hade velat testa det livet.

Alex frågar “När du kom in i huset, vem trodde du att du skulle klicka med och ar det blivit sanning idag?” Joel tror att det är Nardos mest för att de gick in tillsammans i huset och de hade riktigt roligt ihop.

Pontus ställer frågan “Vem tycker du sjunger sämst i huset?” Han säger Nardos och hon är inte förvånad för hon tycker själv det.

Sen får han frågan om han kan säga en bra grej och en dålig grej om alla i rummet. Han går laget runt och berättar ärligt vad han tycker är deras styrkor och svagheter.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page