top of page

Livefeed Fredag 23 april Del 108:52-09:58 BBT: God morgon BB – lovers

En fin låt spelas denna morgon för deltagarna och storebror hoppas dom vaknar.

Joel sätter sig upp väldigt nyvaken och lyssnar på låten en liten stund innan han lägger sig ner igen.

Judith är pigg och glad och det är även Tanja denna morgon som kommer upp väldigt fort. Judith försöker väcka Simon med att säga hockey, hockey och säger sedan att det är fredag, hela dagen dessutom. Just det säger Tanja, det är Fredag idag. Ja säger Judith, det innebär bubbelpool och stora poolen. Tjejerna går upp och säger god morgon till rosa sovrummet.

Tjejerna går och byter batterier, men på vägen dit ser dom någon som har skrivit pakt på köksbordet med ketchup. När batteribytet är klart fixar Tanja dagens första kanna med kaffe så det finns klart om en stund.

Det är en lugn morgon, Joel har börjat torka bort ketchupen från bordet och Tanja tömmer diskmaskinen, och lyckas tappa en kopp i golvet men som tur var så höll den. Madde kommer upp och tar en kopp kaffe.

Pedram, Dennis och Adrian kommer upp och äter en annorlunda frukost. Dom käkar korv med bröd denna morgon.

10:00-10:40 BBT: Den lugna morgonen fortsätter

Dennis funderar på att gå ut och röka, så han frågar dom andra om det är kallt ute. För igår var det så kallt sa han, det blåste mycket. Men han bestämmer sig för att gå ut snabbt.

Madde, Nardos och Emelie är i sovrummet och gör sig redo, dom pratar om dialekter. Nardos tycker skånska är sexigt och sen gillar hon göteborgska säger hon.

Emelie sätter på sig ett par cykelbyxor som gick väldigt långt ner, hon tycker hon ser ut som en mamma i byxorna. Sen fortsätter tjejerna prata om tittar hälsningarna dom fick igår.

Emelie lockar sitt hår och pratar med Nardos som sminkar sig. Dom pratar om nomineringen som sker idag, Emelie försöker få Nardos att förstå saker och ting så Nardos förstår hur hon ska rösta.

I soffan pratar man om en film som heter själen, det är flera som har sett den och tycker den är väldigt fin och bra. Dom fortsätter prata om film och musikaler och Joel börjar sjunga på en musikal som heter koko.

Judith samlar alla vid köksön där det finns chokladbollar, dom ska gratulera Judiths kompis Josefine. Alla är samlade och kollar Judith om kameran är med, kameran nickar och det betyder ja. Sen börjar dom sjunga ja må hon leva för Josefine. Dom avslutar med ett hurra och då börjar lamporna blinka. Grattis till Josefine, Judiths bästa vän.

Efter sången skickar alla deltagare en hälsning till henne, trots att dom inte vet vem hon är, samtidigt som dom äter chokladbollar.

Emelie och Nardos lämnar kalaset snabbt och börjar sminka sig igen och prata om nomineringar igen. Mergim kommer in och visar sin kropp, han har fått utslag efter han badade igår.

10:41 BBT: Dagens första brev kommer och Joel läser

Det är dags att rösta igen, det gäller Simon, Nardos, Pedram och Madde. Ni blir kallade en och en till bikten och ni ska rösta på den ni vill ska lämna big brother. Det är från och med nu inte tillåtet att prata om hur ni tänkt rösta osv. När big brother har redovisat resultatet så hävs det och då får ni prata om röstningen igen.

10:43 BBT: Röstningen är igång.

Strax efter brevet så dröjer det inte länge innan storebror kallar in deltagarna en och en till bikten. Först in är Pedram. Dennis som ligger i soffan trodde inte dom det hänger på skulle få rösta. Madde och Dennis diskuterar det i soffan och sen börjar dom prata om Maddes gånger som hon har hängt löst.

I gymmet kör Judith, Tanja, Joel ett pass, dom kör ett ordentligt pass och säger att dom hatar måndagar.

Emelie håller fortfarande på att fixa sitt hår och Mergim håller henne sällskap under tiden. Dom pratar om vilka som kommer ses på utsidan. Mergim säger vilka han har kontakt med och han säger att han och Lennie inte har någon kontakt längre, men Mergim berättar att han hade skrivit grattis till honom när han fyllde år. Mergim säger att han inte fick något svar på det, men han skrev grattis för att visa att han var bättre.

Madde kommer in och visar kläderna hon ska ha på sig idag. Mergim tycker det ser bra ut och frågar vad hon ska ha för skor till det. Madde säger att det blir kängor idag. Madde tycker det var fint med lite färg.

Emelie sminkar sig och Madde sätter sig bredvid och plattar håret. Nardos kommer in och ser tröjan Madde har på sig, hon säger direkt att det var den tröjan hon ville ha på sig idag. Madde säger att hon hade pratat med Mergim och fått lov att låna den idag. Jaha det är lugnt säger Nardos och går och kollar i sin garderob vad hon ska ta på sig. //Skribent Ann-Sofie

11.00 BBT: Tanja och Adrian tränar och Dennis tittar på. De pratar om mat. Dennis blir inkallad till bikten för att rösta på den fjärde som ska bli nominerad. Adrian tar paus och berättade om tävlingsprogram som gick när han var yngre. Ett program som gick ut på att man ringde in och gissade på ord men man kom aldrig fram. Det kostade 10kr per samtal. Tanja berättar att hon spelar bingo-lotto varje vecka. Han blev helt paff. Tanja frågar hur länge hon suttit på cykeln. Hon gissar 50 min-1 h, Adrian säger 7 minuter! Hon skrattar och avslutar sin cykling och går ut. Dennis kommer tillbaka efter att ha röstat och säger att det var tungt idag. Adrian tycker de ska träna men Han tycker det är för varmt. Då föreslår Adrian att de ska ut på promenad men det är för kallt säger Dennis!

11.15 BBT: Judith, Tanja går ut och kollar utegården och konstaterar att det är krispigt ute. De inspekterar sina blommor och konstaterar att blommorna i mitten frusit. De går in igen till turkosa rummet och Tanja sminkar sig. De pratar om känslan att kunna gå ut på en bra restaurang på våren. Judith berättar att hon jobbat i olika städer och att Malmö är fint på våren. Tanja håller med.

Joel, Madde och. Adrian är ute på utegården och promenerar. Joel, Joel med solen sjunger Madde. Joel har tydligen nageltrång och Adrian frågar om han inte ska ta bort naglarna. Joel säger att nej, det är ju obehagligt! Madde säger att han borde fundera över det. Joel säger nej! De önskar att de hade mobiltelefoner och ha kontakt med utesidan! Önsketänkande! Adrian tycker de borde komma in nån från utesidan och festa en gång i veckan, på lördagar. Anis Don Demina tycker de alla vore kul. Han är ju störtskön!

De tycker det är härligt när det blåser! Madde sjunger - Jag är fångad av en stormvind.. Joel börjar nynna en annan Carola-låt och Adrian vill att han ska sluta direkt. Den fastnar på hjärnan säger han och stannar där 4-5dagar så Joel slutar direkt! De börjar prata om olika artister de tycker om och räknar upp en och en. Molly Sanden är de eniga om. Joel gillar Carola.

Adrian frågar om de kan busvissla och de säger att de inte kan. Joel och Madde håller för öronen och Adrian busvisslar högt. Sen försöker han lära de andra och lyssnar sisådär.

11.38 BBT: Mergim står och gör smålockar på Nardos. Emelie och Dennis ligger i sängen. De pratar om ditten och datten.

Brev!

Adrian, samla alla! Alla samlas i soffan och Adrian läser:

Efter att alla röstat är det två som fått lika många röster Madelene och Pedram! Tittarna avgör nu genom röstning. Det blir genast tissel tassel om vem som. I rosa rummet står Mergim, Dennis, Nardos och Emelie och försöker räkna ut vem som röstat på vem. De tror sig veta hur men hur ska de kunna veta? Emelie sätter sig bakom Dennis och gosar. Mergim fortsätter med Nardos och muttrar att han är säker på att Adrian nominerade honom för han slickade röv hela dagen igår.

11.58 BBT: Pedram sitter och deppar i soffan, Joel och Adrian klappar om honom. Pedram stirrar bara rätt fram och suckar. Joel säger åt honom att han inte ska ta ut något i förskott. Joel beklagar. Tanja kommer och peppar. Att han inte ska ta ut nåt i förskott och att det är fyra dagar att njuta kvar. Joel berättar att han röstat på Pedram och Pedram säger att om han kunde gissa så hade han aldrig gissa Joel gjort det. Tanja säger, låt det vara, njut, du kan inte göra något. Ha inte sånt kontrollbehov. Adrian och Dennis kommer också fram och sätter sig. De sjunger Hakuna matata och skrattar. Pedram börjar skratta och går in i turkosa rummet. Judith är där och frågar hur han tänker. Han tänker inte säga nåt för då paktar han. Judith klappar om honom. Han tar på sig och går ut till utegården. Där sitter Dennis och frågar även han hur tankarna går. Dennis får samma svar. Tankarna går men han tänker inte säga nåt då det kan räknas som paktning.

12.12 BBT: I köket är det mat på gång och det luktar så gott! Tanja har tillverkat egen ansiktsmask mot pormaskar som hon kletat på Adrian och Dennis. Adrian säger att det gör svinont, svider som fan. Han vill ta bort det direkt. Dennis håller med men ska fortsätta kötta. Pedram kommer och får sig en klick han med. Han är fortfarande låg och känns uppgiven. Nu vankas det fram och tillbaka runt köksön. De är hungriga!

Judith ligger i sängen och Tanja noprar mustaschen på henne. Judith berättar att hon alltid rakar den och det ska hon ju absolut inte göra! Hon får svarta hårstrån då säger Tanja. Adrian erbjuder Judith att hålla handen.

12.25 BBT: Emelie sprider blomblad från röda rosor som är kvar på bordet. Hon har dukat fint. Nu är det en kvart kvar till potatisen är klar. Simon tycker den ska ultra-koka. Joel tycker att Emelie gjort det så fint. Dennis har tvättat av sig masken och Tanja säger att alla pormaskar är borta! Nu slickar du röv, Tanja! Säger han åt henne och skrattar högt! Hon skrattar gott med honom De pratar om att det blir den elfte veckan nu och tycker alla att tiden gått sjukt fort. De pratar om alla som åkt ut och hur mycket de saknar dem. Ponne för hans humor, Kattis som mamma, Luis för sin finurlighet och djup. Nu är maten klar och de sjunger Have Maria medans de tar. Det blir fiskpinnar, potatis, remouladsås och stekt sparris. Alla tycker att Emelie och Joel gjort det så fint med dukningen. Joel vill att de ska äta allihopa tillsammans och ropar på Mergim, Madde och Nardos. Alla tycker att maten är jättegod! //Skribent Carina

12:57 BBT: Tv skärmen tänds och klockan räknar ner och storebror säger åt alla att samlas i soffan.

Efter en minut kommer resultatet fram och den fjärde personen som hänger löst är Pedram.

Det är alltså Dennis, Emelie, Mergim och Pedram som hänger löst inför kommande veckofinal. //Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page