top of page

Livefeed Fredag 23 april Del 318.01 BBT: Adrian, Mergim och Pedram är i turkosa rummet och pratar om Emelie och nomineringarna. De spekulerar om hur hon tänker. Pedram säger att han sett igenom henne från dag ett. Pedram säger att hon är slug, att hon spelar till hundra procent. Adrian har tydligen röstat på Mergim och Nardos har röstat på Pedram. De är riktigt fake, konstaterar de. De tycker att Dennis borde åker ut eftersom han bara är här för att festa. Pedram och Mergim tycker de ska ta det inför gruppen. Pedram går fram och tillbaka. Tanja frågar vad det handlar om? Mergim förklarar läget om Emelie och Nardos. Mergim säger att detta var vad som hände förra året. Och nu kommer det allt tillbaka. Judith har kommit in i rummet och säger att man kan inte hålla på och tänka. Det bästa är att göra sina egna val och gå rakryggade och ha skoj. Precis som vi gjort sedan dag ett. Det är skillnad och pakt. Man vet vem som nominerat, man ser, man känner. Hon tycker inte att hon kommit närmre någon speciellt. Mergim säger att han ska släppa allt nu. Han tänkte när han nominerade ”vem kan jag sitta i annexet mot och ha chans att stanna?” Jag tänker inte som ni som tänker på vilka som står er närmst! Han är inställd på att åka ut på måndag..

18.32 BBT: Dennis och Emelie ligger och myser i sängen i rosa rummet och pratar nomineringar. De försöker räkna ut vem som röstat på vem. Kan det vara den? Kan det vara den? Kanske är det någon som rört om jävligt mycket i grytan. Madde sitter tyst och sminkar sig. Hon lyssnar och skrattar åt dem. Ni är ju för söta säger hon. Dennis och Madde ligger och räknar på fingrarna men lyckas inte knäcka nöten. Nardos kommer in och är tyst. Pratar ni om utröstningen? Frågar hon? De båda nickar. Nardos frågar Emelie om det kliar lite? Emelie säger då att det nog kliar i Pedram som nu också hänger löst.

18.49 BBT: Brev! Alla ska samlas. Tanja läser!

Det vankas fest! Sätt igång och gör er fina!

Emelie är i rosa rummet och ropar efter Madde stylisten. Madde säger till henne att hon har nätstrumpbyxor hon kan ha. Nardos letar efter kläder till sig. Hon verkar lite off. Nardos frågar om hon får låna ett par svarta byxor av Emelie vilket går bra. Sen står Madde och funderar vad hon ska ha. Emelie tycker hon ska vara lite bananas. De ska ha lite glitter och glamour. Joel kommer in och frågar om han kan ha Maddes beiga kostymbyxor. Du kan låna kavajen med och ha vit tshirt till. Men åh så trevligt säger Joel. Stämningen är nu betydligt bättre än för en timma sedan. Joel ställer sig och stryker byxorna. Madde och Emelie sminkar sig och fixar håret. De spelar soft musik i högtalarna och Adrian dansar.

19.10 BBT: Tanja och Pedram är i turkosa rummet. Pedram frågar henne vad hon hade gjort om hon varit i hans situation och hon svarar att hon tycker att han ska ifrågasätta. Hon säger att han bör vara där inne för hans skull, för att han ska må bra i fortsättningen så ifrågasätt henne! Tillbaks in i rosa rummet. Där är de flesta klara för fest. Adrian ser ut som en från ett boy-band. Tanja kommer in har lånat Simons röda skjorta med blommor på. Den luktar Simpa känner hon. Nu vill de ha bärs!!! Judith säger till alla att de ska gå ut så de får drickat! De ropar, samtidigt som de trummar”öppna slussen, öppna slussen, öppna slussen”

19.25 BBT: Nu är slussen öppen! Cider, öl och vin. De tar till sig själva och börjar dansa! Festen är äntligen igång. //Skribent Carina

19:40-19:58 BBT: Nardos tar Judith åt sidan och vill prata med henne. Dom går in till rosa sovrum och sätter sig i Nardos säng.

Nardos börjar prata om när hon erkände för Pedram att hon hade röstat på honom. Nardos känner att hon har svikit sin broder pga att någon annan har sagt till henne att rösta på honom.

Judith förstår situationen och säger att Pedram är besviken men att han kommer att finnas där för dig ändå.

Nardos känner bara att hon är besviken på sig själv och hon är ledsen. Hon har sagt till Pedram att hon hoppas på att han kommer vara kvar och inte åker ut på detta sättet.

Nardos är besviken och ledsen och känner att känslorna tagit över, hon förstår inte hur hon har lyckats blivit övertalad till något, för sådan här är hon inte på utsidan. Judith pratar om att dom ska ha roligt ikväll. Dom har gått in i huset för att utmana sig själva.

Dom släpper det och går ut till dom andra igen.

20:05-20:20 BBT: Simon och Emelie sitter och pratar vid köksön. Emelie säger att hon är trött på att få höra att hon pratar om spelet och taktik. För hon tycker inte att hon gör det, men däremot tycker hon om att spekulera kring spelet.

Det blir ett snabbt byte av ämne och sen diskuterar dom olika personligheter man kan bli attraktiv av. Simon berättar att han aldrig skulle bli intresserad av en kollega, men på en personalfest så fick han med sig en kollega och det var bra säger han. Dom fortsätter prata en stund och sen säger Emelie att hon vill bikta sig så hon lämnar. Simon vill ha in en runda till för han vill ha öl. Storebror säger åt Mergim att gå till bikten, så Emelie får inte bikta sig, så hon går tillbaka till köksön och dricker lite skumpa till och går till Dennis och kysser honom lite.

20:24-20:30 BBT: Tanja, Dennis och Emelie diskuterar olika städer i Sverige. Tanja berättar om hennes lägenhet hon hade när hon kunde titta ut över vänern.

Dennis säger att han kan resa bort från en mindre stad och sen komma tillbaka och allt ser exakt likadant ut när han kommer tillbaka.

Emelie säger att hon är nöjd med det hon har, men hon gillar även utmaningar och vill gärna skaffa ett eget boende. Dom diskuterar skillnaden mellan Ystad och Stockholm. Emelie hade sagt att hon har en dröm att tjäna 25000 kronor i månaden. Dennis säger att flyttar du till Stockholm så kan du sätta dig i kassan på ica och tjäna den summan, men då är hyran dyrare än i Ystad. Dennis menar att det vore enklare om det var samma priser överallt. Det ser så konstigt ut när man pratar om pengar om man bor på olika ställen i Sverige.

20:32-20:49 BBT: Mergim, Nardos och Judith är på utegården och dansar. Låt efter låt spelas och Judith säger åt alla att komma ut och dansa med dom.

Lamporna på utegården blinkar och musiken dunkar och danserna fortsätter, dom säger inte så mycket utan är glada och dansar.

Madde är först ut men sen kommer även Simon, Adrian, Pedram och Joel också. Simon ställer sig vid grillen och låtsas vara DJ.

Låtarna fortsätter att levereras, dom får även in en runda till och nu är alla ute på gården och har det trevligt med mycket dans. Låten ”låten aldrig aldrig” spelas och alla sjunger med och dansar.

20:50-20:56 BBT: Nardos och Madde är i sovrummet. Nardos känner sig trött så hon funderar på att lägga sig en stund.

Emelie kommer in och säger att Simon har frågat Dennis om han får strula med Emelie ikväll. Madde och Emelie diskuterar kring det och Nardos lägger sig i sängen och drar täcket över huvudet.

Emelie säger att hon redan har hånglat med Simon en gång tidigare och det finns inget mellan henne och honom, absolut inga känslor.

Dom diskuterar mer och Emelie säger att Dennis ska sova i det turkosa i natt. Madde säger då att Emelie måste vara tydlig med vad hon tycker. Emelie säger att det är hennes problem, hon kan inte vara tydlig.

Sen kommer tillfälligt avbrott bilden upp i bild. // Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page