top of page

Livefeed fredag 26 februari (Del 1)
08:55 BBT: God morgon, god morgon säger storebror och deltagarna sätter sig upp.

Tanja säger god morgon till Judith och Jesper som också är vakna. De säger att festen igår var rolig, Judith undrar hur många det är som har ångest idag.

09:00 BBT: Judith konstaterar att det syns att det har varit fest. Vad det ser ut säger hon. Men hon tror det kommer gå fort med städningen när dom bara drar i gång.

Tanja är kaffesugen så hon startar en kanna med kaffe så de som vill ha får ta.

Sedan går Tanja och Judith till poolrummet, där ser det inte så farligt ut. De plockar ihop badleksakerna och kannorna de fick alkoholen i och ställer det i slussen.

09:13 BBT: Judith och Tanja berättar att det är morgonsol och klarblå himmel! De springer och väcker de andra och berättar. Joel blir jätteglad och skyndar sig att klä på sig. Vissa är lite trötta och verkar strunta i att solen är framme.

Det blir kaffe ute i morgonsolen!

09:31 BBT: Nu är det dags för dagens viktigaste måltid – frukosten.

Jesper har dukat fram lite frukost så man får ta vad man vill ha.

09:50 BBT: Nu sitter alla nästan vid frukosten. Joel säger att han är trött, Emelie tycker han har varit trött mycket. Nardos säger att det är ok att vara trött.


09:57 BBT: Det är häng i soffan och de pratar om gårdagens fest. Simon höll lådan ordentligt och de säger att det var en riktig hångelfest igår.

De funderar på vad de ska ha till mat idag, de har inte så mycket att laga mat på, så de önskar att storebror hör deras matönskan.

Judith kollar med alla om de äter skaldjur, Nardos säger att hon inte tål skaldjur, för hennes mage tål inte det.

De bestämmer sig för att göra en matbikt, så kanske de får in lite av det de önskar.

10:17 BBT: Brev!

Judith ska samla alla i soffan, och de får vänta på Katti som är på toa. Storebror säger åt Judith att gå in i bikten, så hon går in dit lite snabbt under tiden de väntar. När kom kommer tillbaka läser hon:

Pedram och Nardos ni får en varning för att ni har pratat om strategi under natten. Det innebär att Nardos du får inte medverka på tävlingen, och Pedram kan inte räddas idag utan det blir tittarna som får avgöra om han får stanna kvar i huset på veckofinalen på måndag.

10:25 BBT: Nardos och Pedram börjar fundera på vad de sa igår som var strategi, de förstår ingenting.

Simon hoppas att inte hans mormor såg liven igår när han visade sin rumpa, tror minsann Simon har lite ångest idag. Joel tjatar om att han ska duscha, vilket han har gjort ett tag nu, så Therese och Simon säger åt han att gå och duscha nu. Det är fler som ska duscha.

10:35 BBT: Inne i det rosa sovrummet gör Emelie sig i ordning med smink och fixar håret. Emelie frågar dom som är inne i rummet om de bröt mot regler i skolan. Det är flera deltagare som säger att de gjorde det. Nardos berättar att hon hade möte med rektorn i skolan för att hon gjort fel i skolan.

10:48 BBT: Pedram och Jesper sitter ute i solen och snackar. De tycker det är skönt ute i solen, att man har hör trafiken. Pedram är sjukt besviken att han inte kan bli räddad idag. Detta var de det sista jag behövde säger han. Han själv säger att han inte sa något, utan nickade på det Nardos sa.

10:52 BBT: Brev som Luis ska läsa denna gång.

Pga tillfälligt avbrott så får vi tyvärr inte veta vad brevet handlade om. Men antagligen om tävlingen som snart ska börja.

11:07 BBT: Alla är samlade i det turkosa sovrummet och med tanke på det, så är det ett tekniskt underhåll i huset.

Tjejerna gör sig i ordning och det snackas om allt och de byter ämnen fort.

Allt från tatueringar till grillkväll. Grillkväll kom upp när Jesper och Tanja började prata om beer pong.

Katti sa åh grillkväll det låter mysigt!

11:25 BBT: De är kvar i sovrummet och nu pratar dom om vad de ska göra när pandemin är över. Alla säger resa. Nardos säger att det kommer bli kaos på arlanda och Pontus säger att priserna kommer variera. Det kommer bli sjukt säger han.

11:36 BBT: Nu är deltagarna välkomna ut från sovrummet. De möts av big brother bingolotto, popcorn. Några hugger in på popcornen men de säger att de ska vänta med att äta, de väntar på instruktioner från storebror

11:45-12:30 BBT: Nu är det dags för big brother bingolotto.

Gänget samlas i soffan och på tv skärmen kommer Rickard Olsson upp som programledare för big brother bingolotto. Han förklarar hur det ska gå till och när man får bingo så får man spela klassikern färgfemman.

De som sitter säkert är dom som får spela.

Första raden så är det Luis som vinner och får ringa in till Rickard

Andra raden vinner Therese som får inga in, hon vinner storvinsten i färgfemman – immuniteten! Tredje raden vinner Judith och även hon får spela färgfemman

Fjärde raden vinner Tanja och hon är superglad över att få spela färgfemman

Femte raden vinner Pontus

Sjätte raden vinner Simon, som är supertaggad! Han har väntat så länge!

Sjunde raden vinner Pontus igen, som är sugen på en revansch.

Det blir lite tveksamheter i soffan, Emelie tror hon har bingo, men det inte.

Åttonde raden vinner Simon igen, och han ställer frågan Emelie hade så Rickard fick svara på den. Nionde raden vinner Emelie. (Klipp på detta finns i gruppen)

12:34 BBT: Alla är verkar nöjda med priserna, så nu väntar dom på att priserna ska komma in. Nardos undrar vem som ska städa allt detta. Therese säger Simon, om han får in sin dammsugare snart.

I köket börjar Simon planera lunch, men han vet inte vad han ska göra för det finns så lite mat.

Jesper tar sig ett dopp i poolen!

12:38 BBT: Stephanie och Tanja står ute på gården, de väntar på sin tur i rökrutan.

Medans de väntar så lagar dom dörren de råka röra igår på festen.

12:45-13:00 BBT: Pedram vill prata med Judith i enrum, han berättar hur det känns för honom just nu efter varningen han fick. Han förklarar för Judith hur det gick till, att han inte sa någonting utan nicka. Han läste noga reglerna innan han gick in i huset och skulle aldrig bryta någon regel.

Det blir ett långt samtal mellan dom. Judith förklarar att saker och ting händer i huset, att vara med i detta program är ett spel och ett experiment.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page