top of page

Livefeed Fredag 30 april del 1


09:05-09:53 BBT: God morgon BB-lovers

Deltagarna vaknar upp till musik och dom vanliga rutinerna ska göras.

Det är en lugn morgon i båda husen, dom gör sig i ordning och pratar om gårdagens skräcknatt.

I lilla BB tycker dom att det var som att vara med i en skräckfilm, och dom tycker tjejerna hade planerat detta väldigt bra. Tanja sitter och sminkar samtidigt som dom pratar om natten och hur rädda dom blev.

Madde hjälper Emelie med att klippa topparna på hennes hår, samtidigt som dom andra tjejerna städar lite i huset.

Det är inte mycket som händer i huset denna morgonen, dom tar det lugnt.

09:57-10:45 BBT: Judith och Nardos har städat i huset

Madde och Emelie håller på att göra sig i ordning nu och Judith kommer in i rummet och frågar hur Maddes arm mår idag, den råkade bli klämd, men hon säger att det inte är någon fara. Nardos är kvar och städar i köket, hon håller nu på att torka bordet.

Tjejerna fortsätter att sminka sig och fixa håret, Madde säger att hon inte har fixat håret på länge.

Det kommer in ett brev och alla ska samlas vid grinden. Madde läser denna gången

Storebrorsorna ni ska planera en individuell tävling till lillebrorsorna, där vinnaren blir storebror och får vara med på kvällens valborgsfest.

Tävlingen ska börja om en timme, så gå till kontoret och planera tävlingen.

Lillebrorsorna blir taggade på tävlingen när dom får höra att det är valborgsfest. Innan storebrorsorna går in till kontoret, så passar dom på att ge lillebrorsorna lite rast så dom som vill kan röka.

Lillebrorsorna har nu fått rasta sig och nu får dom gå in i lilla BB för att storebrorsorna ska in till kontoret och planera tävlingen.

Storebrorsorna är nu på kontoret och börjar planera. Judith kommer med förslaget att man gör en tävling så det passa alla och börjar diskutera vad alla är bra på. Emelie är lite tveksam för hon tror att det kommer bli långdraget. Dom börjar diskutera fram andra alternativ.

Dom börjar med att skriva upp vad dom önskar för mat idag.

Sen börjar dom skriva upp exempel på tävlingar, dom börjar med att skriva upp vispa grädde, penna som ska hamna i en flaska och sedan ska dom kasta en boll i en hatt eller liknande. Det tycker dom blir en bra tävling och den ska även gå på tid. Den som gör tävlingen snabbast vinner.

Under tiden som storebrorsorna är inne på kontoret så busar lillebrorsorna. Simon har lämnat lilla BB och är i kylskåpet och snor lite saker. Sen går han ut igen och hämtar bröd.

Storebrorsorna kommer ut från kontoret och börjar planera vart tävlingen ska vara.

I lilla BB har dom börjat göra frukost, det är Tanja som står och ordnar frukosten. Grabbarna ligger på madrasserna medan Simon går runt och pratar med alla.

10:47-11:15 BBT: Storebrorsorna hänger vid köksön och kommer på frågor och en fråga som dom ska ha ifall det blir jämt i tävlingen.

Allt är nu klart för tävlingen och Judith hämtar alla.

Det är dags för frågesport och alla samlas vid köksbordet och skriver namn på blocket som dom ska skriva i.

Sen berättar dom hur det ska gå till och sen drar frågorna igång.

Lillebrorsorna skriver svar och tycker det var bra frågor. När alla frågor var upplästa så läste Emelie upp dom igen i rask takt. Sen får lillebrorsorna lämna in sina svar för rättning och lillebrorsorna går in och fortsätter laga frukost. Dom berättar för varandra vad dom svarade och jämförde sina svar. Simon berättar om frågan ”nämn två program har Madde stylat i” det blir lite diskussion i lilla BB om det svaret han gav, Simon har skrivit Big Brother för han vet att hon har varit med och stylat i programmet.

Efter en stund så får dom komma ut och få svar om hur det gick. Simon blir grinig för att dom inte godkände hans svar – big brother. Men det blev lika mellan två personer och det var Tanja och Simon så nu blir det en utslagsfråga. Det blir lite diskussion innan utslagsfrågan kommer. Dom ska gissa hur många karameller det var i en burk. Närmast svar vinner.

Storebrorsorna har rättat och diskuterar nu i poolrummet. Simon vann tävlingen, men pga han beteende som dom inte tycker är ok, så väljer dom att Tanja vann tävlingen. Judith säger att Simon blev nedgraderad av en anledning och nu visar han samma beteende igen och det är inte rätt.

Storebrorsorna går in till lillebrorsorna och berättar läget och säger att Tanja vann tävlingen.

11:25 BBT: Judith pratar med Nardos i sovrummet under tiden hon sminkar sig. Nardos är trött på killarnas attityder så fort någon tjej får makten. Judith förstår hur hon tänker och försöker förklara för Nardos hur hon tänker. Nardos är trött på att militärveckan fortfarande sitter i hos dom, detta ska vara en rolig upplevelse säger hon, men hon har tröttnat på dom och känner att hon vill prata med dom. Judith frågar om hon ska prata med dom på ett husmöte eller var för sig. Hon säger att hon kommer prata med dom var och en för Simon gillar inte att diskutera på husmöten och det kan bli jobbigt när man ska prata känslor säger hon.

11:42 BBT: Det är häng i rosa sovrummet där Madde frågar Tanja hur rädd Adrian egentligen blev igår. Tanja berättar att han var rädd, det var dom alla säger hon.

Sen börjar dom prata om frågesporten och tyckte det var bra frågor.

Adrian kommer ut till grinden och frågar Tanja om hon kryddade svampen innan hon gick, Tanja berättar att hon salta lite. Judith frågar Adrian hur stämningen är därinne. Adrian säger att det är en bra stämning nu, det var bara i början som det var lite deppigt och surt.

Sen börjar Judith och Adrian prata om skräcknatten, Adrian tyckte dom hade fixat det så bra.

12:00-12:10 BBT: Storebrorsorna har nu käkat lite sen frukost. Det fick bli mackor, det lilla dom hade för lillebrorsorna har snott mycket från dom upptäcker dom.

Men dom njuter av det lilla och hoppas dom får thaimaten som dom har beställt, dom hoppas dom får det till lunch annars kanske det blir till middag.

Dom börjar prata om skräcknatten och Tanja får berätta hur hon upplevde det. Hon säger att alla blev verkligen skrämda och att dom hade lyckats till hundra procent.

Dom funderar på att städa lite, för det är mycket kvar efter skräcknatten.

12:15 BTT: Frukosten börjar bli klar även inne hos lilla BB. Det är Simon och Adrian som hjälps åt att fixa frukost. Simon berättar att han kan se svart och säga säger när han blir arg. Men han skulle aldrig göra något mot någon fysiskt. Oftast blir han arg när det handlar om spel.

Adrian och Simon fortsätter prata medan dom väntar på att svampen ska bli klar. Under tiden lagar Adrian soffan som verkar ha gått sönder.

12:25 BBT: Adrian och Pedram planerar att skrämma Dennis som ligger och sover. Dom ber Big Brother om hjälp med ljud, men det är inget dom får utan för försöka fixa det själv. Dom lägger något bredvid honom och börjar planera vart dom ska springa när han vaknar upp och blir rädd. Till slut börjar dom skrämma honom, men det blev en flopp. Dennis reagerar inte ens och ger dom tummen upp. Adrian och Pedram blir besvikna.

12:30-12:57 BTT: Storebrorsorna har städat bort allt från skräcknatten.

Nu tycker dom det ser bra ut. Nardos har samlat ihop en hink med disk som lillebrorsorna ska diska åt dom. Hon öppnar grinden och ställer hinken innanför.

Efter en kort stund så säger Big Brother att slussen är öppen. Dom tror inte att dom har fått mat, utan det är säkert något annat. Men dom går in i slussen och där finns det en påse med thaimat som dom hade beställt och en massa dryck. Dock så är dom lite rädda att gå ut, ifall grabbarna skulle sno maten från dom. Men Nardos tar påsen och går ut, dom bestämmer sig för att gå till turkosa sovrummet och äta den goda maten.

Dom sätter sig på golvet och hugger in maten och Tanja har längtat efter bubbelvatten så hon hugger in på lokan som står där.

Dom tycker maten smakade riktigt bra och dom sitter och har det trevligt samtidigt som dom äter.

Adrian och Pedram kommer ut och ställer sig vid grinden. Nardos går och pratar med dom, Adrian frågade vad dom fick i slussen. Nardos erkänner att dom fick thaimat, men dom får inte sno den. Men det är ingen risk säger dom. Vi har precis ätit och är proppmätta. Nardos frågade vad dom åt, dom säger att dom åt mackor med svamp på.

Adrian och Pedram lägger sig i hålet och vilar. Nardos går tillbaka och äter sin mat.

När dom har ätit klart så märker dom att det är lite för mycket mat beställt. Så dom funderar att lotta ut resterna i form av en tävling.

Dom börjar med att rasta killarna lite och säger åt dom att gå ut på gården. Alla ska gå ut och vara där nu en stund. Adrian går och sätter sig i solen och njuter.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page