top of page

Livefeed Fredag 30 april del 318:22-19:14 BBT: Slussen är öppen säger storebror.

Alla går in och kollar vad det är, det står vita påsar och Judith säger att Nardos ska kolla vad det är i påsarna. Hon kollar efter och börjar skrika, hon fick den maten hon önskade i morse. Det är massa lådor med mat men det är ingen mer än Nardos som vet vad det är, så hon presenterar maten för dom andra.

Strax därefter så säger storebror att Nardos ska gå till slussen, hon går dit igen och kollar om hon har missat något. Men därinne ligger kläder till Adrian och Dennis som blivit storebröder.

Hon går tillbaka och berättar vad det är för mat och dom börjar hugga in på maten.

Dom andra har inte sett denna maten innan så Nardos förklarar hur man äter den samtidigt så hänger Pedram vid grinden och kollar på dom.

Pedram får trycka på knappen och får smaka av maten, det såg ut som att han gillade maten och blev mer avundsjuk på dom.

Det är en skön stämning kring köksön där dom sitter och äter, Adrian hämtar mjölk för det var lite starkt tycker han. Men alla är överens om att detta var väldigt gott.

Judith är nyfiken på brödet hur man gör det, Nardos berättar för henne hur det går till så hon förstår. Nardos äter flera portioner för denna maten har hon längtat efter.

Dom börjar bli mätta och nu tackar dom Big Brother för denna goda maten.

Efter maten så går Judith, Emelie och Madde in till turkosa sovrum och börjar prata om festen ikväll. Dom vet inte temat ännu men dom har planerat en plan B så det ska bli en lyckad fest.

Tanja hjälper Adrian med att smörja in honom med brun utan sol.

Slussen är öppen meddelar storebror och dom springer dit, där inne finns studentmössor och en varsin kasse med alkohol i.

Tanja läser brevet som kom in. Det står att ikväll är det valborgsfest för storebrorsorna. Lillebrorsorna får inte vara med på festen och får inte heller bjudas på dryck. Allt till perfekt valborgsfirande finns i slussen.

19:16-20:03 BBT: Förberedelserna för valborg börjar

Tjejerna börjar göra sig i ordning för valborgsfirandet som ska ske på utegården.

Dom har fått ett häfte med en sång som dom ska sjunga, det är dags att fira in våren.

Vi får titta in hos dom i lilla BB, det är bara Simon och Pedram kvar därinne. När vi kommer in så pratar Simon om något nyårsfirande. Pedram ligger på madrassen och skrattar. Simon fortsätter berätta händelsen.

Storebrorsorna har nu kommit ut på gården och ska nu sjunga sången dom fick in på ett papper. Elden har dom placerat mitt ute på gården och nu är det dags för valborgsfest. Nardos tränar på låten men har inte riktigt rätt melodi. Tanja kommer ut och nu börjar dom med en shot för att fira in valborg.

Under tiden storebrorsorna är ute och firar valborg så passar Simon på att besöka huset och sno lite saker, han börjar med att sno lite thaimat som blev över. Sen smyger han runt i sovrummen och plockar med sig lite saker.

Storebrorsorna tycker det blev lite kallt så dom har bestämt att fortsätta sitt firande i poolrummet. Dom flyttar med sig elden och samlas i en ring och pratar.

Dom börjar köra en lek och sen berättar Big Brother att slussen är öppen. Judith och Adrian springer och kollar, där finner dom en hink med mer alkohol. Dom bestämmer sig för att skoja lite med dom andra och gömmer lite innan dom går in till poolrummet igen.

Musiken börjar spelas i poolrummet och storebrorsorna fortsätter ha en trevlig stämning i poolhuset.

Lillebrorsorna passar på att smyga sig in i huset och sno massa saker från storebrorsorna. Denna gången är det Pedram som smyger runt medan Simon vaktar.

Den trevliga stämningen fortsätter i poolrummet där storebrorsorna firar valborg. Dom kör lekar och snackar mellan varven.

20:06-20:58 BBT: Festen fortsätter i poolhuset

Storebrorsorna fortsätter att ha en lugn och fridfull nyårs fest i poolhuset.

Pedram hör musik och hör låten som han tycker om.

Judith behöver gå på toan och går in och väntar på sin tur, hon passar på att prata med Pedram under tiden.

Hon säger att Pedram får komma ut, för han står och pratar i dörren. Han stänger grinden och pratar med Judith en stund innan hon går på toan. När Judith har gått så passar Pedram på att sno Dennis påse med dryck i.

Dennis kommer ut och får reda ut ett problem som Pedram berättar. Pedram berättar att Simon har snott Nardos mat. Det är inte ok tycker storebrorsorna och det kommer bli ett krig om hon får veta det. Dennis gör en rassia och går in till lilla BB och hämtar tillbaka maten som Simon snodde.

Efter rassian så sitter storebröderna och festar vidare. Dennis berättar att hans påse blev snodd, men det gör inget då allt var alkoholfritt.

Inne i lilla BB har dom problem, dom kollar isen dom fått in och det ser ut som att de tär något djur i isen.

Som bestämmer sig för att gå ut och sätta sig i hålet och visa djuret för dom andra dom har upptäckt i isen.

Simon och Pedram kallar på dom andra för att visa vad dom har hittat bland isen. Storebrorsorna märker att dom har alkohol och undrar vart dom fått det ifrån. Storebrorsorna bestämmer att Pedram och Simon ska svepa skumpa flaskan.

Lillebrorsorna har problem med att svepa flaskan, Simon säger att det är svårt pga kolsyran. Dennis går in i lilla BB och kollar om det finns alkohol därinne.

Simon gör ett försök att svepa flaskan, efter en stund så ser Simon att det står no proscceo. Dom har alltså snott en alkoholfri proscco.

Storebrorsorna bestämmer sig för att fortsätta festen och går till poolrummet. Musiken går igång och det är en ny remix av Julias favorit låt som spelas. Dom sjunger med och dansar.

Madde och Tanja spelar beer pong under tiden Judith och Nardos dansar, Dennis och Emelie är ute en sväng.

Efter låten så kommer nästa låt som Nardos kan, så hon och Judith dansar vidare, medan Madde och Tanja fortsätter mer beer pong.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page