top of page

Livefeed fredag 7 maj del 109:00-09:45 BBT: God morgon BB-lovers

Musik drar igång i sovrummen och det betyder att det är dags att vakna.

Men att vakna var inte lätt idag, det tar en stund innan våra kära deltagare vaknar till liv. Storebror försöker lura upp dom med att säga att det finns tårta i köket, Tanja hoppar till medan Emelie säger att dom luras bara för att få upp oss.

Judith går upp först och går på toan sen hoppar hon ner i jacuzzin och tar sig ett morgonbad under tiden hon väntar på att dom andra ska vakna.

Simon är snabb upp denna morgonen också och blir kallad till bikten för att få sin medicin.

Han är också kaffesugen och så han brygger en kanna kaffe.

Det är en lugn morgon i huset.

09:55-10:12 BBT: Tanja sitter och pratar med Judith i sovrummet.

Judith pratar om det som hände med Nardos igår. Hon tycker det är jobbigt att Nardos inte lyssnar på vad hon säger men hon kan lyssna på alla andra. Judith berättar att hon inte tycker om bråk och tjafs och tyckte inte att hon skapa dålig energi som Nardos påstod igår. Judith säger också att det är jobbigt att det blir så här varenda gång man påpekar en sak, och nu tänker inte Nardos prata med henne utan bara säga hej.

Tjejerna fortsätter prata en stund och Tanja stöttar henne.

(Klipp på detta samtal kommer under dagen)

10:22-10:30 BBT: Frukosten serveras i det rosa sovrummet denna morgon.

Elen verkar inte fungera i köket så dom har börjat koka kaffe i det rosa sovrummet där det finns fungerande el.

Det är en trevlig stämning i rummet och dom pratar lite allmänt och Adrian undrar lite vad som ska hända idag.

Madde sitter och målar naglarna och Judith håller henne sällskap, Madde säger att det är lite saker som har försvunnit. Madde frågar Judith om det var skönt att bada, Judith säger att det var skönt och att hon älskar att bada. Madde frågar sedan om hon har badkar hemma, men det har tyvärr inte Judith.

10:35 BBT: Nardos och Emelie sitter inne i turkosa och pratar lite om vad som hände igår mellan Nardos och Judith. Dom hinner prata en liten stund innan Pedram kommer in och dom byter ämne. Pedram säger att nästa gång han ska till England så ska hon följa med honom och dom ska ha roligt säger han.

10:47 BBT: Frukosten har flyttat ut till poolhuset där dom sitter och äter och pratar. Stämningen i huset är fortfarande lugn, dom börjar sjunga lite samtidigt som dom leker med sina trollstavar.

10:50 BBT: Dagens första brev kommer in och Pedram samlar alla och läser sedan brevet.

Det är dags att röra om i den magiska grytan. En tittare, Adriana har fått bestämma hur ni ska byta plats med varandra. Pedram läser upp vilken ordning det blir och sedan byter alla plats med varandra. (Klipp på detta finns i gruppen)

11:23 BBT: Nu har alla bytt plats med varandra och Madde och Emelie sitter och sminkar sig. Judith kommer in till dom och kollar hur läget är. Dom pratar om sina nya trollformler och tycker detta ska bli spännande.

Judith lämnar och Emelie passar då på att fråga hur Madde tänker kring måndagen. Madde säger att hon ska ha roligt och det håller Emelie med om.

11:53 BBT: Nardos kallar alla till soffan hon vill gå igenom alla trollformler så alla vet vad dom ska säga. Hon berättar efteråt att straffet att allt stängs kommer ifall ingen kan sina trollformler, och det gäller tills hon säger till.

12:00-12:30 BBT: Emelie börjar med maten för det är hennes nya magiska magi.

Det blir kyckling pasta till lunch idag. Hon är lite osäker på hur mycket pasta hon ska ha och om hon ska blanda olika sorter. Simon säger att hon kan blanda det dom har, Emelie säger att det finns mycket kyckling så alla kommer nog bli mätta.

Nardos sitter vid köksön och säger att det är bättre med för mycket mat i detta huset, för det många som är hungriga.

Emelie märker att det är brist på salt, och ber Simon kolla om det finns salt i slussen.

Tanja har fixat att det står swish i pannan på Simon, han är ju hantverkare nu och ska försöka få in lite cash, han berättar också att han ska fakturera allt han gör. Det kan bli dyrt

Det blir häng kring köksön medan Emelie gör mat.

12:50 BBT: Det är lugnt i huset, det händer inte så speciellt mycket. Dom har bytt plats med varandra och Emelie håller fortfarande på med maten.

Dom andra går runt i huset och gör allt möjligt.

Nardos frågar Emelie hur länge det är kvar på maten, Emelie tror ca trettio minuter. Nardos känner att folk är rastlösa så hon undrar om dom ska hitta på något så tiden går fortare.

Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page