top of page

Livefeed fredag 7 maj del 318:00 BBT: Gänget sitter och äter middag. Ser ut att vara pasta och köttbullar. De sitter runt bordet och diskuterar lite allt möjligt.

18:15 BBT: Tjejerna Emelie Madde Nardos står framför spegeln och fixar hår och smink. Efter alla har ätit klart så frågar Judith vem tar disken, men inget svar Det slutar med att hon själv diskar.

18:20 BBT: Nardos kommer ut till köket lite senare än de andra och tar sig en tallrik och tar för sig av maten. Madde och Emelie sitter fortfarande vid sminkbordet och gör sig fina. Simon frågar Emelie och Madde om vad dom snackar om dom säger fråga Judith. Han får och frågar Judith vad snackar dom om. Simon går in till badrummet där Judith är. Men Simon får inget vidare bra svar på det. Hon säger till Simon att säga du gör ett fantastiskt jobb till alla mer än så säger jag inte. Simon går runt till alla och säger du gör ett fantastiskt jobb.

18:30 BBT Judith och Pedram står inne i badrummet och fixar till sig. Pedram rakar sig. Adrian ligger i en säng i rosa sovrummet. I köket sitter Nardos själv och äter.

18:35 BBT Några långa minuters tillfälligt avbrott

18:38 BBT är BB tillbaka, In i gröna sovrummet är Judith och Tanja. Tanja sitter på golvet framför spegeln och sminkar sig. Judith kollar i efter kläder i garderoben.

19:00 BBT: Händer inte mycket denna Fredags kväll. Förutom att alla gör sig fina inför Fredags party. Det är Fredag och alla verkar peppade inför Fredags Party. Judith och Simon pratar och kramas i sängen. Pratar ut om något. Judith avslutar med att krama honom och säger ja tycker om dig så mycket. Simon svarar Simon tycker om Judith. Alla även knäppa med fingrarna. Alla hänger med på det och knäpper med fingrarna.

19:06 BBT: Ropar Big Brother slussen är öppen. Där inne finns alkoholen och den hämtas och tas till poolrummet där gänget nu är samlat och tar sig det dom vill ha att dricka.

19:15: BBT gänget sitter samlat och har det trevligt och dricker. Nardos säger vi behöver lite lekar här. De kommer inte på nån lek dirket nu. Adrian ropar skål och alla skålar med varann.

19:25 BBT: De sitter och dricker och pratar. Nu går samtalsämnet inom tatueringar och Tanja visar sina och berättar vart hon har gjort dom och att hon är missnöjd över någon tatuering som hon har på foten. Musik börjar spelas. Tanja och Madde kör en bugg. En riktigt festlig stämning i BB huset denna Fredags kväll.// Skribent Missis Cissi

19:30-20:00 BBT: Festen fortsätter i poolhuset och dom kör nu lite lekar som omväxling.

Det är lite oklart vad leken heter, men dom ska krypa och få in en ballong i mål, som är av stolar. Dom får endast få ballongen framåt med huvudet.

Vissa klarar det bra och när leken är slut så sätter dom sig och chillar och mår gott.

Musiken fortsätter spelas och dom dansar och har det trevligt.

20:13 BBT: Madde och Emelie är ute och går en stund och Tanja sitter i rökrutan. Madde är lite orolig att hon åker på måndag. Madde säger att hon vill att Emelie festar med henne dessa dagar som är kvar.

Simon kommer ut och ska ta en cigg efter Tanja. Simon frågar om Emelie är trött, men det är hon inte säger hon.

Madde och Emelie fortsätter prata en stund medan dom promenerar runt.

20:30 BBT: De kör en tävling där dom ska blåsa upp en ballong tills den smäller. Tanja lyckas få sina ballonger smällda medan Nardos försöker men dom smäller inte. Alla får testa och till slut smäller Nardos ballong och Adrian får ballong rester mot ögat.

20:45-20:55 BBT: Simon sitter ute och röker, han sjunger och gråter en skvätt. Judith kommer ut och frågar varför han sitter ute och gråter.

Simon säger att han sitter och sjunger bara, men Judith ser att han gråtit. Han fortsätter sjunga för Judith och tårarna kommer. Judith säger att han ska berätta vad han känner när tårarna kommer. Simon berättar om att man inte hittar sig själv, man vet inte vad man vill bli och man vet inte vem man är. Han har levt så i flera år, han har inte hittat sig själv och aldrig känt sig stol över sig själv säger han. Men sen kommer tårarna ordentligt och han säger att han har hittat sig själv nu när han kom in i huset.

Judith säger att tänk om inte din syster hade tvingat dig till att söka, vart hade du varit då? Simon säger att han känner sig fri och har hittat sig själv.

Sen kommer tillfälligt avbrott skylten upp i bild. //Skribent Ann-Sofie

Комментарии


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page