top of page

Livefeed Fredag 9 april del 318:15 BBT: Emelie och Madde sitter och gör sig i ordning för festen ikväll.

De funderar på om de behöver ha militärkläder på sig på festen ikväll. De frågar storebror som svarar ja ganska direkt. Mergim frågar om de kommer få mat, men det kommer det inget svar på. Så de funderar på att göra ärtsoppa så de får något i magen innan festen.

18:30 BBT: BREV

Tittarna har röstat och rekryterna får permission för att vara med i festen i tre timmar. Det är fortfarande militärveckan så tema kläderna ska vara på, denna veckan äter befäl och rekryter ärtsoppa och generaler äter vad dom vill.

Slussen är öppen och det är till för general och befäl som ska planera festen. Rekryterna får ansluta klockan 19:00.

18:45 BBT: De bestämmer att festen ska vara i poolhuset. Generalerna och befälen sätter sig och tar sig en enhet och njuter en stund innan rekryterna kommer och joinar festen. Planen var att planera festen, men de pratar om allt annat just nu.

19:00 BBT: Rekryterna är nu välkomna till festen. De var klara någon minut innan så de hade en liten nedräkning. Sen när klockan slog 19.00 så börja lamporna blinka och militär melodin börjar spelas. Rekryterna anländer och tar sig alkohol och alla utbringar en skål med generalerna och befälen.

Efter en kort stund så börjar även musiken att spelas i poolrummet. Några börjar dansa medan några fortsätter chilla med chipsskålen.

19:20 BBT: Simon och Emelie pratar vid baren i poolhuset. De pratar om Nardos agerande under veckan med att vara hård och sträng, Emelie tar upp bråket hon hade med Nardos angående disken. Simon berättar att han märkte att Emelie tog åt sig när han hade sagt meningen ”tänk på vad folk tänker om er härinne”. Han menade inte tittarna säger han utan personerna i huset. Emelie säger att han förstår vad han menar.

19:46 BBT: Jackie och Stephanie är i rökrutan och pratar. Jackie pratar om någon som har vackra gener, och Jackie säger att hon hittar mer och mer vackra gener som hon klickar med. Sen är hon trött på kryckorna nu och vill slänga bort dom så fort som möjligt.

I poolhuset så fortsätter festen. Dennis berättar att han smög in till Emelie inatt och sov med henne och sen gick han tillbaka till befälens rum imorse. Joel hade då sagt att Dennis snarkat mycket inatt. Jaså har jag de hade Dennis sagt, men innerst inne så hade han sovit hos Emelie.

20:06 BBT: Festen har flyttat ut till utegården. Musik och dans är det på utegården samtidigt som Judith och Dennis pratar ute på gården. Judith och Dennis pratar om tävlingen som var tidigare idag när generalerna skulle ge vikter på utmanarna som kämpande i uppdragsrummet. Dennis förklarar hur det gick till och Judith berättar sin version hur hon upplevde det.

20:19 BBT: Emelie och Madde pratar, de pratar om Adrian. Madde säger att han inte gillar och skedar, hon hade även frågat om han kunde krama om henne lite. Madde säger att hon känner sig helt lost. Hon säger även att vill Adrian något så får han komma till henne och visa vad han vill. Emelie håller med Madde, nu är det dags för Adrian att visa något om han är intresserad. Emelie rekommenderar att ta det mesta utanför huset, där man inte är bevakad av kameror och allt annat.

20:45 BBT: Simon är lite ledsen i soffan, han är rädd att han inte prestera så bra i tävlingen idag. Alla som är med i soffan tröstar honom med att säga att han kämpa bra och att Simons mamma skulle vara stolt över honom.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page