top of page

Livefeed Fredagen 12 Mars 2021 Del 213.10 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter Judith och Katti och pratar om tävlingen igår, där Katti kände att det var så orättvist igår, och hon kände som att hon blev slängd framför bussen så att säga. Att alla ville ha ut henne. Judith tyckte utifrån att det kändes så trist att hon inte ens försökte. Judith säger att hon fick sådan enorm energi nu när Katti kom tillbaka. Och att det gav jättemycket energi i gruppen igen. Joel, Adrian och Nardos kommer också in i rummet och håller med om att det blev så kul när de kom in igen. Judith fortsätter berätta om gårdagskvällen för Katti och hur tråkigt de hade och hur hungriga de var. Katti sa att hon hade svårt att somna också, men när hon väl somnat så sov hon tungt.

13.16 BBT: Joel och Judith kikar i Adrians resväska som han äntligen har börjat packa upp i sin garderob. Båda säger att de kommer låna kläder av honom sen. Han säger lite på skämt ”har jag ens några kläder kvar sen….”. Emelie kommer in och de börjar prata om tävlingen. Hon tror det kommer bli en uthållighetstävling, så att de ska ha bekväma kläder. Adrian tror inte på det utan att storebror bara vill jävlas med dom. Men Emelie fortsätter att de kanske ska hålla ner en knapp och sen kommer storebror in med diverse äckliga djur som finns på en farm, maskar. Sen kommer hon inte på något mera. Och de börjar prata om Adrians kläder i stället.

13.21 BBT: Simon kommer in i rosa rummet och säger att de har så fint och städat där inne. De andra säger att de inte ens har städat där just nu. Han fortsätter att fråga Joel hur mycket han ska dricka ikväll, och Emelie frågar om han verkligen tror att de kommer få fest ikväll. Ja säger Simon, det har kommit in en ny deltagare så då är det säkert fest. Emelie vill prova en topp från Nardos. Men hon skriker ”oh jävlar vad kinky jag ser ut”. Och Nardos håller med, kolla tuttarna. Emelie måste gå ut och fråga lite flera om råd.

13.30 – 13.45 BBT: Inne i gröna sovrummet sitter ett helt gäng och flamsar och tramsar om allt mellan himmel och jord. (Klipp på detta finns i Facebookgruppen)

13.47 BBT: BREV! Immunitetstävlingen att rida på en elektrisk tjur. Tävlingen går till så att de som ska tävla blir kallade en och en in till uppdragsrummet. Där inne står en elektrisk tjur som de ska hålla sig kvar på så länge som möjligt. Den som sedan klarar av att hålla sig kvar längst vinner immuniteten. OM det skulle vara så att någon av de som redan sitter säkert vinner, får de rädda en av de som hänger löst.

13.50 BBT: Simon är först in i uppdragsrummet. Sen kallas de in i följande ordning. Stephanie, Therese, Pontus, Tanja, Pedram, Adrian, Katti, Joel, Nardos, Madelene.

14.23 BBT: Har äntligen alla varit inne i uppdragsrummet och tävlat. De tror att Nardos är den med längst tid. Men de är inte helt säkra för Pontus, Adrian och Pedram var kvar rätt så länge med. Vi får bara vänta och se på resultatet i form av brev strax.

14.30 BBT: Ute på gården står nu Katti, Stephanie och Tanja och röker, de tycker att de har fått massor med ny energi och spekulerar om det är naturligt socker i gröt kanske. De tycker alla att det var jättekul att rida på den elektriska tjuren och detta gav också en rejäl energiboost, och ett bra avslut på veckan. De hoppas på pizza och fest ikväll.

14.39 BBT: Judith har lagat i ordning gröt till alla. Och idag har hon haft salt i. Simon smakar och säger att det smakar jättestor skillnad. Om han är Simon ironisk eller inte vet man aldrig med honom. Stephanie kom på att hon hade lite coco-pulver som några blandar i. Vid bordet sitter Joel och berättar för Madelene att de var 3 stycken som åt pizza igår och känslan över att äta den när de andra inte fick smaka. Joel och Madelene äter från samma tallrik. Nu har flera också satt sig vid bordet och tjejerna frågar ut Madelene om hennes favoritmat och mycket mera. Alla konstaterar att de sitter och äter gröt och drömmer om annan mat.

14.48 BBT: Så mysigt det ser ut just nu vid matbordet. Alla husets tjejer + Joel sitter vid matbordet och pratar.

14.49 BBT: BREV! Emelie ska läsa och samlar alla i soffan. Hon läser att ”INGEN klarade att hänga kvar på tjuren längre än 1 min, 13 sekunder. Det var väldigt jämt mellan Pontus, Adrian och Pedram. Men vinnaren blev Pontus. Eftersom Pontus sitter säkert, får han välja någon av de som hänger löst och ge immuniteten till. Han ska lämna sitt besked senare när storebror säger till. Det är inte tillåtet att påverka Pontus val. Alla gratulerar och kramar om honom.

14.50 BBT: Förklaringen till att det bara var tjejer runt bordet finns inne i badrummet, där killarna håller på att duscha, raka sig och fixa frisyrerna. Tjejerna sätter sig i soffan istället. Och nu berättar Therese om sitt hemliga uppdrag för Madelene. Det blev verkligen ny energi i huset när Katti och Madelene kom in igen. Och att de även fick sovrum och badrum upplåsta av Madelene gjorde också att det blev bättre och lättare i huset genast. Bara att slippa gå ut på utedasset varje gång de behöver göra sina behov är en befrielse.

15.08 BBT: De sitter kvar i soffan ännu och Simon har även anslutit för att berätta vad som hänt de veckor de varit inne i huset. Alla tycker det är så roligt att Madelene inte har sett något, för då kan de berätta allt för henne istället. Det uppskattas mycket av gruppen att få berätta. Simon är ivrig som ett litet barn, även Therese tycker det är skoj att få berätta allt kul som hänt. Om freeze när kaninen kom in och smeta semla på alla och hällde ut bubbelt i slasken. Och Simon smyger iväg och hämtar sin öl han gömt. Då kommer det freeze igen och häller ut även den ölen. Tanja berättar också hur det var när hon kom in i huset, och alla trodde det var hon som var kaninen dagen efter.

15.13 BBT: Simon och Stephanie sitter ute i poolrummet vid bardisken på var sin gunga. De pratar om vem Pontus eventuellt kommer rädda. Simon tror att det kommer stå mellan Stephanie och honom kanske på måndag. Men Stephanie tror det kanske blir hon, Therese och Tanja. Men Simon står fast vid sitt alternativ. Men Pontus har samtidigt sagt att vid varje tävling ska han kämpa för Simon. Men nu är han inte så säker på att han kommer välja Simon. Han tror att han väljer Therese. Stephanie är ångerfull över hur hon mått och varit den här veckan. Att hon varit grinig och sur, och gjort konstiga val.

15.23 BBT: Inne i soffan igen så har deltagarna börjat prata om mat. Alla är less på gröt och ägg. Och de pratar om att de vill ha pizza och säger högt vilka sorter de föredrar. Samtalet går över i musik. Och de berättar att de inte får sjunga på kommersiell musik för Madelene. Men Joel säger att man får sjunga kristna låtar. Tjejerna säger att han har gudomligt fin röst. Och Madelene vill höra. Han provar att sjunga en kristen låt, men då svarar storebror ”det är förbjudet att sjunga på kommersiell musik”. Alla skriker och är förundrade över att storebror nu förbjudit kristna låtar också.

15.33 BBT BREV! Joel ska samla alla i soffan och läsa brevet. Han läser att det nu är dags för Pontus att välja vem som han kommer rädda. Han väljer Simon för att de kommit väldigt nära varandra i huset.

15.40 BBT: Stephanie är orolig nu när hon vet att hon hänger löst. Och går ut för att röka. Vid rökrutan står Katti, och hon börjar prata med henne om hur hon känner. Att hon känner sig som ”the ugly duckling” (den fula ankungen på svenska) jämfört med alla andra tjejer i huset som är så snygga hela tiden. Hon är besviken över hur sur och grinig hon har varit den här veckan och att hon gjort en del fel val. När Katti frågar säger Stephanie att hon inte får prata om det. Men Katti förstår nog vad hon menar. Men står ändå kvar och stöttar henne. När de kommer in igen vill Stephanie ligga kvar i poolrummet själv en stund, och Katti går in till huset. Där står Therese och Tanja och baka bröd i köket.

16.03 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter Madelene, Joel, Emelie, Adrian och Nardos och pratar om kläder och mode. Eftersom Madelene jobbar som klädstylist så tycker dom att det är väldigt spännande att prata med henne om det. Dessutom har hon precis fått in sin väska så de tittar på hennes kläder också. Tanja kommer in och undrar vad de gör. Och de säger att de inte gör något speciellt, utan bara hänger. Tanja blir nyfiken på något som Madelene har tagit med sig och vill testa. Det var läppkräm.

16.08 BBT – 16.24 BBT I poolrummet ligger Stephanie sen hon och Katti var ute och rökte. Då ville hon vara för sig själv en stund. Nu sitter Simon där i sin Flintsten dräkt och pratar med Stephanie. Han peppar henne och säger att det inte alls är säkert att det är just hon som åker. Han sitter och håller henne i handen och peppar. Simon säger att han inte tycker om att se Stephanie så här nere. Men hon upprepar att hon känner att hon varit så dålig den här veckan. Ful både på utsidan och insidan. Därför är hon orolig att tittarna kommer välja henne på måndag. Men Simon säger att det är bättre att visa flera sidor av sig själv. Han tar Tanja som exempel som alltid är glad för allt. Han tycker att det är konstigt att man kan vara det.

Det blev ett långt och fint samtal mellan Stephanie och Simon. De berättar om sina tidigare förhållanden och hur deras ex haft svårt att prata och uttrycka känslor. Simon är så glad att det förändrats i huset till det bättre. Och han tycker att han har haft många fina djupa samtal i huset. Det är för att det inte finns några andra störande moment så som mobiltelefoner och dylikt.

17.15 BBT: Flera stycken ligger i rosa rummet och frågar varandra 5 frågor. Det handlar mest om sex, i stil med vilken den äldsta/yngsta varit som de haft sex med, hur lång snopp etc etc. Till slut tröttnar Nardos och säger ifrån att hon vill att de kan prata om någon annat någon gång. Pedram säger emot och det hela slutar med att Pedram och Nardos kommer i stortjafs om detta faktum att Nardos inte gillade ämnet. Hon vill vila och tycker ALLA ska lämna rummet.

17.40 BBT: Brev! Storbonden Adrian har ett val att göra. Han ska gå in i annexet och välja på 3 st olika alternativ. Han går in och ser dessa tre alternativ nedan. Efter mycket vånda så väljer han till slut val nummer 3. Det innebär att de får kyl och frys påfyllt med mat, men ingen fest. Och så får de fortfarande ha tillgång till sovrum och badrum.

Alt 1: Ingen tillgång till badrum och toalett men alkohol, chips etc.

Alt 2: Lite mindre alkohol, men endast havregrynsgröt fortfarande att äta och behålla toalett, badrum. Men storbonde skulle få mat att äta.

Alt 3: Storebror fyller på kylar och frys med mat. Men då får de ingen alkohol. Men behålla toalett, badrum.

Skribent denna eftermiddag Helene

Filmklipp finns i gruppen. För att hitta det lättas sök på inläggsämne ”Videos från huset”:

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page