top of page

Livefeed Fredagen 12 Mars 2021 Del 318.10 BBT: Storebrors röst hörs i högtalaren och han säger att slussen är öppen. Alla rusar dit och blir helt lyriska när de ser all mat som finns där. Alla hjälps åt att bära in allt som kommit. Katti tar kaffebryggaren. Judith tar in en stor plåthink med grönsaker, och lite blandat. De vill göra taco men Nardos vill göra något vego. De har inte mera än en kastrull ännu så de börjar dividera om hur de ska göra. Pedram säger till slut att han skiter i vad de gör, bara de får äta. Ordspråket ”för många kockar…osv” stämmer rätt så bra här. Många olika viljor, men det lutar åt att de kanske gör en köttfärsås och pasta till. Men några vill ha taco ändå. Men till slut blir det en stor köttfärsås som de bestämmer sig för. Sen får folk göra vad de vill med köttfärsåsen.

18.15 BBT: Judith tar kommandot i köket och berättar för de andra hur hon tänker att det ska göras i ordning i köket med maten. // Skribent Helene

18:47 BBT: I köket lagas det mat för glatta livet. Det blir en god köttfärssås till middag och ingen havregrynsgröt. Ni förstår lyckan som är i huset just nu

Stephanie pratar med Judith om kryddor, speciellt om kryddan oregano. Alla deltagare är så glada för maten de fick in idag.

18:52 BBT: Stephanie, Pontus, Tanja, Therese och Katti börjar nynna på musik och börjar dansa för fulla muggar i köket. Tror minsann några är taggade för fest. Storbonden Adrian tog ju ett beslut tidigare idag att de skulle få in mat i stället för alkohol, nu bevisar dom att man kan ha roligt utan alkohol. De hoppar runt och dansar och lever livet.

19:04 BBT: Judith meddelar att maten är klar om ca 10 minuter.

Pontus gör några mackor som han ska lägga köttfärs på, han ska göra minipizzor för han är grymt sugen på pizza.

Samtidigt så pratas det i rosa sovrum mellan Emelie, Madde och Joel. De pratar om att Pontus gjorde massa mackor, och det tycker Emelie är fel. De får varor som ska räcka i flera dagar, men ska man göra mackor när maten är på gång så kommer inte maten räcka till frukost. Emelie menar att man måste tänka att maten ska räcka ett par dagar innan nästa leverans kommer.

19:17 BBT: Nu är maten klar och de hugger in på maten. Denna maten har dom verkligen längtat efter. Tanja säger att det är så skönt att få känna massa smaker igen. Pontus frågar om det finns gröt, och det var ingen som nappa på den. De har fullt upp med att njuta av köttfärssåsen och pastan. Adrian frågar om de inte ska be om en bordsbön, Joel tar ton och börjar bordsbönen.

19:40 BBT: Madde, Therese, Stephanie och Simon pratar om att styla killar, Madde säger att de svettas mycket ibland, hon berättar då att de brukar lägga en binda i armhålorna i kavajen så det inte ska synas något. Simon tycker det var en bra idé och säger att de gjort det i huset.

19:44 BBT: Simon blir kallad till slussen, där finns en hink med is men ingen alkohol så han blev grundlurad. Storebror sa även ”Luuurad” till honom i slussen. Han blir djupt besviken när det inte finns någon alkohol. Han hade räknat med fest ikväll när Madde kom in. Det brukar ju vara välkomstfest.

20:00 BBT: Stephanie är i rökrutan, Tanja, Therese, Madde och Judith är ute på gården. Judith borstar bort snön på utegården under tiden de pratar. Mitt i allt så säger storebror att nya batterier finns i slussen. Tjejerna sjunger in och byter batterier.

20:10 BBT: Nardos diskar efter middagen, det är skönt att få bort disken så det inte samlas på för mycket. Madde är där och håller henne sällskap och hjälper henne.

20:17 BBT: I det turkosa sovrummet ligger Pedram, Simon och Therese och pratar. Therese pratar om en kollega som gjort ett dåligt jobb. Sen säger Therese att hon är proppmätt. Sen kommer de in på harakiri korven som Pedram åt för någon vecka sen.

20:30 BBT: Katti har tagit en powernap på 30 minuter, och Therese frågar om det var skönt. Katti säger att det var skönt med en liten sovpaus, men fick ny energi i kroppen. Therese och Stephanie har massor med energi så de bestämmer sig för att hoppa runt ett varv kring soffan. Så de börjar skutta runt.

20:38 BBT: BREV!

Storbondens ord är lag förutom tittarnas.

Tittarna har röstat att ni förtjänar en fest. Simon du har 30 minuter på dig att göra något roligt, så får vi se om tittarna tycker du har lyckats och det blir fest.

Han börjar genast planera något roligt för oss tittare så det blir fest.

20:44 BBT: Det blir ett riktigt kaos i det turkosa sovrummet. De kommer fram trosor, bh och Tanjas morgonrock. Therese ska ge honom en enkel make up sen ska Simon köra några skämt för dom vid soffan. Det är mycket folk inblandat och det blir kaos i sovrummet.

20:47 BBT: Under tiden Therese fixar sminket så fixar Tanja håret med hårrullar. Det är stress och panik i rummet.

20:50 BBT: Nu är det dags för show! Judith gör en presentation av kvällens gäst.

Simon kommer från sovrummet och gör entré på scenen. Han går fram och börjar dra några skämt för sina åskådare. Alla skrattar och Simon fortsätter köra ett race för att vinna tittarnas hjärta och att det blir fest ikväll. Sista tricket han kör för kvällen är att trä en kondom över huvudet. Sedan avslutar Simon med att dra med sig gänget till Adrian, som låg i sovrummet under hela showen.


Skribent Ann-Sofie

Yorumlar


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page