top of page

Livefeed Fredagen 5 mars 2021 del 109:05-09:30 BBT: Det spelas en lugn melodi denna morgon som huset får vakna till. Men när den melodin är slut, så blir det ytterligare en hårdrocksmorgon.

Pedram är inte nöjd över musiken, han önskar att de spelade musik som är mysig att vakna upp till.

Simon verkar gilla musiken för han rycker på huvudet och poppar till musiken, sen myser han lite med Stephanie som ligger med sitt huvud mot Simons säng.

Therese och Luis vaknar till, Therese säger att hon har drömt något konstigt i natt och kan inte riktigt förklara vad. Judith som gick upp direkt efter musiken ger Therese sin tjocktröja för hon fryser. Sen går Luis och Therese till toan.

Katti sätter sig upp vid sängkanten, men Pedram vill ligga och vakna till en stund till, så hon lägger sig till rätta igen.

Storebror får säga till nästan samtliga att de behöver byta batterier på sina mikrofoner. Allt för att få upp dom ur sängarna

Stephanie vaknar till och är kissnödig, så hon försöker få liv i Pontus så hon får gå och kissa.

Judith har fixat kaffe och det börjar bli brist på även det berättar Judith, så man får ta en liten skvätt så alla får kaffe. För de vet inte när dom får mer kaffe, eller om de måste spara tills nästa dag.

Tanja och Joel har bytt batterier och går nu och önskar alla god morgon. Judith informerar alla om kaffet, så man tänker på att dela med sig så alla får.

Det är en lugn morgon i vårt kära hus denna fredag. //Skribent Ann-Sofie

Mellan 9.30-13.00 BBT: Har vi inte haft något som har kunnat skriva idag. Men här är lite bilder från förmiddagen. Då huset haft husmöte, dom som sitter säkert har fått koppla loss sig. Och senare ska dom tävla om att kunna rädda någon som sitter löst individuellt dom som sitter säkert. /Helene

Klipp kommer upp senare idag från breven och husmötet.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page