top of page

Livefeed Fredagen 5 Mars 2021 Del 318.01 BBT: Simon och Nardos har precis tävlat i uppdragsrummet om en chans att få slippa sitta ihop. Dom klarar minimum av frågor, så dom blir fria. Båda är superglada och Simon springer runt i hela huset och skriker av glädje. Han springer även ut på gården en sväng.

18.11 BBT: Therese sitter inne i turkosa sovrummet och sminkar sig, Luis sitter bredvid eftersom dom fortfarande är fastkedjade. Therese är nere för flera saker än att bara hänga löst. Det har liksom byggs på under flera dagar. Katti kommer in och försöker förklara att hon hoppas att dom två inte tycker hon är missunnsamm och elak mot dom för att hon gick fram och grattade Nardos och Simon. Hon säger att hon känner sig kluven så klart. Glad för deras skull, men känner för dom båda så klart. Therese fortsätter att berätta för Katti att hon känner sig som en tryckkokare och att det har byggts på under ett tag. Och nu tror hon att storebror kanske låter dom sitta ihop lite till bara för att hon ska explodera, eller att dom får en reaktion från henne.

18.21 BBT: I soffan har Pontus gjort någon form av pokerspel och nu kommer Pontus, Simon, Tanja, Adrian att spela poker. Dom frågar om Luis vill vara med och han säger ja visst. Dom tror att han är en jävel på poker säger Tanja. Han säger inget utan bara sätter sig. Pontus förklarar reglerna för hur dom spelar. Luis ställer frågor och även dom andra. Korten ser väldigt små ut. Men säga vad man vill om detta gäng. Dom är verkligen påhittiga i alla fall och kan roa sig själva.

18.28 BBT: I köket står Judith och gör mat. Hon står och gör en sås. Och Emelie står och tittar på. Hon talar precis om att hon inte gör något utan det är Judith som gör det mesta. Hon har bara tagit ut fisken från frysen, säger hon och skrattar. Men hon är lite av Judiths assistent som hjälper henne när hon behöver. Hon är lite fundersam om det är lönt att göra sig fin för ikväll. Dom spekulerar i om det blir fest eller inte. Emelie tycker det är onödigt att fixa sig om det ändå inte blir något. Simon kommer och hoppar över köksön och säger ”kolla vad jag kan göra…”. Han är fortfarande lyrisk över att äntligen vara fri igen. Så där säger Judith ”grönsaksbädd m torsk”. Emelie tycker det ser jättefint ut, och ser ut som en riktigt fredagsmiddag.

18.44 BBT: Emelie och Judith står och diskuterar hur dom kan se hur en av tjejerna i huset är intresserad av någon. Emelie säger att hon kan se sånt, det är små tecken man kan titta på. Judith säger att hon också har sett det för hon dejtar tjejer så därför kan hon också se sånt. Judith undrar vad Emelie tycker att den tjejen är intresserad av den där killen. Hon säger att hon inte kan bry sig mindre. Hon vill inte dejta någon i huset ändå. Admin gissar att dom pratar om Adrian och Therese. Men ni kanske har något annat tips?

18.50 BBT: Pedram blir kallad till Slussen. Han anar vad som kommer finnas där inne och säger att storebror hört honom. Visst är det alkohol och chips som finns där inne. Och alla blir jätteglada och får massor med energi direkt. Det är skumpa, rött vin, vitt vin, öl, cider och Smirnoff. Det blir allmän utdelning och tjejerna kommer på att dom ska göra Sangria av rödvinet. Therese och Tanja börjar direkt gå till verkat i köket.

19.00 BBT: I rosa sovrummet står Nardos och flätar Stephanies hår. Simon kommer in och skämtar med Nardos hela tiden om att han är glad att se henne, men att han även kan gå en bit bort igen. Han säger att det är sån befrielse att bli fri från det där bältet. I sovrummet håller även Emelie på att fixa sig inför kvällen. Hon tar på sig en balconette korsett som är Tanjas, och funderar på vad hon ska ha till korsetten.

19.11BBT: Nardos och Stephanie började prata om Simon i rosa sovrummet när dom blev avbrutna. Därför har dom gått ut i poolrummet och sitter på var sin gunga vid bardisken. Stephanie säger att hon tycker det känns som att Simon har backat lite från henne. Hon tycker att Nardos och Simon verkar ha en sån fin connection. Men Nardos försäkrar att hon inte ser honom som något annat än som sin bror. Det är syskonkärlek mellan dom. Hon säger att han gillar Stephanie, men att Simon har haft en jobbig relation innan han klev in i huset. Och Nardos tror att det kanske kan bli något efter BB. Men det vet man aldrig. Stephanie säger samma sak när det gäller Simon. Hon vill inte inleda en relation i huset. /Skribent Helene

19:40 BBT: Pedram, Nardos och Adrian är i sovrummet och pratar om hundar. De säger att det är mycket jobb med hund. Nardos berättar om hennes ex som hade hund. Hon säger att hon var rädd för den hunden. Den var jättestor redan som valp.

19:50 BBT: I köket pratar Judith och Simon om bikten. Vad som sänds från bikten. Judith säger att allt vi säger i bikten kommer inte med. De plockar ut de som är intressant säger Judith. Samtidigt så pratar Katti och Emelie om när man har känt sig nere, och då har man gått till bikten. Katti säger också att så mycket hon har gråtit inne i huset, har hon aldrig gjort inne. Allt blir så påtagligt inne i huset, så man har lätt till gråt.

20:00 BBT: Vid köksön pratar Emelie och Therese om bröst och bröstförstoringar. Pedram blir lite chockad när han kommer till köksön för att hämta mat. ”Vad är det jag kommer in till” säger han och skrattar.

Gänget samlas för nu är det dags för middag. Fisk och blomkålsmos blir middagen i huset denna kvällen.

20:10 BBT: Det är trevlig stämning kring bordet. Nardos frågar vem det är som har lagat maten. Judith svarar att det är hon och Emelie. Emelie säger att Judith har gjort de mesta. Nardos säger att detta var ”fett gott”. Det blir applåder för god mat kring bordet. Simon säger även han att detta var as gott.

20:24 BBT: Maten är uppäten och nu plockar var och en in i diskmaskinen direkt efter maten.

Nardos har gått in för att det är party nu! Hon försöker lära Katti att dansa med rumpan, men Katti säger att hon knappt har någon rumpa. Men de får till en liten dans där i köket till slut.

20:30 BBT: Emelie hjälper Nardos att piffa upp sig lite för festen. Nardos känner att hon behöver det då alla andra har piffat till sig så snyggt.

Emelie berättar lite hur det var att vara ihopsatt med Adrian. Emelie känner att det blev lite stelt då han bara varit inne i huset 3 dagar, de andra som blivit ihopsatta har känt varandra längre. Så det blev lite stelt i början säger hon, men det blev bättre sen.

20:39 BBT: Slussen öppnas och Judith och Stephanie går in och ser att det finns ingredienser till santarias (tyckte de sa det). Simon kommer också in till slussen och hjälper Judith att bära ut allt till köksön. Judith börjar direkt blanda i ordning i den stora behållaren. De tar sig även en skål när allt är färdigblandat. Är det nu festen börjar?

20:45 BBT: Storebror hör önskan om musik, och självklart får de musik och alla kring köksön går igång och börjar dansa. Pedram njuter av friheten och gör en kullerbutta vid soffan. Stephanie och Tanja kör en dans i köket! Nu börjar det minsann bli feststämning i huset!

Pontus ligger dock i sin säng och verkar inte vara taggad på fest idag.

20:51 BBT: Joel kör lite ragg repliker till Tanja, det går sådär. Simon säger att han ska köra ragg repliker till honom istället. Joel nappar på det och går fram till Simon och säger ”Gud vad varm du är, ta av dig tröjan!” Simon tycker att Joel kan bättre och säger att han ska dra ut honom på Stockholms klubbarna när de kommer ut från huset.

Ragg replikerna fortsätter, Joel fortsätter ragga på Stephanie och sen fortsätter han med Tanja igen.

20:58 BBT: Therese börjar prata med Adrian vid köksbordet. De pratar om biljard och när man kunde gå på krogen innan coronan kom och förändra allt.

Therese berättar sedan att hon jobbar på universitet och att hon jobbat hemifrån sen coronan kom. Hon berättar lite vad hon jobbar med, vad hon har läst och att hon har hunnit flytta från Karlskoga till Stockholm.

Skribent Ann-Sofie

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page