top of page

Livefeed Måndag17 majGod morgon BB- älskare Det är en ny vecka i vårt kära hus och veckofinalen börjar sista veckan där allt kan hända. Det är en lugn morgon i huset, de flesta har kommit upp och idag firar de Norges nationaldag De flesta sätter sig ner och äter frukost tillsammans runt matbordet, och den goda stämningen i huset fortsätter.

Tanja, Nardos och Judith sitter i vardagsrummet och skriver sina tal medan Simon sitter i köket och Emelie sitter i hålet i väggen. Alla ser väldigt fokuserade ut och det syns verkligen att de anstränger sig.

Emelie och Judith har fått in ingredienser för en tårta som de börjar göra i ordning. Allt måste vara perfekt för att fira sjuttonde maj – Norges nationaldag. De båda tycker det är jobbigt att de ska hålla tal. Judith tycker att det är stor press för att hennes pappa är norsk så hon måste verkligen göra detta bra för hans skull.

Deltagarnas tal på norges nationaldag Alla samlas i soffan och Simon välkomnar alla till sjuttonde maj firandet. Han börjar med sitt tal som är väldigt roligt och de andra skrattar. Sen tar Emelie över scenen och talar till norska folket. Alla får sin spotlight och de flesta talen är positiva och glada. Däremot Judith talar om sin besvikelse kring det norska språket och antal timmar hon behövt spendera på att bråka om vad som är rätt med hennes pappa. Efter talen så äter de tårta. Emelie har gjort i ordning den och den ser väldigt god ut. När tårtan är uppäten så är det klart att norska nationalsången sjungs.

Fix inför veckofinalen Kvällens sista veckofinal innan finalen är här och deltagarna gör sig klara och fina för kvällen. Tanja har hjälpt Judith med att raka hennes hår på sidorna, det blev inte så bra efter Adrian hade hjälpt henne sist, så hon är lite tveksam om Tanja fixar detta. Men rakapparaten hamnar i Tanjas händer och hon säger att detta kommer gå bra. När Judith är klar så är det Pedrams tur, men Judith hjälper honom denna gången, Tanja fixar naglarna i relaxen och pratar med Simon samtidigt. Simon firar Norges nationaldag ordentligt för han har målat hela ansiktet i rött och blått. Tanja och Simon går in till rosa sovrummet, därinne sitter Emelie och Madde och gör sig i ordning för kvällen. Dom har börjat packa väskorna lite smått och nu sitter Emelie och målar sina naglar. Dom pratar om musik och olika låtar. Pedram är nu klar och Judith vill att Simon kollar om det blev bra, och Simon tycker det ser bra ut, men säger lite på skämt att Adrian skulle ha gjort det bättre. Madde håller på att platta sitt hår och säger till dom andra att dom måste komma ihåg och vinka titt ut till Alicia klockan fem idag. Det får dom inte glömma säger dom. Det är lugnt i huset, Emelie ligger och berättar något för dom andra som halvsover i sängarna medan Simon masserar Emelies fötter. Nardos kommer in och säger att maten är klar, Emelie och Madde är mätta fortfarande så dom kommer att äta lite senare. Simon, Nardos och Tanja sätter sig och äter för dom är sugna på mat. Simon ska betygsätta Nardos köttfärssås nu, han smakar och säger att det var helt ok men lite smaklöst så han saltar lite. Men han säger att det är gott.

Edward Blom & Glass – Lugna Puckar! Efter middagen. Säger alla tack för maten. En del går och vilar. En del äter glass. Och stannar kvar vid köksbordet. Efter att Emelie har ätit glass så ska hon duscha. Kvar ensamma vid köksbordet sitter Nardos och Judith. Pedram kommer ut i köket och gör dom sällskap också. De pratar om Edward Blom. Nardos är nyfiken på vem det är. Hon har ingen aning om hur han ser ut. Madde kommer ut i köket och äter glass. Nardos plockar undan i köket och städar och plockar ur diskmaskin. Hon ska också gå och göra iordning sig säger hon. Madde börjar med disken. Tjejerna börjar göra sig iordning. Madde med brun utan sol. Och Emelie fixar sig framför spegeln. Nardos kollar efter kläder. Tanja vilar/sover. Judith tar lite brun utan sol i ansiktet. Simon borstar tänderna. Pedram kommer in i sovrummet och lägger sig i en av sängarna. Det blir nog inte bättre än så här denna eftermiddag. Edward Blom och Glass och göra i ordning sig har denna timme handlat om Men det är så det brukar vara när det är veckofinal P: lugna puckar inför direktsändningen // skribent cissi

Dessa 100 dagar snart över! De sitter kvar inne i sovrummet och pratar om lite allt möjligt. Emelie och Madde sitter framför spegeln. Nardos ligger i en säng. Judith o Pedram i en annan säng. Simon står upp inne i sovrummet och pratar mest av dom alla. De är den ena diskussionen efter den andra. Gänget kör tittut med bla Adrian och Alicia "osäker på stavning på hennes namn". Så roliga dom är. Tanja har sovit i flera timmar nu på eftermiddagen. Simon försöker väcka henne med att busa med ketchup. Tanja är jätte trött men sätter sig upp i sängen. Tanja och Judith går ut på ute gården med en varsin kopp kaffe och Tanja tar en cigg. De sitter och pratar om att dom är på semester nu. Pedram kommer ut och nyser, Prosit. Det sitter kvar där ute på ute gården. De andra är inne och fixar till sig. Tanja frågar Pedram om hur det känns idag. Han säger att det känns bra men han väntar på väskorna. Han säger att vill tittarna ha kvar mig så tackar han för det annars är han nöjd över sin tid i huset. Han är inte så nervös inte än. Tanja säger att hon drömde att hennes syster Jessica va programledare för Big Brother. Snart inväntar vi brev på att dom som hänger löst ska packa väskorna. Annars är det bara kaffe häng och lugna gatan och fixa fejset så dom ser bra ut inför direktsändningen av veckofinalen. Tiden har gått riktigt fort, Dessa 100 dagar. Snart är BB slut och vad vi ska sakna BB och tomt kommer det bli. Eller hur?!?<3 // Skribent cissi

Glad sjuttonde maj!!

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page