top of page

Livefeed Måndagen 1 Mars 2021 Del 213:15 BBT-13:36 BBT: Utelunch med grillade hamburgare gjorda av Emelie och såsen till har Judith gjort. Alla säger att det är jättegott och Simon undrar hur många man får. Men de har inte gjort så många så det räcker med två till alla. Dom drygar ut det med lite korv också.

13:40 BBT – 14:38 BBT Det har varit en lugn eftermiddag så här långt i huset. Efter grillningen på gården går en del och duschar, andra vilar. Och några tar hand om disken, medans bla Luis sitter vid köksön och äter, då han kom lite senare.

14:40 BBT: Pedram står i badrummet och ber storebror om varmvatten i duschen. Storebrors röst hörs i högtalare ”NEJ”. Han ber med sin ödmjukaste stämma, och säger att han verkligen behöver duscha, eftersom han har problem i baken idag pga harakirikorven. Men storebror verkar inte ge med sig. Antingen får han duscha i kallvatten eller inte alls. Han har väntat en timme nu på att det ska bli varmvatten. Judith kommer in och undrar vad som händer, då berättar han för henne vad som hänt. Och säger att ”Livet är hårt just nu…”. (Filmklipp finns i Facebookgruppen)

15:00 BBT: Ljuder ”HESA FREDRIK” över hela Farsta och BB-huset. Det är den första måndagen i månaden, då testas alltid varningslarmet. Inne i BB-huset sitter Luis, Jesper, Adrian, Pontus och kör med frågeleken 20 frågor. Man tänker på en person och de andra ska gissa vilken det är. Tanja kommer till soffan och vill också vara med. De förklarar reglerna för henne.

15:07 BBT: Pedram duschar äntligen MEN i kallvatten, och han lider stackarn. /Skribent Helene

15:20 BBT: Therese håller på att göra sig i ordning, just nu håller hon på att smörja in sig med brun utan sol. Det är flera i det turkosa sovrummet som ligger och vilar. Katti ligger i sin säng, hon är dålig. Hon känner sig febrig. Pontus har spring i benen och börjar spexa lite. Han får lite brun utan sol av Therese på händerna och börjar springa runt och spexar.

15:35 BBT: Inne i badrummet håller Simon på med sitt hår, han funderar på varför håret är så rakt. Tanja och Pontus är med inne i badrummet och spexar om allt möjligt. Sen bestämmer sig Simon och Pontus för att köra en bikt ihop. Men de får inte komma in, efter kort stund blir Kattis kallad till bikten, antagligen för att få medicin. Men när hon kommit ut får dom gå in och göra sin bikt. Resten av deltagarna slappar i soffan och väntar in veckofinalen, medan några fortfarande håller på att göra sig i ordning. De väntar också på brevet om packningen som bör komma snart.

15:42 BBT: Judith hjälper Tanja med kläder inför kvällen. Tanja har bestämt byxor, men nu ska de bara hitta en överdel som ska passa också. Byxorna är vita, så de letar efter en topp som ska passa. Therese sitter och sminkar sig samtidigt som de letar kläder och frågar om någon av dom har en skrikig ögonskugga. Judith säger att hon har och visar Therese, hon tycker färgen är snygg och frågar om hon kan få låna lite. Kör på säger Judith.

15:51 BBT: Katti och Stephanie är ute på gården. Stephanie röker och Katti väntar på sin tur. De pratar om brevet om att väskorna ska packas, att de brevet inte kommit än. Stephanie har en magkänsla att både Katti och Jesper får stanna, hon tror Pedram åker. Jesper kommer ut på gården, och de frågar honom hur det känns. Jobbigt säger han. Stephanie säger återigen att hennes magkänsla säger att Jesper och Katti får stanna. Efter en stund kommer Simon ut och sjunger, men han får direkt en tillsägelse av storebror att inte sjunga på kommersiell musik.

16:12 BBT: Det är häng i det turkosa sovrummet. Stephanie sitter bredvid Therese och sminkar sig. Tanja fixar sitt hår, Simon och Jesper försöker komma på en egen DJ låt. Judith säger att de kan få göra en låt om hennes humör. Det är en lugn stämning i huset, de går och väntar på veckofinalen och fest nu.

16:27 BBT: Pedram väntar på sina väskor så han kan packa. Han funderar även vad han ska ha på sig ikväll. Pontus säger att han ska ta på sig det snyggaste han har. Judith håller med!

16:40 BBT: Judith hjälper Tanja att våffla håret. Med det håret och klädseln så ser hon ut som en hipp hopp brud. En riktigt snygg outfit för kvällens veckofinal. Simon började läsa kalle anka, men lyckades somna.

17:05 BBT: BREEEEV! Adrian läser brevet de väntat på. Katti, Jesper och Pedram era väskor står i slussen. Packa väskorna. Väskorna ska vara i slussen senast 19.30.

17:10 BBT: Katti har sminkat sig litegrann och hon börjar sedan packa sin väska. Pedram har börjar packa sin väska och Simon har återigen gått och lagt sig för att sova en stund. Det tar på krafterna att vänta in veckofinalen ;)

17:30 BBT: Adrian känner för att ha brun utan sol på sig. Nardos hjälper honom med det. Judith säger att hon måste smörja in snabbare. Emelie har också börjat göra sig i ordning och sitter och sminkar sig just nu.

17:48 BBT: Tanja och Adrian sitter och pratar om tatueringar. De pratar om olika motiv de tycker om och vart det gjorde ondast att göra tatuering. Tanja visar sina tatueringar som gjorde mest ont.

17:55 BBT: Pedram har packat klart sina väskor och ställt dom i slussen. Han har även klätt upp sig riktigt snyggt. Judith hjälper honom med att knyta skorna. När det är klart så får Judith en puss som tack.

Skribent Ann-Sofie

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page