top of page

Livefeed Onsdag 14 april del 2

Livefeed Onsdag 14 april del 2

13:00 BBT: Pedram och Adrian sitter på gungorna i poolrummet. De snackar om att det finns massa onödigt tjafs och drama. Saker som kan undvikas men som folk bråkar om för att de har tråkigt typ. Det är inte ens roligt tycker Pedram. Han säger att han kommer skapa ett stort drama för att folk ska förstå konsekvenserna av det. Emelie säger att Pedram bara borde ignorera de som triggar honom. Pedram tycker att man indirekt uppmanar mer då och att man borde säga ifrån.

Dennis säger att han inte pallar med mer drama. Det är onödigt och nu har det varit drama 4–5 dagar i rad och det är inte nice. Han anser att det tar för mycket energi från honom trots att han inte är inblandad i bråken. Det blir tydligare att paktandet har börjat även om folk säger att de inte ska pakta, de kommer göra det omedvetet. Till exempel som nu, alla sitter i olika delar av huset och pratar skit om varandra.

13:40 BBT: LUNCHDAGS!! Mat-teamet har lagat ris med kassler och ananas.

14:00 BBT: Mergim och Nardos går till poolrummet för att Nardos vill veta hur Mergim mår, han verkar nere. Hon förstår anledningen men vill höra hur Mergim känner. Efter knappt några minuter så kommer Pedram ut och sätter sig för att prata med båda de. Först riktar han sig mot Nardos och frågar om hon är arg på honom. Nardos svarar att hon inte är arg men hon är besviken för att Pedram inte själv kan stå upp för saker som är sanna. Till exempel när det gällde att Nardos skratta åt skämtet om hur Pedram ska ta hand om sin fru om han inte ens kan diska. Det var från början Judith som skämtade om det och Nardos bara skrattade med alla andra. Nardos blir besviken att när Adrian påpekar det och får det att låta som att det bara var Nardos som gjort fel. Hon anser att Pedram då kunde säga det själv och framförallt rikta sig mot Judith först som faktiskt började skämta om det. Nardos fortsätter att berätta om när de gick in i uppdragsrummet för att blocka någon från immunitet. Att han inte kunde ställa sig på samma sida som Nardos och säga emot det orättvisa argumentet som Tanja la fram mot Mergim: att han varit med i bb tidigare. Nardos anser att man skulle kunna säga exakt samma sak om Tanja, hon har varit med på ett av de största programmen i Sverige, och då hade det också varit orättvist att använda det argumentet.

Pedram säger att om det finns ”spelare” och ogenuina personer så finns de mest i rosa sovrummet. Nardos fattar inte vad han menar. Hon är inte så spelmedveten person. Hon försöker tänka igenom det och Pedram tror först bara att Nardos låtsas att hon inte fattar. Sedan inser Pedram att hon verkligen inte vet och säger att han inte kommer name-droppa men att när tiden känns rätt så kommer Pedram säga till Nardos vem han syftar på.

14:30 BBT: BREV! Adrian läser. Nu kommer immunitetstävlingen börja snart. Mergim blev blockad och får inte tävla om immuniteten. På storebrors order ska alla förutom Mergim gå in i uppdragsrummet.

14:40 BBT: Nardos och Adrian går ut till poolrummet och pratar. Nardos förklarar direkt att hon inte fattar hur Adrian bara fokuserade på hur hon reagerade och inte vad de andra i rummet sa. Adrian säger att det inte var meningen. Nardos lyfter att Adrian försvarar Pedram och lägger sig i grejer som inte angår honom men när Nardos blev kallad för Kim yung un så försvarade inte Adrian henne. Trots att Adrian visste att Nardos inte ville bli jämförd eller kallad för en diktator. Adrian förstår det och han vet att hon inte ville bli kallad för det och Adrian ber om ursäkt. Han tror att mycket berodde på tema-veckan och hierarkin som fanns inom gruppen.

14:50 BBT: ”Detta är Big Brother, alla ska genast samlas i uppdragsrummet”

Inne i uppdragsrummet står det stolar och på stolar finns det telefoner. Simon läser instruktionerna. De ska hålla telefonerna mot örat och varje minut kommer det ringa. Då ska de svara ”hallå, det är *deras namn*”. De ska hålla armbågen rakt ut så den får inte vila mot deras knä eller kroppen på något sätt. Telefonerna är ganska tunga, för killarna väger telefonen 2kg och för tjejerna väger den 1,6 kilo. De får inte heller luta telefonen på axeln. Alla sätter sig och de startar tävlingen.

Skribent Rawwee Bee

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page