top of page

Livefeed Onsdag 14 april del 318:00 riiing riiing..Tävlien pågår fortfarande! Efter 3 timmar och där sitter Pedram & Adrian. Vem vinner, de återstår att se. Klockan är 18:20 och ingen av dom verkar vilja ge upp eller ser ut att vara trött. Skam den som ger sig, sägs det. låt bäste man vinna.

18:30 Bläddrar över till sovrum 2. Där sitter Nardos och Tanja och pratar om tidigare valet av blockeringen av immunitet. Tidigare idag valde Tanja och Simon och Mergim och Nardos ut Mergim att han skulle bli blockerad till immunitet. Anledningen till att Tanja sa Mergims namn som nummer 1 är dels för att han har varit med en gång tidigare år 2020. Tanja ville hellre ge dom andra chansen som är med i årets säsong av BB 2021. Dom som är med i år som bara har varit med en säsong och inte 2 som Mergim.

18:37 Släpper Pedram & Adrian telefonerna. Dom får lämna rummet. Vem vann är den stora frågan. Direkt när dom kommer ut ur rummet tar dom för sig av maten som står framdukad på köksön.

14:50 kallade BB in alla deltagare till uppdragsrummet då tävlingen började. Så från 14:50 till 18:37 har Pedram & Adrian suttit på en varsin telefon inne i uppdragsrummet och tävlat.

18:50 Nardos och Tanja fortsätter diskuterar kring det ena och det andra.

19:05 Går Nardos och Tanja ut ur rosa sovrummet.

19:05 Breev. Joel läser. Pedram och Adrian ni satt 3 timmar och 40 minuter. Med 0,3 sekunder vann Pedram då hans telefon landade sist på golvet. Du kan inte bli nominerad imorgon och kan flytta på din kylskåpsmagnet då du denna vecka sitter säkert. Grattis Pedram. Övriga deltagare kramar honom och gratulerar honom.

19:15 Mergim och Tanja går ut och röker. och pratar om valet hon och de andra gjorde då dom valde Mergim. Tanja säger att hon vill ge sin förklaring till Mergim själv. och hon berättar sin version för Mergim. Jackie vill gå ut och röka men då säger Tanja kan vi få nån minut själva en kort stund. Jackie går in igen. och samtalet fortsätter. Tanja förklarar att hon tycker om Mergim jätte mycket och ber om ursäkt men varför hon valde han va anbart för att han va med förra året och det va mer rättvist att göra så. Tanja säger även att när Mergim o Julia kom in i huset så skulle ni bara komma in och ha roligt därför tänkte jag som jag gjorde. Efter dom har rökt klart så går dom båda in. Mergim går direkt in till rosa rummet till Nardos och Joel och han säger att han nu förstår varför dom valde valet som Tanja bla gjorde. //Skribent Missis Cissi

19:35-20:30 BBT: Nardos och Mergim är i sovrummet och pratar.

Dom pratar om nomineringar och pakter, Mergim berättar att han maxa när han pakta. De fortsätter prata om det och Mergim nämner att man kommer börja tänka taktiskt.

Judith och Tanja sitter och pratar i andra sovrummet, de tycker stämningen i huset har blivit annorlunda. Det är små grejer som blir stora grejer hela tiden tycker dom. Tanja tycker man ska ha roligt och speciellt ha kul här inne.

Alla är samlade i rosa sovrum och Mergim vill säga något när alla är samlade. Först skojar han om att han ska lämna, men sen säger han att han skoja.

Men han säger att han har varit nere idag och han tyckte det var jobbigt att inte få delta i tävlingen, att han blev blockad för att han varit med en gång tidigare. Han förklarar för gruppen att han är känslig och har hjärnspöken men att han arbetar med dom hela tiden. Men han förklarar läget för alla och de avslutar med att göra en grupp kram.

Sen tycker dom att dom ska få in dricka och få ha fest.

Emelie undrar hur lång tid det kan ta att göra drinkar egentligen. De skulle ju få drinkar ikväll säger hon.

Adrian har ont i axeln efter tävlingen idag, Madde frågar om hon ska massera, han undrar om de hjälper. Madde tar fram olja och masserar honom.

Mergim, Emelie och Joel pratar om drinkar, Mergim berättar hur han gör drinkar, Emelie berättar hur hon brukar för festa och sen berättar Joel hur han gör när han för festar.

Nardos och Jackie sitter vid köksön och pratar. Jackie vet att hon har humörsvängningar ibland säger hon och det kan visas utåt. Nardos säger att hon märker på Jackie att hon bär på mycket smärta. Nardos säger åt henne att vara stark, sen tycker hon att det är synd att gruppen är som den är just nu.

Det kommer in ett brev som Pedram ska läsa

Breakdance, disco, på med smink och fixa er för 80 tals festen börjar nu!

De springer till slussen där de hittar massor av godsaker, de pyntar även köket med en 80 tals plakat som de sätter på köksskåpen.

Musiken spelas och dansen är i full gång, tjejerna dansar och har roligt samtidigt som de blåser såpbubblor.

De börjar leka, första leken är hela havet stormar.

20:35-21:00 BBT: 80 tals festen är i gång

Första rundan av hela havet stormar är över och det var Jackie och Adrian som var kvar till slutet, men det var Adrian som vann denna gången. Deltagarna njuter av musiken och allt godis och chips de har fått in, ja alkohol har dom också fått in såklart. Emelie, Madde och Joel sitter vid köksön och pratar om skoldiscon man var på förr. Madde berättar om första hånglet och då säger Emelie att man var väldigt nervös för att det var första gången, dom fortsätter sen samtalet.

Vid bordet sitter man och äter chips och njuter av tillvaron. Nardos börjar prata med Simon om att folk har olika åsikter. De börjar prata om bekräftelse från utsidan, Simon känner att han fick det igår när han och Tanjas målningar blev framröstad. Nardos säger att hon saknar Stephanie. Simon säger att Nardos har tittare som röstar på henne. Hon har ju blivit räddad av tittarna en gång. De fortsätter prata lite om ämnet, sen berättar Simon för Nardos varför han inte ville skapa en relation med Stephanie, just för att man blir ledsen om man skiljs åt. Sen berättar han om sitt ex. Simon hoppas att Stephanie mår bra, Nardos säger att hon har kvar Stephanies kylskåpsmagnet och vill du ha den en stund så får du det säger Nardos. Simon säger att han vill titta på en ikväll innan han lägger sig. Sen vill Simon bikta sig så han går till bikten. Deltagarna chillar och pratar om allt möjligt och dom har det trevligt.

Adrian och Mergim sitter och pratar om hur de tänker på saker, dom kommer överens om att dom inte ska bråka eller tjafsa på en vecka. Mergim säger att han är rädd för allt och att han inte litar på Pedram längre, efter valet idag.

Nardos sitter ute med Jackie när hon röker, Nardos säger att vill hon prata så är det bara att säga till. När Jackie har rökt klart så går dom in och dansar. //Skribent Ann-Sofie

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page