top of page

Livefeed Onsdag 17 februari, 2021 (Del 1)
09:00-09:30 BBT: Det är Judith, Pedram och Luis som är vakna först i huset idag.

Judith upptäcker att någon har lagt in osthyveln i kylskåpet, vilket hon inte tycker är så hygieniskt. Hon säger att det samlas mycket bakterier på den, hon frågar även om det är värt att ta upp detta med dom andra.

Runt kvart över nio börjar det tjuta och Nardos namn kommer upp på skärmen. Judith springer till Nardos och väcker henne och alla andra. Till en början förstår inte Nardos vad som händer, men till slut fattar hon och kommer upp. De hjälper henne med skydd och sedan när hon ska springa till ljudet slutar det tjutande ljudet, men det kommer igång lika snabbt igen. Hon springer till hjulet och börjar krypa. De flesta kommer ut och hejar på henne.

Efter några minuter kommer fanfaren och hon är klar för denna gången.

Nu ska de börja med frukosten!

10:00 BBT: Judith har börjar lite med frukosten, det blir bland annat äggröra och till sin hjälp har hon Luis i köket. De ska även steka bacon, så det blir nog brunch innan dom är klara.

De andra håller på att fixa sig och städar i ordning i sovrummen, bäddar sängar osv.

10:40 BBT: Brev!

Senare idag är det dags för första lagtävlingen!

Det laget som vinner sitter säkert i kommande veckofinal medans det förlorande laget hänger löst och någon riskerar att lämna Big Brother.

10:50 BBT: Frukosten drog ut lite på tiden, så det blev en brunch istället. Judith har gjort sin äggröra som nu är klar. Pontus tycker en ser sjukt god ut. Simon är nöjd för han får Nardos stekta vitlöksbröd.

Nu sitter alla till bords och avnjuter sin brunch.

11:10 BBT: Samling i soffan!

Det är dags för lagindelning.

Lag rosa:

Pontus

Jesper

Pedram

Luis

Therese

Simon

Lag grön:

Judith

Katti

Emelie

Stephanie

Nardos

Joel

11:50 BBT: Pontus går runt och kollar med alla så lagindelningen känns okej. Han insåg efter sitt val att det kanske blev lite ojämnt.

De flesta tycker det känns okej men Joel verkar lite missnöjd. Pontus själv verkar ångra lite, men valet är nu gjort.

12:00 BBT: Pontus, Simon, Pedram och Judith är i gymmet och tränar lite.

Simon frågar Pontus hur det känns att vara i huset nu, och han tycker det känns bra. De pratar också om att de inte tycker om när folk känner sig utanför.

12:25 BBT: Therese, Stephanie, Emelie och Joel är kvar i gymmet och tränar lite styrka. De gör olika övningar med vikter. Joel vill ha större rumpa, så tjejerna försöker visa honom olika grejer och vikter.

Joel ska nu testa en stång med vikter som han ska lyfta med nacken, han är lite nervös och rädd. Han säger flera gånger ”jag kommer dö”

12:45 BBT: Flera har samlat sig i soffan och spelar kast med kork, vad det går ut på är oklart, men de pratar om poäng. De som spelar just nu är Pedram, Pontus, Emelie och Judith. De har delat in sig i lag. Det blir allt fler vid soffan som tittar på! De laddar upp för tävling!

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page