top of page

Livefeed Onsdag 17 mars del 109:00 BBT: Strax innan klockan nio så tänds lamporna i sovrummen. Judith är först upp och kollar igenom huset.

Vid nio drar hockey musiken igång och Judith går in och frågar om Simon har busat inatt. Det är tydligen tandkräm överallt i badrummet, köket är det också lite kaos i.

Katti säger att hon tror det är Joel och Stephanie som gjorde något innan de gick och la sig igår.

De flesta vaknar men kliver inte upp utan ligger och drar sig en stund i sängarna.

09:10 BBT: Efter stund kommer även Katti upp och börjar göra sig i ordning, Simon och Stephanie ligger i sängen och pratar med Judith. Judith frågar Stephanie om hon har busat inatt, men hon säger att hon inte har gjort något, tror dom henne inte så säger Stephanie att de kan fråga Pedram. Stephanie säger att hon har legat i sin säng.

09:20 BBT: Storebror tycker de är lite sega med att komma upp, så storebror säger att Tanja, Pedram, Simon, Stephanie och Katti ska byta batteri på sina mikrofoner. Allt för att få upp dom. Men Pedram fortsätter att sova, så det slutar med att storebror säger Pedram x antal gånger i olika volymer så han vaknar. Sen får han sin favorit låt, då tycker han att de ska sluta säga Pedram så han får lyssna på låten. Men de fortsätter säga Pedram. Nu är minsann Pedram vaken för det är flera som samlas kring Pedram och härmar det storebror säger.

09:29 BBT: Frukosten är på gång och det har lite ägg problem denna morgon. Det finns elva ägg och de är tolv personer. Judith la fram ett förslag om att de som sitter säkert inte kanske behöver ha ägg när dom troligen inte ska tävla mer. Joel får i uppdrag och fråga om alla vill ha ägg, så de kan komma fram till en lösning. Simon kommer till köket så Judith frågar honom om han vill ha ägg. Han svarar nej tack så då var problemet löst. Madde börjar rosa lite bröd och har dukat fram mjölk och yoghurt.

09:40 BBT: Alla sitter nu vid bordet och äter en stark frukost så de orkar med dagens händelser. Tanja tror det kommer bli något fysiskt även idag. De pratar om träningsvärk, men ändå orkar vissa hålla sig uppe länge och hålla på med prank säger Simon och skrattar. Judith säger att hon inte har gjort något prank i natt för hon var så trött igår så hon la sig tidigt

09:50 BBT: Diskussionen om nattens prank fortsätter och de försöker nu ta reda på vem det är. Joel försöker försvara sig med att han sov hela natten. Nardos blir lite trött på diskussionen och säger att någon har gjort det, den som har gjort det vet om det, då är det bara att den personen börjar städa. Stephanie tyckte sig se en vit gubbe gå i huset i natt, Nardos säger då att vi inte får prata om produktionen. Sanningen kommer fram till slut, det är Joel som har prankat med all tandkräm inatt. Han kommer att få städa allt inne i badrummet idag.

10:00 BBT: De flesta har nu ätit upp frukosten, Nardos upptäcker att hon har fått kaffe på sin matchtröja och börjar fundera på hur hon har fått kaffe på sig. Pontus sitter kvar och äter frukost och pratar med Tanja och Adrian. Tanja har en grym träningsvärk, hela kroppen känns kaos säger hon.

10:07-10:25 BBT: BREV!

Senare idag fortsätter hockeymatcherna. Alla lag som hänger löst ska tävla och försöka vinna immunitet. Katti, Adrian och Nardos, ni vann igår och sitter säkert. Ni ska göra ett uppsnack, allt finns i annexet.

De går in i annexet och läser nästa brev, där läser dom att de ska ha ett uppsnack om dagens matcher, där de ska göra en analys om lagens spelare, resonera hur lagen kan byta målvakter och utespelare.

De pratar taktik hur lagen borde göra. I annexet finns en tavla på spelplanen och magneter på alla spelare som ska spela idag. De placerar magneterna lite hur de tycker lagen borde spela och resonerar kring det. De säger att Simon är stark spelare, de säger att det kommer bli mycket närkamp mellan Pedram och Pontus.

De säger att Judith är en stark spelare som inte ger sig i första laget. De säger att Emelie är starkare än Madde, men Madde har en bra kondition. Joel är väldigt tävlingsinriktad säger dom, men han sköter det på ett väldigt snyggt sätt.

Adrian behöver springa på dass, så Katti och Nardos fortsätter snacket, så ska Adrian kolla vilken spelare som ska få komma in på intervju. De tycker att det gula laget ska prova att ha Pedram i mål, för han är väldigt hetsig ute på planen och siktar inte så bra.

10:27 BBT: Det gula laget är i soffan och Emelie frågar Pedram om han vill vara målvakt. Pedram går runt och verkar fundera kring det.

10:29-11:12 BBT: Judith är första gästen till uppsnacket. De hälsar henne välkommen till uppsnacket.

Judith berättar att de har börjat förbereda sig för dagen. De ska stretcha lite nu innan matchen.

Nardos frågar om de ska ha samma taktik, och Judith säger att de ska ha samma taktik som igår men med mer cirkulation och uthållighet. De ska peppa varandra så de får energi säger Judith.

Snacket går fort. Adrian frågar om det blir annorlunda om det rosa laget tar Tanja som målvakt istället för Simon. Judith tror att det som blir är Simon måste tackla sina aggressioner.

Adrian säger att det verkar som att lag grön har bra struktur på vad de ska göra, taktiken är bra.

Judith säger att hon alltid varit back och är hungrig på att vinna.

Pontus blir nästa gäst och även hans hälsas välkommen.

Pontus berättar att laget hade snackat om matcherna igår. Han lånar pennan och ritar hur laget är just nu. Han berättar att de uppfunnit en dryck som kommer göra dom starka inför matcherna idag.

Nardos frågar vad han tyckte om matchen mot Judiths lag igår. Pontus säger att de var mer sammansvetsade och sen har de Judith som krigar på.

Pontus tycker hans lag är starka, har en bra laganda, sen säger han att Simon kommer att spela ute i dagens match istället för att vara målvakt.

De pratar om matchen mellan det gröna laget, Pontus säger att de hade en bättre laganda än vad lag rosa hade. Pontus säger att Tanja troligen kommer stå i målet idag. Han säger att det kan vara svårt att vinna mot Judiths lag just för att dom är så starka.

Pontus berättar att han har hört att Pedram kommer stå i mål idag, vilket kan gynna lag rosa lite, men de har fortfarande bra spelare. Emelie och Stephanie är starka trots att de inte gillar hockey. Det blir en jämn match säger han.

Nardos pratar om svagheter och Pontus säger att de är dåliga att skjuta på mål.

Pontus tror att Judiths lag vinner idag igen, med stora siffror. Adrian tipsar Pontus att psyka motståndarna. Nardos säger att de ska peppa varandra och tro på sig själva.

Pedram är nästa gäst och han hälsas välkommen.

De frågar hur han mår och han säger att han mår bra, men har ont i benet efter matchen igår. Han kände smärtan efter matchen när allt hade lugnat ner sig.

Adrian frågar om han kommer att vara målvakt idag, Pedram säger att de har pratat om det men att de fortfarande funderar kring det. Adrian frågar om de har kört massage på ryggen. Pedram pratar om att de kör med liniment just nu.

Pedram säger att laget har en bra laganda, de är målinriktade, vi har märkt laget svagheter och styrkor och byggt upp en bättre laganda.

Lag gul har inte spelat mot dessa lagen tidigare, Pedram säger att Judiths lag är väldigt starka, med en bra målvakt som är stabil och vaken.

Lag rosa, så har de Tanja som är en duktig spelare, Pedram säger att Pontus jagar mål och till slut får han in ett mål. Simon är en bra målvakt som psykar andra spelare säger Pedram.

Han frågan vilket lag de har störst chans att vinna mot.

Pedram säger att de går in för att vinna alla matcher, men det ställer till det lite med tanke på att ett lag har en som spelat hockey tidigare. Det kommer bli en hård kamp mot alla lag idag.

Adrian säger att Judith kommer ligga på, Pedram säger att de ska försöka täcka Judiths skott och hålla koll på henne. Han säger att Judith är det största hotet i det gröna laget.

Adrian säger att de ska peppa varandra och ta vara på pauserna när dom kommer.

Pedram frågar Adrian som är proffs, hur man ska få upp pucken. Adrian ger honom några enkla tips.

Nardos säger att de blev väldigt trötta fort igår. Pedram säger att det var tuffa motståndare med bra försvar. Det blev svårt att gå tag på pucken, vilket gjorde att man blev trött fort. Man trötta ut sig på att bara jaga pucken.

Adrian ger Pedram lite mer tips hur de kan bli starka. Pedram visar på tavlan hur de har tänkt när de ska möta det gröna laget.

De tackar Pedram för uppsnacket.

Nardos, Katti och Adrian summerar allt de har fått höra nu.

De säger att Judiths lag är starka. Lag rosa måste börja med att tro på sig själva.

11:13 BBT: Pedram kör ett snack med sina lagspelare i poolrummet, hur de ska spela idag. Emelie frågar vart hon ska stå, Pedram säger att hon ska försöka blocka Madde så hon inte får någon chans.

Han visar tydligt vart han vill ha sina lagkamrater. Stephanie har hört lite om lag rosas taktik, så hon berättar lite om det, men de vet inte om de kommer mötas idag. Pedram säger att Emelie är en bra spelare ute som krigar. Emelie berättar att hon kanske ser låg ut, men det är hon inte, hon håller på att ladda upp.

11:22 BBT: I det turkosa så berättar Nardos och Adrian hur de tyckte uppsnacket var. Tanja tycker det låter jätteroligt. Judith säger att det kommer bli farligt idag, alla laddar upp mer än vad dom gjorde igår, för idag vet dom hur dom ska göra. Judith säger att Pedram är hungrig på tävling idag. Det märks i hans ögon säger hon.

11:27 BBT: Brev!

Hockey turneringen fortsätter, alla tre lagen kommer att möta varandra. Vinner ett lag två gånger så är dom vidare till final.

Blir det lika i finalmatchen så kommer målskillnaden att avgöra.

Tittarna röstar just nu, vilka lag som kommer att börja.

11:55 BBT: De har pratat om matcherna idag, och de börjar även med lunchen nu så de hinner äta innan det är dags för match. Storebror meddela att matchen börjar ca 14:00.

Det är lite blandade åsikter vad det ska vara för mat. En del vill ha korv stroganoff och en del vill ha pastasallad. Vi får se vad köket serverar för mat.

I soffan pratar Tanja om svampar, om champinjoner att det är väldigt gott. Sen börjar de prata om valar, att de är häftiga djur. Det är ett allmänt snack innan de börjar prata om matcherna igen.

12:16 BBT: Slussen är öppen säger storebror, Simon tror att det är energidryck. Men inne i slussen finns det plakatskyltar och en tuschpenna.

Det finns även en lapp där det står att de ska ta med grejerna ut i huset och göra hejar plakat till matcherna.

De drar igång med det direkt, medan Madde och Stephanie står i köket och förbereder lunch!

12:46 BBT: Det händer inte så mycket i huset just nu, de sitter och grejar med plakaten som de fick in. Maten är klar nu. Stephanie blir kallad till slussen, där hon finner mer varor, bland annat ketchup som de önskat. Sen finns det en liten påse med diverse grejer bland annat så har Stephanie fått lipsyl, som hon har längtat efter.

Gänget tar sig mat och sätter sig till bords och njuter av maten innan det är dags för match!

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page