top of page

Livefeed Onsdag 21 april Del 109:25-10:17 BBT: God morgon!

En lugn och fin melodi spelas upp för deltagarna denna kärleksmorgon. Dom ligger kvar en stund innan dom går upp och gör sig i ordning.

Emelie och Dennis har sovit i annexet i natt och när vi får kika in hos dom så ligger dom och kramas och myser innan dom kommer ut till dom andra i huset.

Judith är pratglad denna morgon, och säger att hon har sovit bredvid Simon denna natten och han hade tagit på henne och trodde att det var Stephanie.

Simon frågar Emelie vad som hände inne i annexet, Emelie berättar hur rummet såg ut och att det fanns skumpa och godsaker. Hon säger att hon och Dennis pussades lite och kramades. Ingenting annat hände säger hon.

Emelie och Madde sätter sig och sminkar sig lite innan temakläderna tas på.

Dennis berättar för Simon och Joel att lamporna lyste i annexet hela tiden, vilket var lite jobbigt.

Pedram berättar för Judith att han vaknade upp med världens baksmälla i natt, så han säger att han måste dricka mycket vatten idag.

Nardos och Adrian pratar om att gymma idag, Nardos vill köra ett riktigt pass idag. Adrian säger att han vill käka frukost först.

Judith och Simon är i köket och kokar ägg och pratar samtidigt som dom håller koll på äggen.

Alla har samlats i rosa sovrum där dom snackar om allt mögligt under tiden dom gör sig i ordning

10:30 BBT: Tanja, Judith och Simon går ut och tar lite frisk luft. Solen lyser fint över Farsta även idag. Dom upptäcker fåglar och fågelungar så dom tittar upp mot ett tak där dom ser dom. Sen går dom in till dom andra igen.

10:38 BBT: Adrian ska äta frukost och undrar om det inte finns rostbröd, men Nardos säger att det inte finns något bröd, det bröd som finns är knäckebröd säger hon.

Pedram är med vid köksbordet och går runt och små sjunger lite.

10:47 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan

Madde läser att det är dags för en immunitetstävling men en av er kommer inte att få delta idag. Det finns mer information inne i uppdragsrummet. Ni kommer gå in i uppdragsrummet en och en och Big Brother säger till när ni ska gå in i uppdragsrummet.

10:53-11:38 BBT: Adrian är först in till uppdragsrummet och läser reglerna först. Man ska lägga bilden på sig själv i den lådan på personen man vill blocka.

Han tittar på alla lådor och börjar sen motivera, att personen är en dålig förlorare och skapar dålig stämning och väljer att blocka Simon, han säger sedan att det inte är något personligt.

Nu är det Maddes tur att blocka en person.

Hon börjar kolla på alla lådorna med personernas bild på och hon får panik av detta. Hon säger att hon tycker om alla och har kommit alla så nära. Hon väljer att blocka Dennis.

Pedram är nästa person och även han läser reglerna först och börjar sedan kolla på alla lådor och suckar lite. Han väljer att blockera Joel denna gången.

Tanja är nästa person som ska in och göra sitt val, hon börjar med att läsa brevet så hon vet vad hon ska göra. Hon säger att det är klurigt och hon säger också att man kan tänka på olika sätt här. Hon funderar på om man ska välja den personen man pratat minst med och klickat minst med, då är det Nardos, men hon har ju redan en röst. Men hon kör på den linjen och lägger sin röst på Nardos.

Näst på tur in till uppdragsrummet är Nardos, och även hon börjar att läsa reglerna. Hon tar sin bild och kollar på lådorna. Hon väljer en person som hon inte kommit så nära och väljer att blocka Dennis.

Nu är det Simons tur att göra sitt val och han läser minsann brevet högt. Han vet vem han ska välja direkt. Det är en person som vinner tävlingar hela tiden. Det är inget personligt, så han väljer Adrian.

Dennis ska nu göra sitt val och läser reglerna högt.

Han börjar resonera högt och säger att han kommer välja den personen som kommer klara det bäst ändå, han väljer att lägga sin bild i Simons låda.

Emelies tur och hon läser reglerna först. Hon väljer väldigt snabbt och säger att hon blockar Adrian från att delta från dagens tävling.

Mergim ska nu göra sitt val och går till uppdragsrummet. Han säger att detta är svårt för han gillar alla säger han. Men han väljer Dennis, han har ingen bra motivering till det. Men han väljer Dennis.

Judith ska nu göra sitt val och vandrar iväg till uppdragsrummet för att göra sitt val. Hon verkar peppad på väg till uppdragsrummet. Hon läser reglerna först så hon vet vad hon ska göra. Hon börjar med att kolla på alla lådor och säger att hon tänker väldigt mycket. Man kan välja lite hur som helst. Hon väljer att lägga en röst på Dennis, han är bra på tävlingar säger hon.

Joel är sist ut för att göra sitt val, han lämnar solstolen och går till uppdragsrummet. Även han läser reglerna först. Han läser reglerna några gånger och sen börjar han med att säga att alla är gulliga, alla har sådana fina bilder på sig själv. Han börjar motivera att han kommer välja en person som är bra på tävlingar, så den han väljer att blockera är Adrian.

11:40-12:30 BBT: Lunchen förbereds

Emelie, Simon och Joel är i köket och förbereder lunchen. Till lunch idag blir det vegetarisk pytt i panna så Joel börjar skära potatisen i klyftor.

Resten av gänget sitter ute i solen och njuter. Judith frågar dom om de såg att hon och Tanja gick och kvällsbikta sig. Judith berättar att det blev en fyllebikt med massa skratt.

Joel frågar Emelie hur kvällen var igår. Emelie säger att det var en hemsk alla hjärtans dag, det var lite konstigt säger hon. Joel säger sen att dom har varit i köket i tio minuter nu utan att dom har skrikit på varandra än.

Dagens andra brev kommer och Simon läser.

Näst mest röster fick Adrian so fick 3 röster. Den som fick mest röster är Dennis vilket innebär att Dennis måste avstå från dagens tävling. Det är nu tillåtet att prata om hur ni röstade.

Vissa deltagare berättar hur dom röstade.

Nardos och Madde sitter i rosa sovrummet och pratar under tiden Nardos plattar sitt hår. Dom pratar om hur dom röstade och hur dom tänkte. Madde känner att hon måste prata med Dennis och förklara varför hon röstade på honom.

Judith kommer ut från badrummet och visar upp Mergim, planen var att dom skulle göra hjärtan i ansiktet, men Judith körde på så skägget blev grönt. Emelie som står i köket ser Mergim och säger att han ser ut som Glasman, som var med förra året för han gjorde så med skägget säger hon. Judith och Mergim går ut till dom andra och visar upp sig.

I köket arbetar man fortfarande med maten. Emelie och Simon är i köket och kör så det ryker, Joel kommer tillbaka efter en stund också.

Joel ber Simon hjälpa till lite med att röja undan i köket, Simon säger att han är kökschef och dom brukar titta på. Madde är i köket och tömmer diskmaskinen så Joel säger till Simon att Madde kanske ger dig ett leende om du hjälper till. Simon hoppar upp och börjar hjälpa till med att röja i köket.

12:57 BBT: Nu har alla ätit mat och är mätta och belåtna.

Vissa går och lägger sig och vilar en stund.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page