top of page

Livefeed Onsdag 21 april Del 318:00 Gänget sitter samlade vid matbordet och äter. 18:05 Brev. Simon läser. Mergim har klarat att hålla sitt uppdrag hemligt. Som va att fria till någon. Han friade till Tanja som svarade jag. Alla deltagare ska planera inför möhippa o svensexa samt göra sig iordning för bröllop.

18:10 tillfälligt avbrott.

18:14 tillbaka till sändning i huset. Inne i rosa sovrummet Mergim plattar sitt hår med strykjärn. De andra går runt o väljer kläder. Alla gör sig iordning inför bröllopsfest och möhippa och svenssexa.

18:35 ska alla gå till det turkosa sovrummet och vänta där. Alla gå in och sitter och pratar om lite ditt o datt.

18:48 alla måste genast samlas i uppdragsrummet. Alla går in och dom kommer in till ett dukat bord med massa grejer. Ett bord för killarna och ett bord för tjejerna. Killarna får ett varsitt linne och hjälmar med olika färger på samt öl och korv och pilbana. Tjejerna får kakor donuts och mousserande vin och ett rosa band att ha på sig.Tjejerna bestämmer sig för att hålla till inomhus vid poolen. Dom dukar upp vin till alla och skålar till bruden. Dom börjar med en liten fika stund och äter Donuts och myser och pratar.

19:00 Killarna håller till ute vid poolrummet. Hjälmarna som dom har på huvet är en öl hjälm. Ölhjälmen består av en hjälm i plast som har två st burkhållare och sugrör.Med sugröret kan dom dricka öl ifrån båda burkarna samtidigt. Killarna tänder grillen.Tjejerna sitter och pratar om sex och kärlek. Möhippan och svensexan är i full gång.

19:20 Emelie sitter och pratar om hur hon berättade för sina kompisar att hon skulle vara med i BB och hennes vänner hade sagt att dt fixar du galant. Emelie tycker själv en tjej från en ystad är med i BB och ja trodde aldrig ja skulle vara med i varken tv eller radio. Tjejerna diskuterar tv. Hur ser vi ut på tv och hur dom kom med i BB. Efter deras pratstund så börjar dom spela beer poong..fast inte med öl utan med mousserande vin.//Skribent Missis Cissi

19.30 BBT: Killarna står runt grillen och visar musklerna för varandra. De skojar och tramsar. De äter hamburgare och korv med bröd. De pratartar med grov röst och hittar på massa stories.

Tjejerna är i full gång med ölspelet. Judith satte en. Det är lite låg musik. De har skitkul tillsammans. Heeeey! De höjer musiken och sista muggen fick Tanja i. De ropar En runda till! En runda till! En runda till! sen sticker de alla in i bikten!

19.46 BBT: Killarna är kvar på utegång och de spelar hårdrock i högtalarna. De head-bangar! Nardos kom ut och säger: Killar kom och se här! de följer efter henne för att kolla. Varav de andra tjejerna springer ut och tar alla killars bärs och cider!

Tjejerna är inne i pool-rummet och kastar pilar. Killarna kommer in och vrålar brudar, bärs och spritfest! Brudar, bärs och spritfest! Tjejerna vill ha mer skumpa tycker dem. Tanja ska få lapdance av de andra och Judith börjar.. mycket stelt. Näst ut är Emelie och hon går mer in för det. Sist ut är Madde vilken är mer sensuell och till slut är alla tre tjejerna runt Tanja som skrattar gott. De börjar dansa lite lätt och ropar- en runda till, en runda till, en runda till! De fortsätter att köra pil ett tag till.

20.10 BBT: Tanja gå till slussen! Alla springer dit, killarna med och killarna tog all alkohol och sprang ut på gården. Diskussioner uppstår om hur mycket tjejerna ska ha och hur många tjejerna ska ha. Madde har lyckats ta en cava som tjejerna korkar upp! Mergim sätter sig på en stol och får korta lapdancer av tjejerna. Tanja ska avgöra vem som gjort bäst ifrån sig och det är Nardos! Simon och Joel kommer in till dem. Bb-låten börjar spela och Judith säger åt Killarna att pussa Tanja vilket de så gärna gör! Sen står de och sjunger (skriker) med i bb-låten så högt de kan!

20.30 BBT: Killarna är på utegården och snackar killsnack. Simon förklarar hur han steg för steg raggar upp en brud på krogen. Han låtsas han är dj och använder grillen som mixbord. Killarna står och klappar takten. Simon står ut att trivas i rollen. Killarna har nu flyttat in i poolhuset och står och smådansar. Kvällen har bara börjat!//Skribent Carina

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page