top of page

Livefeed Onsdag 24 februari, 2021Del1
08:45 BBT: Hör vi storebror i högtalarna som säger ”God morgon, vad händer och fötter”

Några vaknar till, Jesper är den som går upp först och byter batterier i sin mikrofon.

08:55 BBT: Judith försöker få upp Joel för att byta batterier, men det går så där.

Samtidigt så pratar Judith och Emelie i sängen, de pratar om vad Emelie jobbar med.

08:58 BBT: Simon kommer upp och fixar nya batterier. Jesper är i gång i köket och han börjar dagen med att torka av bordet och fixa disken innan frukosten dukas fram

09:15 BBT: Nu dukas det fram frukost. Luis önskar ägg till frukost idag, men pga brist på ägg så blir det ingen äggröra till frukost idag. Simon letar i kylskåpen vad de har och det blir en smörgås och yoghurt frukost idag. Simon letar i kylskåpen vad de har och det blir en smörgås och yoghurt frukost idag. Simon dukar fram idag och Jesper fortsätter diska och plocka.

09:30 BBT: Frukosten är framdukad och de flesta kommer och sätter sig till bords.

Samtalsämnet kring bordet denna morgon är bland annat vad man äter i Sverige. Palt kommer upp bland annat, att man äter mycket ren och vilt långt upp i Sverige.

De pratar också om freeze igår, att det var taskigt av ekorren att sno alkoholen från dom. Simon säger att han lätt skulle kunna ta ett glas prosecco till frukost, så det blir lite lyxigt.

Nästa gång de får in alkohol ska de inte säga skål till varandra, då kanske de får behålla alkoholen säger dom.

Sen börjar de pratas om utekvällar och Joel berättar om en utekväll som han var med om hemma i Umeå.

09:50 BBT: Det är ett allmänt snack under frukosten. Bland annat om svenska filmer, Emil i lönneberga kommer upp i snacket.

Simon påpekar vid bordet att dom inte har fått någon belöning för tivoli grejen igår. Jo säger Judith vi fick skumpa, men den tog ekorren säger Simon. Ja men det är inte storebrors fel säger Judith.

10:00 BBT: BREV!

Judith läser brevet.

Big brother byter kanal och ni ska hålla nyhetsprogram, det går ut på att ni ska rapportera om de vassaste nyheterna, skvaller och de största scoopen, ni ska även rapportera om väder och sport.

Den första gruppen som börjar är Judith, Nardos och Therese.

De andra grupperna kommer senare under dagen.

I annexet finns intervju soffa, kläder, väderkarta m.m till er hjälp.

Den gruppen som bäst lyckas belönas med ett fint pris ikväll.

10:09 BBT: Judith och Therese börjar planera vem som vill göra vad, Therese säger att hon kan ta vädret, för henne spelar det ingen roll.

De får kolla med Nardos också, men i skrivande stund så är hon i duschen.

10:30-10:47 BBT: Hjärnorna i huset går på högvarv efter brevet. Grupperna börjar planera sina nyhetssändningar på hög nivå. De går runt till varandra och frågar om de vill vara gäster, de pratar tyst så inga får idéer av varandra.

10:49 BBT: Simon kör ett pass i gymmet och tänker ut vad han ska säga på nyhetssändningen. Pedram kikar in till honom lite snabbt och kollar läget.

I vardagsrummet blir det en skönsång av Katti och Luis innan de går ut till rökrutan. /Skribent Ann-Sofie

11.00 BBT: Deltagarna i huset förbereder sig för sina nyhetssändningar. Och vad de ska ta upp i sina nyhetssändningar. Tjejerna provar ut kläder och sminkar sig så att de ser piffade och fräscha ut i sändning.

11.20 BBT: Judith, Nardos och Therese är första nyhetsteamet ut. Therese visar väder, Judith pratar sport och berättar bland annat att Jesper brusade upp igår under tävlingarna. Nardos har en gäst som är Simon. Hon tar upp att han har visat sitt könsorgan i tv. Och han berättar då om sin Micro penis och att det är jobbigt. Nardos går vidare och frågar Simon om han och Stephanies relation. Han säger att det är den personen som anmält honom tidigare för att han hade litet könsorgan. Intervjun fortsätter. När intervjun med Simon är klar är det dags för nästa gäst som är Luis. Nardos börjar fråga ut honom om Simons förhållande i huset. (Klipp finns i Facebookgruppen)

11.35 BBT: När tjejerna är klara med nyheterna tar de av sig uppdragskläderna och Therese känner sig milt sagt obekväm över att få höra att Simon har ett intresse för henne. Hon blir alldeles svettig och säger till tjejerna att hon alltid blir obekväm när hon för höra sådant. Tjejerna måste lämna Annexet, men tänker fortsätta prata utanför. Nardos och Therese vill gå in i bikten men blir inte insläppta, så de går ut på utegården istället. Nardos försöker att förklara. Therese säger att hon gärna hade velat få en heads-up innan nyhetssändningen. Hon säger att hon ser Simon som en bror och har inget sånt intresse för honom.

11.48 BBT: BREV! Pontus ska samla alla och läsa högt. Han läser att alla som hänger löst kommer att tävla i en immunitetstävling som heter ”Vem vill bli miljonär”. Resterande nyhetsteam kommer att få fortsätta efter tävlingen i eftermiddag.

12.10 BBT: Judith och Simon ska göra pannkakor till Lunch. Judith vispar ihop smeten på en höft. Luis sitter mitt emot henne och har synpunkter på hur de ska göra med smeten, och Simon står bredvid Judith som vispar och väntar på att smeten ska bli klar, så att han kan börja steka. Joel värmer rester på spisen. Samtidigt står Emelie och gör chokladsås till pannkakorna på spisen. Det är febril aktivitet i köket, och de som inte lagar mat hänger runt omkring där och tittar på.

12.24 BBT: Tillfälligt avbrott skylten kommer upp.

12.33 BBT: I rosa sovrummet sitter Nardos, Joel och Emelie och pratar om tävlingen om immunitet. De är oroliga för att inte klara av frågorna. De tänker att både Jesper och Katti kommer att kunna frågorna bättre eftersom de är äldre och har mera livserfarenhet. Joel, Emelie, Nardos och Judith tar varandras händer och Joel ber en bön till gud, och alla avslutar med Amen och kramas.

12.40 BBT: Inne i Rosa/lila sovrummet har Nardos samlat Judith för att berätta om Therese reaktion efter nyhetssändningen där hon får bomben släppt att Simon tycker hon är attraktiv och att han har ett visst intresse för henne.

12.50 BBT: Pannkakorna är klara och alla samlas för gemensam lunch. De njuter pannkakor med chokladsås, bär, grädde och socker till. De får bara 1 eller 2 stycken var. Så de inser att det inte är så mättande men det fungerar.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page