top of page

Livefeed Onsdag 24 februari, 2021 KL: 14:00 – 18:00. Del2.
14:00 BBT: Efter pannkakslunchen har det varit lugnt och stilla i huset. De som ska tävla i immunitetstävlingen pratar om hur den kommer gå till och vad för typ av frågor det kommer bli. Stephanie kommer in och berättar att hon har försökt att onanera på utegården men det gick inte så bra. Luis försöker lära henne om tantra-sex. Brevet om tävlingen kommer in och alla som ska tävla ska samlas i Annexet, för att sen gå in en och en och tävla i Uppdragsrummet.

15:00 BBT: Immunitetstävlingen i Uppdragsrummet har börjat. Deltagarna blir inkallade en efter en. Där inne möter dom Kunskapsfågeln som ställer frågorna och de ska svara på 15 frågor.

När alla tävlat klart samlar Kunskapsfågeln samtliga i soffan och talar om att alla var ganska så dåliga på frågesporten. Den som var bäst och vann immuniteten är Emelie, som får gå till kylskåpet och flytta sin magnet.

17:30- 18:00 BBT: Inne i annexet kör deltagarna nyheterna News. Riktigt underhållande att se. Ett riktigt gött skratt dom ger. Riktigt duktiga allihopa som programledare i BB News. Video klipp om detta kommer ut i gruppen.

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page