top of page

Livefeed Onsdag 24 februari (Del 3)18:15 BBT: Detta är Big Brother ALLA måste genast samlas i Annexet. Alla påpekar Jesper. Men in till Annexet går nästa gäng som då är Pedram Joel Jesper. Joel är först ut och pratar om vad som förväntas av detta program. Joel presenterar sig själv som Baloo. Nu över till vädret. I Sverige har vi just nu en mångfald av sol över södra Sverige. Säger Joel. Pedram interjuvar Simon och frågar om han har haft sex med Stephanie. Med hjälp av Jesper som teckenspråk så svarar han ja. Över till Jesper som pratar om sport. Ser riktigt roligt ut, Måste ses.

18:30 BBT: Mat dags i huset. Alla sätter sig vid bords och äter. Nardos frågar vad broccoli är bra för. Luis svarar att det är dels bra för hjärtat. De slutar alla med att tacka för maten och klappa händer.

18:45 BBT: Efter mat går alla ifrån matbordet. En del går in i sovrummet och en del till sofforna. Inne i rosa sovrummet är Judith, Emelie och Joel som ligger i samma säng och skojar och skämtar och skrattar.

19:07 BBT: Simon och Jesper hjälps åt att fixa i ordning köket. Disken diskas och bänkar torkas av. Therese är med och hjälper till och plockar ren disk, sen tar hon sväng med dammsugaren. Hon sa tidigare att hon får panik när det är så rörigt överallt. Plötsligt säger Therese “Vad är det som luktar?” Det är jag säger Simon, jag har ätit en hel vitlök.. Nej det är inte det säger Therese. Det luktar typ gammalt säger hon.. Jesper svarar snabbt, det är jag för jag är gammal, sen skrattar han.

19:15 BBT: Inne i rosa sovrummet ligger Judith, Emelie och Joel och snackar. Simon kommer in och Judith frågar då om hon får känna på hans penis. Självklart säger Simon och låter henne känna. Hon klappar till lite lätt.

Sex blir det nya samtalsämnet inne i rummet, de har en sexskola. Det snackas ställningar man njuter i osv.

19:28 BBT: Brev och Therese läser

Grattis Joel, Jesper och Pedram tittarna tycker eran nyhetssändning var bäst.

Ni har vunnit ett fint pris för kropp och skäl och en trevlig stund hos Big brothers egna dr phil….. Katti.

Ni får en varsin stund tillsammans med Katti där ni kan lätta era hjärtan.

I slussen får killarna chips och andra godsaker.

19:33 BBT: Katti blir överlycklig över att få vara dr phil!

Några av deltagarna hade missat att Katti jobbar som psykolog. Så de blev lite chockade när hon berätta att hon faktiskt jobbar som psykolog.

19:45 BBT: Katti blir inkallad till uppdragrummet där hon kollar in frågorna, hon tycker det är riktigt bra frågor hon ska ställa till Pedram, Joel och Jesper.

Hon öppnar mini kylskåpet och hoppar hon till lite i stolen, för det ramlar ut en ölburk.

19:50 BBT: Pedram är den första som ska få träffa dr Katti.

Han går in i uppdragsrummet och han fick ingen bra första start, för lukten i uppdragsrummet är inte det bästa. Han stannar upp och ser ut som att han ska kräkas, och Katti skriker neeeej.

Men det går över och han tar plats i sackosäcken som är på golvet och samtalet börjar.

Han får berätta hur han trivs i huset, vilken person han är osv. (Klippet finns i gruppen)

20:15 BBT: Pedram kommer ut från psykologen, de andra ligger i soffan och softar. De pratar om att ha berättar stund när alla har varit hos psykologen.

20:20 BBT: Joel ska nu få besöka dr Katti. Hon hälsar Joel välkommen och berättar att hon har tystnadsplikt. Han får gärna berätta för sina vänner vad han har sagt, men Katti kommer inte att berätta något.

Joel får frågan hur han mår? Han mår bra och är tacksam för alla vänner han har här i huset.

Han berättar att han upptäckt lite grupperingar, han har börjat fundera på att falla ner i dessa grupperingar eller börja tänka taktiskt. (Klipp på detta finns i gruppen)

20:41 BBT: Joels tid är slut och han lämnar.

Katti frågar om hon kan få gå på toaletten, men storebror svarar inte. Då bestämmer hon sig för att ta en öl till. Precis när hon öppnar till kylen så svarar storebror ja. Katti hoppar till och springer ut till toan i huset. Men där är det upptaget, men då kommer hon på att det finns toa inne i uppdragsrummet så hon rusar dit. Hon öppnar dörren och säger ”åh va fin”

20:45 BBT: Nu är det äntligen Jespers tur att få lätta sitt hjärta!

Jesper tar glatt en öl och sätter sig i sackosäcken, Katti berättar om hennes tysnadsplikt.

Jesper får frågan hur han mår i huset, och han svarar precis som alla andra att han mår jättebra. Han har bra energi och är glad säger han trots att han hänger löst. Han njuter av tiden och får mer energi av det istället för att vara ledsen i flera dagar i fall han åker hem på måndag säger han. (Klipp på detta kommer ut i gruppen)


Skribent denna kväll Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page