top of page

Livefeed onsdag 28 april Del 2
15:00 BBT: Storebrorsorna äter i jaccuzzi-rummet och pratar om Joel. De tycker att det är synd att han känner att han behöver lämna. Såklart stöttar de honom och hans beslut och de vet också att det är jobbigt att sakna familj och vänner.

15:10 BBT: Storebrorsorna kallar lillebrorsorna till grinden. Det har blivit dags för de små att gå på rast för att storebrorsor ska kunna planera tävlingen inne i big-brother kontoret.

15:20 BBT: Storebrorsorna är redo för att köra igång tävlingen och tar med de redskap de behöver ut till turkosa sovrummet. De har en skål, tennisbollar, simglasögon, boxningshandskar och tidtagarur. Tävlingen går ut på att när tiden startar så ska man snurra på plats tio gånger och därefter kommer det ligga tennisbollar på golvet som man ska försöka plocka upp och lägga i en skål i mitten av rummet. Samtidigt har man på sig boxningshandskar så det blir svårt att plocka tennisbollarna. Först ut kör Simon, det går snabbt för honom. Den andra som tävlar är Pedram och han är ännu snabbare. Sedan kör Madde. Hon är inte så taggad på denna tävling för hon hatar när man måste snurra. Hon får inte bäst tid så hittills har Pedram bästa tiden.

15:30 BBT: Tanja gör sig redo att tävla. Hon tar av sin Big Brother rock och sätter på sig glasögonen. När hon börjar snurra så råkar hon krocka in i garderoben bredvid och hon skrattar. Hennes tid slår inte Pedrams så han står fortfarande som bäst hittills. Då börjar de med att hämta Judith från lilla big brother. De förklarar reglerna och hon kör igång. De säger inte tiden men det verkar ha gått bra för Judith. Hon är nöjd för att hon fått göra sig av med lite energi äntligen.

15:40 BBT: Nardos kallas till turkosa sovrummet. Hon tror att hon bara ska plocka tennisbollar i skålen men när de förklarar reglerna med glasögonen, handskarna och sen snurren i början så blir hon inte så glad men hon backar inte. Hon kör igång tävlingen och ja naturligt så går det inte särskilt snabbt i början men mot slutet blir hon snabbare men är hon har nog inte en av topp-tiderna. Nästa tävlande är Adrian. Han gör sig redo och är väldigt snabb och det ser nästan ut som han har gjort detta förut.

15:50 BBT: Emelie tävlar! Hon vill veta hur bra tid hon fick men det får hon inte. Hon tycker att det var en rolig tävling och sedan går hon tillbaka till lilla bb. Då är det dags för den sista tävlande… DOMPA!! När han kommer in i turkosa sovrummet så säger han ”DOMPA DOMPA DOMPA” och det får igång storebröderna och där står alla och hejar på DOMPA!!!!

16:00 BBT: Samling!! Tanja säger att vinnaren kommer få en extra nomineringspoäng att ge bort, hon avslöjar placeringarna i tävlingen. Från nionde till första plats. Vinnare av tävlingen är Adrian.

16:10 BBT: I lilla bb säger Emelie att hon, Dompa och Madde kommer hänga löst. Det är ju jättetydligt. Alla kommer nominera de fram till att alla har åkt ut. De andra säger att hon ska sluta spekulera och Adrian tror inte att det blir som hon tror.

Judith föreslår att de ska tävla om vem som kan ha flest korvbröd i munnen. Nardos gillar idén och säger att nu ska hon försöka vinna en tävling för en gångs skull. I förväg så tror de andra att Judith kommer klara 3–4 korvbröd och att Nardos kan få in 1–2 korvbröd i munnen. Storebror är med och startar tävlingen genom en nedräkning ”Tävlingen börjar om 3…2…1” Vinnare av tävlingen är denna gång Judith med 7 korvbröd i munnen medan Nardos bara lyckas få in 4 korvbröd.

16:15 BBT: Samtidigt så kommer reaktionsmonster på oväntat besök hos stora bb. Tittarna på instagram vill att det ska bli hårdare regler, inget mer gulligull. Stora bb har sen innan börjat planera en freeze där de ska kasta tårta i lilla bb:s ansikten. De ska också använda bajssprej men Simon och Tanja säger att de inte borde köra bajssprej för att lilla bb har bara de kläder de tagit med in, alltså kan de inte byta om.

16:20 BBT: I lilla bb har de startat en ny tävling. Alla sitter runt det runda bordet och hällt upp en hög med corn flakes. Man ska äta flingorna så snabbt så möjligt utan att använda händer. Vinnare av den tävlingen är Judith och andra plats kommer Nardos. Hon är glad över att hon inte kom på sista plats i alla fall.

Därefter ställer de upp för en roulette med salt, senap, ketchup, ägg o massa annan mat. De kör igång och strax efter kommer reaktionsmonstret in och håller upp en skylt med en tumme upp. Tittarna gillar deras påhittighet. De börjar snart prata om en till raid för att sno god mat. De planerar hur de ska göra nu under rasten för att sen attackera o ta storebrors pizza.

16:40 BBT: lilla bb kallas till grinden där Adrian vill trycka på röda knappen men då hinner Judith före då Adrian står och tvekar för länge. Hennes straff är att hon måste ha silvertejp på munnen tills storebror säger att hon får ta av den.

Det har blivit dags för rast för lilla bb. Stora bb ger sig in i kontoret och drar på sig ekorrdräkten och kycklingdräkten för att göra sig redo för freeze. Först tänker de att de ska få det att se ut som att det är storebror som kommer in påriktigt men de tror inte att lilla bb är dumma i huvet, de kommer fatta att det är Tanja och Pedram som gömmer sig under dräkterna. Madde börjar göra i ordning tårtorna med hjälp av tårtbotten och grädde.

17:00 BBT: Det har blivit dags att utföra freeze. Madde går ut för att försöka få alla att gå längst bort från skjutdörren för att då kommer de stå med ryggen mot utgången. Lilla bb lyssnar inte men till slut går storebror in ”Detta är Big Brother, bete er ordentligt.” Då lyssnar de och Simon skriker ”freeze” men inte alla hör det så han säger det igen och för nån anledning tar inte lilla bb det så seriöst. Då kommer Pedram och Tanja utklädda i sina dräkter och håller i tårtor. Lilla bb fattar direkt vad det är som händer och börjar springa omkring för att slippa få tårta i ansiktet. Emelie märker direkt att det är Tanja i kycklingdräkt för att hon ser igenom hennes nipple-piercing och tatueringar. Alla förutom Adrian och Dompa får tårta i ansiktet. Mest får Nardos på sig. Efteråt kommer Simon och frågar lilla bb om varför de inte följer reglerna för freeze. Eftersom de inte följt reglerna så kommer de att få bajssprej på sig. Nardos har på sig Pedrams jacka som Pedram själv kastade tårta på. Pedram vill inte ha bajssprej på den vilket han säger tydligt när Simon springer runt med bajssprejen i handen. Simon sprejar mot Nardos ben och ansikte. Då blir Nardos riktigt förbannad för vem fan sprejar bajssprej i någons ansikte och hon fick det i sin mun också. Efter det vill hon inte prata med Pedram eller Simon för det är de som gjort dehär. Hon frågar varför de fick mest av alla när hon har varit snällast och även alla pranks som lilla bb har gjort så har inte Nardos varit inblandad så hon fattar inte varför hon alltid får ta emot mest. Hon går in o duschar och då frågar Emelie varför de kasta tårta och massor med bajssprej på Nardos det tar ju typ en timme för henne att duscha håret.

17:10 BBT: Nu får Judith ta av tejpen från munnen. Hon säger att det måste vara rekord på hur länge hon varit tyst. Hon har fortfarande tårta i ansiktet och är redo för pristävling. Judith såg direkt på hur Pedram och Tanja gick att det var de bakom dräkterna.

17:30 BBT: Snart är det dags för pristävling. Tävlingen kommer vara att man kommer köra två o två och ska sätta på sig en tröja som två personer ska ha på sig. Sen ska de hoppa hopprep. De får tre försök och den som lyckas hoppa flest gånger vinner.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page