top of page

Livefeed Onsdag 28 april Del 318:10-18:30 BBT: Nu är det äntligen dags för tävling.

Nardos är äntligen klar och nu kan dom köra nästa tävling börja som står på schemat.

Dom delas in i två lag men eftersom dom är ojämnt antal så får en person köra två gånger. Dom utser Nardos till att tävla två gånger.

Tävlingen går ut på att hoppa hopprep och få så många hopp som möjligt.

Vinsten är att hämta saker att ta med sig in i lilla BB. Adrian och Nardos hjälps åt och hämtar saker och dom har inte många sekunder på sig.

18:35 BBT: Det kommer in ett brev där tittarna har fått bestämma de två bästa lillebrorsorna och de två sämsta storebrorsorna.

De ska nu byta plats med varandra. Så Pedram och Tanja blir lillebrorsor och får flytta in i lilla BB. Nardos och Judith är numera storebrorsor och får flytta ut till Simon och Madde.

18:52 BBT: Pedram är inte alls nöjd med flytten in till lilla BB. Han förstår nu att han missar McDonalds maten som dom kanske får in senare och det gör honom grymt irriterad. Tanja tycker såklart att detta är roligt och ser positivt på det hela. Emelie ligger på sin madrass och berättar vad dom har i kylskåpet. Tanja säger att Adrian fick med sig mycket in, men han ångrar att han inte tog in fler saker.

19:15-19:20 BBT: Storebrorsorna säger att lillebrorsorna kan ta rast nu. Adrian kommer in och säger det till dom andra. Men ingen av dom är sugna på rast nu, för troligen är det sista rasten. Dom har ju planerat en raid på sin rast, så det skulle förstöra deras plan om dom tog rasten nu. Så Emelie säger att vi trotsar nu och går inte på rast. Pedram muttrar surt och säger att han inte tänker ta någon rast.

Tanja diskar upp disken som var och lyckas tappa kopparna i golvet men dom höll denna gången också. Storebrorsorna frågar varför dom inte vill gå på rast, det slutar med att Dennis får gå ut och förklara för dom. Emelie säger inne i rummet att Nardos kommer inte ge sig, för hon är envis som en åsna och vill se bilderna, hon kommer aldrig att ge sig säger hon.

Adrian börjar bli hungrig och frågar om dom ska laga något. Pedram har varit hungrig jättelänge då han bara har ätit en macka idag för att spara sig till maten ikväll, som han inte får nu. Tanja säger att hon kan göra i ordning något.

19:25-19:40 BBT: Tv skärmen tänds i lilla BB där dom får se att storebrorsorna får in McDonald´s mat. Dom går ut och säger att dom vill lukta lite. Precis i det skedet så tar Tanja maten för dom och dom springer in i bikten och sätter sig och hugger in på maten.

Samtidigt i poolrummet så står storebrorsorna och pratar om att maten blev snodd. Simon är helt förstörd för att dom tog maten. Alla tycker att detta inte var ok och dom börjar fundera på vilken straff dom ska få för detta. Judith säger att hon kan laga någon annan jättegod mat. Simon säger att han hade sett fram emot detta hela dagen och detta var inte ett trevligt beteende. Judith berättar att dom hade planerat en raid ikväll, men inte att ta maten, alkoholen var det dom sikta in sig på. Så Judith är lika chockad hon.

Inne i bikten har dom nu ätit klart och det är endast lite pommes kvar. Dom räknar ut att dom tog all mat, det enda som dom fick är drickan. Tanja får lite dåligt samvete men det tycker inte dom andra att hon ska ha. Pedram säger att Tanja är en ängel som lyckades sno all mat. En plan har nu gått i lås säger Adrian. Alla i lilla BB säger att dom är lyckliga nu. Dom funderar dock på vad dom andra därute säger. Tanja hade ju satt på makaroner, så nu funderar dom på att gå ut med en kastrull med makaroner åt dom.

19:45 BBT: Ute i köket står Nardos och Madde och pratar, samtidigt som Judith försöker prata med Simon. Han har gett upp kvällen och gått och lagt sig. Nardos säger att hon är grymt chockad att Tanja tog maten. Madde tycker också att det inte var OK. Madde säger att Pedram är säkert jätteglad nu, men sen säger hon tänk om vi gjorde detta mot honom, då hade han blivit jättesur och förbannad. Det är ju bara att vända på det säger hon, det är klart att man blir sur.

Dom funderar på vad dom ska göra för mat, dom kollar igenom kyl och frys och kommer fram till att dom gör hamburgare med bröd och pommes, så kanske Simon blir lite glad.

Dom börjar sätta i gång med maten direkt, Madde säger att dom i lilla BB inte alls får komma ut ikväll.

19:57 BBT: Monstret kommer in och ger tummen upp

Monstret tillåter att storebrorsorna får gå in till lillebrorsorna och sätta dom på plats. Dom tar med sig havregryn och bajsspray och häller ut havregryn och sprayar bajsspray överallt.

Lillebrorsorna springer in och ska gömma sig i bikten. Emelie och Dennis hinner inte in och får sprayen på sig. Adrian gömmer sig på toaletten.

Sen börjar lillebrorsorna planera nästa raid, nu är det krig säger dom.

20:20-20:30 BBT: Lillebrorsorna kommer ut och diskussionen går i gång.

Simon berättar hur besviken han är på grund av det här och kallar Tanja för smutsig. Det tycker inte Tanja är ok. Tanja ber om ursäkt att hon tog påsen, men Simon känner att dom dödade hans skäl. Han menar att han litar på folk och har tillit till folk, men allt det försvann för detta pranket var inte kul.

Lillebrorsorna påpekar pranket dom fick med havregryn och bajsspray, storebrorsorna säger att dom fick tummen upp av monstret att göra det. Dom tycker det var onödigt med bajssprayen då dom inte kan tvätta eller något.

Judith försöker prata Simon till rätta och säga att man inte kallar folk för smutsiga. Men han är förtvivlad och är inte alls taggad för kvällen.

20:38 BBT: Rosa knappen kommer fram.

Madde samlar Judith och Nardos i poolrummet och pratar om att lillebrorsorna ska få en belöning, för Madde känner sig grymt elak med bajssprayen.

Dom går fram och ber någon av lillebrorsorna att trycka på knappen.

Belöningen är att storebrorsorna kommer in med dammsugare och byter sängkläder åt lillebrorsorna. Så Judith börjar dammsuga med sedan tar Pedram över.

Dennis och Tanja bäddar sängarna med nya sängkläder.

Judith lämnar och säger att dom ska ha en fest ikväll och hon hoppas att dom inte ses ikväll.

20:50 BBT: Judith samlar Nardos och Emelie i poolrummet och börjar planera hur dom ska göra med festen ikväll. Vad för regler ska vi ha om dom försöker sno alkoholen för oss. Vi måste försöka få Simon på bra humör. Judith börjar prata men hon inte hinner prata klart innan Nardos avbryter för henne. Men dom kommer överens om att tar dom alkoholen ikväll, så går vi in och tar deras frukost. Nardos säger att dom borde ha en annan plan, att skydda alkoholen. Hon tycker lillebrorsorna ska få sin sista rast nu innan festen börjar.

Skribent denna kvällen Ann-Sofie

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page