top of page

Livefeed Onsdag 3 mars Del 318:10 BBT: Deltagarna har fått på sig sina dräkter som de har fått nu under kvällen. Det har pågått en röstning under dagen så vi tittare har fått rösta fram vilket par som ska vara vilket.

Tanja och Joel ska sprida mer värme till deltagarna, så de sitter i poolrummet och pratar med Stephanie och Pontus som har blivit lortgrisar. Tanja sprider kärlek och värme till dom.

18:15 BBT: Tanja och Joel sprider mer glädje omkring sig. Denna gången är det Simon och Nardos som får värme och kärlek av dom.

De säger att Simon är en härlig kille med mycket energi.

Nardos är en omtänksam tjej och lär man känna dig på djupet så är du helt underbar och vill alla väl

18:20 BBT: Nu är det Emelie och Adrians tur att få lite kärlek

Joel berättar för Emelie att han aldrig trodde att han skulle hitta en sådan bra vän här i huset.

De berättar för Adrian att han är snäll och go kille.

18:27 BBT: Therese och Luis ska få kärlek och värme

Luis hos dig hittar man ett lugn, bra balans och en man som har levt livet säger Tanja.

Joel berättar att Luis är en stor förebild för honom, han har varit med om så mycket i livet, så han känner att han kan gå till Luis om han undrar eller behöver råd om något.

Therese du tar saker med glimten i ögat, du gör det som behövs göras, sprider trevlighet, du är våran husmor säger Tanja

Joel säger att Therese är som syster för honom, och att hon bjuder på sig själv

Tack för allt ni sprider till gruppen säger dom båda.

18:35 BBT: I soffan sitter Simon, Nardos, Adrian och Emelie och pratar.

Simon och Adrian pratar om när de spelar tv spel, att de spelar på blodigt allvar.

Adrian säger till slut att Nardos verkar vara i sin egna lilla värld. Nardos kommer ur sin lilla bubbla och ber om ursäkt och säger att hon satt i sina egna tankar.

Nardos berättar att hon har fått kritik att hon avbryter andra när de pratar, så därför sa hon inget under tiden Adrian och Simon pratade.

De fortsätter sedan att prata om vad de tycker om att vänta på folk, exempel när de ska ut på fest. Simon säger att han kan bli lack om ingen kommer den tid man bestämt. Nardos säger att hon också kan bli sur då.

18:55-19:10 BBT: Nu är det häng i relaxrummet. Judith sitter i bubbelpoolen, hon har väntat på sällskap bra länge nu, och äntligen kommer Tanja i poolen. Men innan hon kommer i så höll hon på att kvävas, hon skulle ta av sig och snögubbe hjälmen hamnade fel så Joel fick rycka in och hjälpa henne.

De fortsätter säga vad folk borde bli bättre på, det handlar inte om negativitet utan det handlar om att det ska bli en bra stämning i huset.

Joel säger till slut att tänk va bra detta var, alla får lätta upp sitt hjärta och man får annan förståelse för varandra.

Tanja säger att vi ska sprida mer kärlek nu, Joel sjunger en sång för alla i relaxen! Simon säger att han har en grym röst. Katti säger att han borde söka till Idol, Joel berättade att han sökte när han var 16-17 år. Men alla tycker han borde söka igen! Katti säger ”sök igen för gudsskull”

Simon hade ont i visdomstanden tidigare under dagen, men nu har han fått en tandkräm som han har borstat sig med flera gånger idag, nu säger han att det inte känns någonting.

Luis säger ”kommer det in alkohol ikväll, så kommer jag bli full på fyra enheter och då blir det poolparty”. Vi får se om storebror skickar in alkohol eller inte.

19:13 BBT: Pontus och Stephanie går till slussen efter rökpausen. Inne i slussen hittar dom en hink med skumpa. De bestämmer sig för att gömma en flaska, så en flaska göms i skåpet i slussen. När de kommer ut från slussen säger dom att de numera är fyllesvin istället för lortisar.

De andra deltagarna blir glada för lite skumpa.

19:20-19:26 BBT: Simon, Nardos, Emelie och Adrian sitter och pratar om tävlingen tidigare idag. Emelie berättar att hon hade en magkänsla att de skulle komma typ tvåa i tävlingen. Men det var roligt att vi vann säger hon.

Simon berättar om marshmallows tävlingen, när man skulle trycka in så många kunde i munnen.

De byter sedan samtalsämne och pratar om förfest och när man går på krogen. Emelie säger att hon brukar vara på krogen i en timme sen går hon hem. Hon dricker allt innan hon går till krogen säger hon. Pedram och Katti kommer in och sätter sig också efter rökpausen. Snacket övergår till vad de dricker för drinkar.

Sedan börjar de prata om skolgång, om man var duktig i gymnasiet, Adrian berättar när han hamnar i en klass där han inte känner någon, medan hans kompisar hamnade i en klass där alla kände varandra. Sen börjar Adrian och Pedram snacka fotboll. //Skribent Ann-Sofie


20:00 BBT: Tanja, Joel och Judith står och lagar mat. Även Adrian&Emelie och Nardos&Simon står i köket och peppar de med matlagningen.

20:20 BBT: Alla sätter sig kring bordet och käkar middag. Nardos tycker maten är god men är säker på att hon inte kommer må bra i magen efter, för hennes mage är känslig för lite stark mat.

Tanja påpekar att de verkligen inte ser kloka ut utklädda. Alla skrattar och Joel säger att den som ser oklokast ut är ju Judith. De planerar att klä ut henne till morsan efter maten.

20:40 BBT: Alla runt bordet spelar “på en flotte tar jag med mig...” denna gång är det Adrian som sätter reglerna. Det verkar vara någon jättesvår regel för de flesta lyckas inte lista ut vad regeln är. Till slut ger de bara upp och säger att det är dags att gå från matbordet. De dukar av och hoppas att det snart kommer in alkohol.

20:55 BBT: Nardos och Simon sätter sig i soffan för att chilla lite. De börjar fråga varandra lite frågor för att lära känna varandra lite bättre. Specifikt pratar de om vad för saker de brukar göra med sina vänner. Simon berättar att han antingen dricker eller spelar datorspel.

21:00 BBT: BREV!! Alla samlas i soffan och Stephanie läser. Tittarna har röstat om vem som tagit till sig av feedbacken. Vinnarna är Simon och Nardos, deras pris är att de får ta sig loss från varandra och slippa sin utstyrsel i en timme. De blir SUUPERGLADA och hoppar och jublar och kramas.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page