top of page

Livefeed Onsdag 31 mars Del 109:33-10:10 BBT: Idag får gänget vakna till säckpipa, och sen säger storebror till att mikrofonerna är hungriga och det är dags för batteribyte.

Mergim kommer upp rätt så fort, lika så Viktoria.

De är sugna på kaffe och det är på gång men Mergim tycker att maskinen är lite för seg innan det är klart.

Alex går till Madde som har sovit i soffan i natt och kollar om hon har sovit gott, sen går han till köksön och kollar med Mergim om han har sovit skönt.

Efter en stund är kaffet klart och Mergim tar sig en kopp och han frågar även Alex om han vill ha en kopp kaffe. Ja tack säger Alex och Margim frågar om han ska ha mjölk eller något i kaffet. Alex svarar att han dricker kaffet svart, Mergim säger att han dricker sitt kaffe med mjölk och socker.

Viktoria kommer ut och går till Madde och förklarar situationen som blev igår. Madde hade gått till Viktoria för att stötta, men just i den stunden ville Viktoria vara själv. Madde förstår och säger att hon hade troligen velat likadant.

Julia vaknar upp med hes röst, som alltid efter Olga fester. Hon säger att hon inte vet vad det beror på, sen säger hon att hon behöver en sång pedagog.

Judith berättar för Julia att det var mycket lapdance igår, Julia håller med det var danser över överallt. Tjejerna sätter sig i soffan och pratar om kvällen igår. Judith säger att hon inte var bra på leken de körde igår.

Storebror drar igång musik högt i det rosa sovrummet, nu är det dags för deltagarna som fortfarande sover att vakna, medan musiken spelas så säger storebror god morgon. Mergim är i rummet och dansar, Joel sätter sig upp och funderar nog på vad som händer. Dennis kommer upp också och ser inte lika nyvaken ut som Joel.

Viktoria går in i det turkosa sovrummet och pratar med Tanja, och förklarar situationen som blev igår, Tanja förstår det hela samtidigt som hon är nyvaken.

10:17-10:40 BBT: Alex, Madde, Joel och Mergim sitter i poolhuset.

Alex berättar om en dröm han har haft, och den handlar om när han gick ner i poolen, att han halkade på något sätt och landa på rumpan. Alex är osäker på om det är en dröm eller om det har hänt på riktigt.

Julia kommer in och kollar på Sigge som kämpar i poolen. Juste Sigge heter han säger Mergim, han trodde han hette Bob. De pratar alltså om dammsugaren som rensar poolen. De döpte honom till Sigge förra året.

Poolen är inte fräsch just nu säger dom alla, Julia säger att det är en fin blandning i vattnet, både kiss, blod och ägg.

Julia berättar också att förra året hade de problem med myror, som de sedan åt upp under Robinsson veckan som dom hade.

De berättar också hur de fångade mat, bland annat när de fångade ägg. Mergim säger att det var blandade ägg, några var kokta medan vissa var okokta.

Det blir ett litet snack om förra säsongen.

Mergim och Viktoria går ut på gården för att prata. Viktoria börjar med att be om ursäkt för det som hände igår, även Mergim ber om ursäkt för det som hände igår.

Viktoria säger att det inte var meningen att han skulle ta pranket personligt, det var inte det som var tanken. De båda säger att man har haft jobbigt med hat osv efter förra säsongen. Viktoria säger att hon tryckte på Mergims punkter, och säger att det inte var okej att göra.

Mergim gjorde samma sak och båda inser att de gjorde fel.

Viktoria säger att vissa av dom andra har sett deras säsong och sett att Mergim gör kaos och att även Viktoria gör samma sak, då är det självklart att de vill gå in och försöka reda ut det.

De andra deltagarna är vana att reda ut om det sker något, vilket inte gjordes förra säsongen.

Mergim säger att han hade sagt att han skulle reda ut detta med Viktoria.

Viktoria och Mergim kramar om varandra på utegården och ber varandra om ursäkt ännu en gång, nu ska de endast ha roligt i huset.

10:44 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan

Senare idag ska alla lag som hänger löst att tävla om en immunitet.

Viktoria och Mergim, det finns bara en plats kvar för er om att tävla om immunitet, den som inte blir immun, får tittarna avgöra om den personen ska vara kvar i huset.

Tävlingen beräknas att starta 14:30.

Viktoria och Mergim kallar till ett litet snabbt husmöte när alla är samlade i soffan. De ber hela gruppen om ursäkt för det bråket de skapade igår.

De berättar att både hon och Mergim har löst bråket som inträffade igår.

10:46-11:00 BBT: Viktoria vill berätta en sak nu under tiden alla är samlade i soffan.

Viktoria och Mergim kallar till ett litet snabbt husmöte när alla är samlade i soffan. De ber hela gruppen om ursäkt för det bråket de skapade igår.

De berättar att både hon och Mergim har löst bråket som inträffade igår.

Simon tycker att det var bra gjort av dom att ta upp detta med gruppen och tycker att det är bra att dom har löst problemet.

Det blir häng i soffan efteråt, Emelie är riktigt trött idag säger hon, några går till köket och tar sig frukost. Idag har dom inte dukat fram någon frukost, utan den som vill ha något får gå och ta om dom vill.

11:15-11:45 BBT: Det är en lugn stämning i huset just nu, det händer inte så speciellt mycket. Vissa är riktigt trötta efter Olga festen igår. Det är mestadels häng i soffan där alla har ett allmänt snack, de pratar mesta dels om festen när de hade äggkastning.

Julia vill busa sig med brun utan sol, hon frågar om Mergim kan hjälpa henne.

Hon går in i duschen men säger till storebror att vända bort kameran, då hon inte vill visa sig helt näck inför svenska folket. Plus att hon vill visa sin pojkvän respekt.

Medan Mergim smörjer in Julia med brun utan sol så pratar dom lite om det som hände mellan honom och Viktoria igår.

I soffan är det fortfarande häng medan några går runt i huset och plockar, sen kommer den otroligt trevliga skylten ”tillfälligt avbrott” upp i bild.

12:00-12:20 BBT: I köket har man börjat med lunch. Det är Simon, Judith, Julia och Mergim som är i köket och fixar. Simon har fixat massa klyftpotatis, Judith skär lök, Julia fixar sallad och Mergim hjälper till med disk. Dennis hänger med dom kring köksön och snackar med dom.

Alex sitter även där och pratar med dom.

Samtidigt så blir Alex inkallad till slussen, där han finner ett brev och städgrejer. På brevet står det att han ska samla alla i soffan och det tar en stund innan alla kommer på plats.

Tittarna har röstat. Mergim du ska städa badrummet och ta hand om all smutstvätt. Mergim du får välja någon som du ska utföra detta tillsammans med. Mergim säger att han visste att tittarna skulle rösta på honom.

Mergim kollar runt på alla och säger att han vill att detta ska bli roligt, han väljer Pedram för då tror han detta kommer bli mycket roligare. Pedram blir väl inte så nöjd kan man väl säga.

Killarna tar på sig huckle och handskar och tar hinken med rengöringsmedel och sätter igång. Mergim kommer på att hinken kanske ska fyllas med vatten först. Pedram säger till att såpan ska ner först så Mergim häller i lite såpa i hinken och Pedram fyller upp med vatten.

Adrian är på toan och ingen av killarna märker det förrän Adrian öppnar dörren och skrämmer dom, Mergim hoppar till och säger jag visste det.

Sen börjar killarna med städningen och det kommer bli så fint säger dom.

Pedram frågar Mergim om han tycker om att städa, Mergim säger att han tycker det är kul här inne i huset, för då blir det inte att man ligger i soffan hela tiden.

Julia och Judith kommer in till badrummet och säger till att grabbarna ska ta på sig peruker. Tjejerna tycker de ska ha dom på sig och dom blir såklart jättefina, och dessutom så får dom nya namn. Mergim heter nu Mergima, och Pedram heter Pedrama.

12:25-12:40 BBT: Pedram ska slänga en påse med skärp och frågar var han ska slänga det. Judith säger att han har varit här i 7 veckor nu och borde ha lärt sig att skräp slängs i slussen. Han går till slussen och slänger skräpet, sen fortsätter städningen för grabbarna.

I köket håller man fortfarande på med lunch.

Pedram hämtar dammsugaren och börjar dammsuga badrummet, så allt skräp kommer upp ordentligt.

Killarna skurar golvet och badrummet blir så fint städat.

När de är klara med badrummet, går de vidare till slussen och börjar med tvätten.

Man blir kaffesugen när man städar, så under tiden de väntar på tvättmaskinen, så tar de sig lite kaffe.

Sen kommer den kära ”tillfälligt avbrott” skylten igen.

12:45-12:54 BBT: Julia och Stephanie sitter och pratar i poolrummet. Stephanie berättar om sitt jobb som brevbärare. Att vissa dagar är det roligt och andra inte.

Sen kommer de in på hundar och självklart Svante. Julia berättar att på senaste promenaden så hade träffat en gammal dam som tyckte att Svante var fin, att den rasen är mysig.

Judith frågar hur mycket Svante väger, Julia säger att han väger 30 kg och när han ställer sig på två ben så är han lika lång som Julias överkropp.

Julia berättar också att Svante har en instagram, med 3200 följare.

Simon frågar om Svante är rädd för fyrverkeri, Julia säger att han inte är rädd, han fick vänja sig med det när han va liten med mycket tuggben, så nu bryr han sig inte. Han kan titta ut utan att bli rädd.

Mergim och Pedram kommer ut från rökrutan och hamnar hos de andra i poolrummet.

Simon frågar Julia om hon körde brun utan sol förra året också? Julia svarade att hon körde lite brun utan sol förra säsongen.

Mergim erkänner att han hade mycket brun utan sol förra säsongen, han berättar att Malin hade sagt till Mergim på veckofinalerna att han såg orange ut.

12:56 BBT: Storebror säger åt alla att samlas i det rosa sovrummet och ber dom stänga dörren. Simon blir lite orolig för potatisen dom har i ugnen. Han stänger av ugnen under tiden, men säger åt storebror att sätta på ugnen igen innan de går, för alla är jätte hungriga säger han.

Alla är nu samlade och är i rosa sovrum.


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page