top of page

Livefeed Onsdag 31 mars del 318:20 BBT: I soffan pratar de om elektricitetsolyckor. Vissa berättar om kompisar som blivit elchockade väldigt kraftigt så att det lett till att de behövt sjukvård. Tanja berättar om sin egna olycka när hon tog tag i en tågledning så att hon fick en väldigt allvarlig skada. Idag har hon till exempel ingen känsel på flera delar av kroppen. Hon berättar om hennes upplevelse på sjukhuset, att hon var i koma flera dagar och sedan att hon blev nedsövd för att duschas. Det var för att det skulle vara smärtfritt. Det tog ett tag tills hon fick se hur hennes kropp såg ut efter olyckan. De andra tycker det är starkt att Tanja pratar om det öppet, det är en jobbig upplevelse.

Judith kommer ut ur sovrummet och har fått håret plattat av Julia. Hon set annorlunda ut.

18:50 BBT: I rosa sovrummet har de en diskussion om allt möjligt. Tillexempel ifrågasätter Emelie varför de i sotckholm säger Sumpan och mos, hon fattar inte vad det är. Victoria säger att Sumpan är sundbyberg och mos är förkortning för mall of scandinavia. Sen pratar stockholmarna om pendeltågen och tunnelbanorna. De pratar om de olika linjerna och Victoria och Nardos tror att Simon är rädd för blå linjen. Han säger att han inte är det, han har till och med jobbat på blå linjen.

Simon berättar när han var hos en hokuspokus-doktor. Någon som skulle hjälpa honom med hans smärta i magen. Simon var desperat ett tag och testade allt. Hokuspokus var inte lösningen för honom.

19:10 BBT: Det är dags för middag!!! Samtalsämnet runt bordet är om man prioriterar håret eller sminket. De flesta kommer överens om att det är viktigare att håret är on fleek än sminket. Nardos trycker väldigt mycket på att håret är viktigast.

I rosa rummet fixar sig Victoria och Emelie inför kvällens middag.

19:25 BBT: ”Emelie, gå till annexet”. Det är dags för middag för Emelie, Victoria och Madde. När de kommer in i annexet ligger maten där tillsammans med öl, läsk och vin. De har också fått choklad. De har fått kort med conversationstarters ifall det skulle bli stel stämning. Emelie tror inte det kommer bli stel stämning.// Skribent Rawwee Be

19:30-21:18 BBT: Emelie blir kallad till annexet.

Det är dags för thai middag som Emelie blev fram röstad till tidigare idag.

Hon fick välja två till som skulle få följa med på middagen, så hon valde Madde och Viktoria.

Tjejerna knallar in i annexet och där på bordet väntar maten och massa gott att dricka.

De hugger in på maten och Emelie läser vad som står på lappen som finns på bordet, det är frågor man kan ställa till varandra om det skulle bli tyst, men Emelie säger att det är nog ingen risk att det blir tyst.

Medan de äter börjar de prata med en gång, de pratar om dom som hänger löst och sen berättar hon hur hon tänker kring kommande veckofinaler.

De kommer in på Viktorias första natt i huset, när hon vaknar upp utan trosor, sen frågar Emelie hur det kommer sig att Viktoria och Mergim sover i samma rum, med tanke på deras bråk, Viktoria berättar att det var Nardos som sa att hon kunde sova där, så det blev slumpen att det blev så.

De vill använda korten ändå så Madde tar ett kort och läser ”Hur trivs du i huset just nu” Viktoria säger att hon trivs väldigt bra i huset, att det är en bättre grupp denna säsongen än förra året.

Emelie drar nästa kort och ställer frågan ”Vem tror du vinner miljonen” till Madde. Hon har lite svårt att välja, men hon tror att det står mellan Judith, Emelie och kanske Stephanie eller Simon. Emelie tror också att Simon kan vara en kandidat, men hon tror även att Adrian kan ligga bra till, men sen i slutändan så är det tittarna som kommer bestämma.

Madde berättar att hon trodde verkligen att hon skulle åka hem i måndags, då hon inte hade varit i huset så länge i jämfört med Katti. Hon trodde inte hon var så omtyckt.

Viktoria säger att hon hade samma tanke när hon hängde löst och fick stanna kvar, tycker tittarna om mig? Funderade hon på då när det hände. Viktoria säger att det beteendet hon hade igår är inte den Viktoria hon är på utsidan, det är något med detta huset som gör att man blir så, allt är så centrerat säger Viktoria.

Madde berättar att Adrian har varit nära henne sen hon kom tillbaka i måndags, men nu har han dragit sig undan lite. Hon blir lite förvirrad. Viktoria säger att hon skulle vara livrädd att eventuellt bli kär i tv, det kan bli lite jobbigt. Madde säger sen att alla hetsar ”ska du inte sova med honom, vad händer osv.” att det är lite jobbigt. Viktoria säger att hon hade samma problem förra säsongen med Alex, och det var hets då också, men hon och Alex var bara vänner.

Viktoria drar ett kort om man är redo att träffa någon? Madde säger att hon är 100% redo att träffa någon.

Emelie säger att hade hon velat träffa någon, så hade hon valt ett annat program. Sen tar hon upp all hets som blev när Adrian kom in, och sen när de andra killarna kom in.

Men hon säger att hon är redo för att dejta.

Viktoria säger att det får komma när det kommer, man kanske träffar någon via vänner kanske på någon fest.

Frågorna fortsätter och nästa fråga lyder ”Vad skulle du kunna förändra i huset” Emelie är den första som svarar, att man ska hjälpas åt mer med städning, att hon hoppas att detta med paktande hålls eftersom de kom överens om att inte pakta.

Viktoria instämmer med att det är stökigt i huset, Madde säger att hon inte vill städa efter alla hela tiden, Emelie instämmer på det Madde säger. Madde tar även upp respekten för varandra ska förbättras, man ska inte behöva säga saker flera gånger.

Nästa fråga är ”om alla är här för samma anledning” Emelie tror inte det, några är nog här för att tävla om miljonen, medan andra kanske vill ha kul och sen bara för att få tv tid.

Media idag är så stort säger Emelie och diskuterar vidare att man vill göra rolig tv.

Viktoria tycker samma som Emelie, att det vore konstigt om alla var här för samma anledning, visst miljonen lockar ju för vissa.

Madde tänker att miljonen finns där, men den är långt bort och tror som Emelie att inte alla är här för samma anledning.

Nästa fråga är ”Vem har du störst chans emot i en utröstning” Madde svarar först, hon tror hon har störst chans att vinna mot Dennis, Alex och Jackie för de kom in sist och inte fått lika mycket tvtid.

Emelie säger också Jackie, för att hon kom in senare än alla andra, sen tror hon även Alex. Men sen säger Emelie att det är svårt att veta vad tittarna tycker och vad dom tycker om att se. Viktoria säger att hon är tveksam om hon kommer vinna en utröstning nu, med tanke på att hon är nygammal deltagare, hon säger att det är inte konstigt om hon inte får stanna. Men ska hon välja någon så tror hon Jackie eller Alex, men allt beror på tittarna vilka karaktärer dom gillar och inte.

Emelie drar nästa fråga ”Vem i huset tror du att du inte kan lita på?” Madde säger att hon tycker väldigt mycket om Simon, men han är lite svängig. Sen säger hon de nygamla deltagarna för att man inte lärt känna dom.

Emelie säger samma sak, att man har svårt att lita på de nygamla deltagarna, just för att de har varit med förut.

Nästa fråga är ”vilken vill du stå i finalen med” Emelie hade valt Madde, Dennis för han är rolig säger Emelie. Madde hade valt Emelie, Joel.

De börjar prata om relationer och känslor, tror nästa fråga handlade om det.

Emelie berättar att det är många som är sugna på Dennis. Madde undrar hur hon hinner se allt, för hon har inte märkt något.

Madde hoppas att det blir något mellan Simon och Stephanie, för de är så söta ihop när de sover. Viktoria hade sett dom sova ihop och det är så gulligt.

Tjejerna planerar ett prank som de ska göra.

Viktoria ställer frågan om de nygamla deltagarna är fina i verkligheten än på tv. Emelie svarar att Mergim var finare i tv. Viktoria berättar om Sami, att han var väldigt lång, Madde och Emelie blir chockade när de får höra att Sami var 1,80 lång, för så lång såg han inte ut att vara. Madde säger att Dennis nästan är 2 meter lång och han slår nästan i huvudet i karmen.

Nästa fråga kommer och det är ”vart är du om fem år” Emelie börjar med att säga att hon är lycklig, har familj och ett bra jobb.

Madde svarar att hon har hittat kärleken, har ett bra jobb som man känner sig trygg med och stabil inkomst, att hon har hus, kanske har tre barn, för hon skulle vilja ha tre barn. De kommer in på att frysa in ägg. Sen säger hon att hon vill styla men ha en sidosyssla.

Viktoria säger att hon kanske jobbar med sitt egna företag, att hon har hittat kärleken, hon vill ha en större lägenhet och att hon spenderar mer tid i spanien med familjen.

Frågorna har tagit slut och de undrar om det är slut här nu, men tjejerna väljer att sitta kvar en stund och bara njuta av stunden.

Det blir ett litet allmänt snack bland annat om Adrian, Madde säger till Viktoria att hon ska umgås med Adrian precis som hon gör, Madde vill inte att det ska bli en grej, för hon säger att hon är förvirrad vad hon känner för Adrian just nu.

Tjejerna fortsätter prata om eventuella relationer i huset och hur det känns när det kommer in nya killar i huset, samtidigt som man blir lite på sin vakt när det kommer in nya tjejer.

De kommer in på Viktorias första dygn och hennes första bikt där hon säger att hon har gått i sömnen och bråkat med Mergim, deltagarna måste nog älska mig.

Sen pratar de om Olgafesten, att den höll igång länge.

De börjar prata om Donald Trump om han fortfarande är president. Storebror rycker in och säger ”God morgon, om Donald Trump fortfarande är president, det kan inte jag svara på då detta experiment går ut på att inte veta något om omvärlden” Tjejerna börjar skratta.

Sen börjar Viktoria prata om skräckveckan, där en barnröst kom flera gånger som sa ”Viktoria, vill du leka med mig” Viktoria säger att de maxa den meningen flera gånger och att Lennie blev livrädd. Viktoria tror att skräckveckan kommer nästa vecka.

Viktoria berättar om olika väcknings fraser Big Brother körde med förra året.

Emelie undrar vem som kommer bli räddast under skräckveckan, alla tjejer tror Nardos och Joel. Men de nämner också att Stephanie också kan bli rädd.

De kommer in på humor och Emelie säger att hon fick förklara sig då det var flera som missförstod henne. Hon fick berätta för folk vad hon hade för humor. Viktoria säger att hon kom bra överens med Martin då de hade samma typ av humor.

Emelie tar upp när Tanja kom in i huset, att hon märkte att folk i huset behandlade henne på ett annat sätt för att hon hade många följare.

Big Brother meddelar att dom är välkomna ut ur annexet.

De frågar om de får ta med matrester och vin ut, men storebror säger nej till det.

De tar en sista skål innan de går ut i huset igen. // Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page